Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(Naistė @ 2013 12 11, 23:38)
Visų labai smagūs mezginukai. Rodaus ir aš. Mano uogos jau pasiruošusios smile.gif

Griūk ir nesikelk, kaip gražu, ir kaip mergaitėms tinka, bet jau kiek darbelio... Jaučiu, kad visose šventėse būsit išskirtinės
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2013 12 11, 22:38)
Visų labai smagūs mezginukai. Rodaus ir aš. Mano uogos jau pasiruošusios smile.gif
user posted image

oho, kokia technika tobula smile.gif

aš dar su vienu klausimu mezgėjoms tikroms. ar yra kokia nors dydžių lentelė kūdikiams ir vaikams iki 3 metų? Ar eit į parduotuves su centimetru ir matuoti smile.gif man tai labai nemalonu, jaučiu kaip pardavėjos kreivai žiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynos akys: 12 gruodžio 2013 - 00:23
QUOTE(Naistė @ 2013 12 11, 22:38)

nerealio sukneles ir mergaites 4u.gif tikrai bus iskirtines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynos akys @ 2013 12 12, 00:21)
aš dar su vienu klausimu mezgėjoms tikroms. ar yra kokia nors dydžių lentelė kūdikiams ir vaikams iki 3 metų? Ar eit į parduotuves su centimetru ir matuoti smile.gif man tai labai nemalonu, jaučiu kaip pardavėjos kreivai žiūri.

Yra smile.gif As turiu iki 2 metuku tokia. Iki 3 metu irgi turi buti, reik paieskoti smile.gif
user posted image

Naiste, prisisedu prie pagyru Jusu uogoms ir suknelems wub.gif Tikros spanguoles (pagal spalva) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 12 gruodžio 2013 - 09:35
Dėkoju, Kulke, labai pagelbėjot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2013 12 06, 22:46)
nerealaus grozio  wub.gif  super  thumbup.gif  gal briedziuku schema turit smile.gif

paspaudus pasididina foto
user posted image user posted image
Papildyta:
man tie elniai grazus nuo tada, kai pamaciau sita kepure smile.gif

QUOTE(Carollina @ 2013 01 07, 19:23)
Ikvepta Lace ir Rasos - nutariau pabezdzioniauti  tongue.gif  Aciu merginos uz idejas !  4u.gif

user posted image

manekeno vaidmeni kaip visada atlieka mano vaikinukas, kuris visaip trugdo normaliai ji nufotografuoti  doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijaaa: 12 gruodžio 2013 - 14:35
QUOTE(Kulke @ 2013 12 11, 16:27)
Ne manes klausiat, bet atsakysiu ir as, mezgu be schemos, "is galvos" dukrai darzelio sventei snaiges suknele is kid mocherio be silko  smile.gif  Baigiu sumegzti antra matkeli, o numezgusi dar tik kokius 10cm, akiu turiu virs 1000 jau. Eiles ilgos ir nuobodzios  biggrin.gif Apie 3000 baisu ir pagalvoti, nes laiko turiu visai nebedaug  doh.gif

paskutines eiles mezgesi labai nuobodziai:) bet dukryte negali atsidziaugti sijoneliu:) kol kas turbut iseis be virsutinio sluoksnio nes iki kaledu darbu turiu turbut daugiau nei leidzia galimybes...
maniske irgi bus snaige, tai dar vienas galvos skausmas kaip ja papuosti nes sijonelis tai geltonas!!! doh.gif o jusiske snaige bus pati graziausia:)

Naiste, suknytes tikrai isskirtines!

Carollina, sitie briedziai nerealus! Labai grazi kepuryte! is kokiu siulu mezget?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimi: 13 gruodžio 2013 - 09:06
QUOTE(Elijaaa @ 2013 12 12, 14:36)
paspaudus pasididina foto
user posted image user posted image
Papildyta:
man tie elniai grazus nuo tada, kai pamaciau sita kepure smile.gif

aciu labai uz schema smile.gif man labai sie elniukai patinka, o svarbiausia kad visur tinka smile.gif o kepure tai ir man nereali, yra itraukta i ilga mano mezginiu sarasa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busimi @ 2013 12 13, 09:04)
paskutines eiles mezgesi labai nuobodziai:) bet dukryte negali atsidziaugti sijoneliu:) kol kas turbut iseis be virsutinio sluoksnio nes iki kaledu darbu turiu turbut daugiau nei leidzia galimybes...
maniske irgi bus snaige, tai dar vienas galvos skausmas kaip ja papuosti nes sijonelis tai geltonas!!!  doh.gif o jusiske snaige bus pati graziausia:)

Man dabar norisi susaudyti siulu gamintojus. Spalvos kodas tas pats, partijos nr tik skiriasi ir su juo atspalvis gun_bandana.gif
Sukneles virsutine dali megsiu is situ siulu http://www.siulai.eu...;product_id=220
Atsakyti
Ką jau čia dabar nervuotis, pamoka bus ateičiai 4u.gif Paprastai perkam siūlus dar ir tos pačios partijos, jei reikalingi vienam projektėliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 13, 17:42)
Ką jau čia dabar nervuotis, pamoka bus ateičiai  4u.gif Paprastai perkam siūlus dar ir tos pačios partijos, jei reikalingi vienam projektėliui  mirksiukas.gif

Man jau antras kartas cia. Viena karta apsisoviau su Summer baltais, dabar su Midaros baltais. doh.gif Ir kiek pastebejau, balta spalva pavojingiausia siuo atzvilgiu. Baisuma.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 12 13, 17:42)
Ką jau čia dabar nervuotis, pamoka bus ateičiai  4u.gif Paprastai perkam siūlus dar ir tos pačios partijos, jei reikalingi vienam projektėliui  mirksiukas.gif

syki mezgiau net kuciu vakara, nes Kaledom turejau baigt. spejau biggrin.gif namiskaii ziurejo kaip i beprote, bet turejau isipareigojima biggrin.gif viskas imanoma. ten buvo ne siaip smulkmena, bet didziule skraiste pynem. imnoma viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynos akys: 13 gruodžio 2013 - 19:19