Labas vakaras visoms mezgejoms.
Esu naujoke. Kadangi pati turiu maza suneli, vis gundausi pradeti kazka megzti/ nerti tiksliau - ismokti. Paskutines kelias dienas gyvenau mezgimo forumu, prisiziurejau tiek grozybiu mazyliams, kad esu soke nuo spalvu, ideju, sudetingumo. Man - tai misija neimanoma. Esu numezgusi tik paprastuti pleduka.
Tai va...Galvoju gal pradeti nuo paprastutes kepurytes, kadangi ne uz kalnu - ruduo. Todel buciau dekinga uz patarimus del siulu kepurytei, kad vaikuciui negrauztu, netystu, nes nelabai dar ismanau apie siulus.
Dekui
Esu naujoke. Kadangi pati turiu maza suneli, vis gundausi pradeti kazka megzti/ nerti tiksliau - ismokti. Paskutines kelias dienas gyvenau mezgimo forumu, prisiziurejau tiek grozybiu mazyliams, kad esu soke nuo spalvu, ideju, sudetingumo. Man - tai misija neimanoma. Esu numezgusi tik paprastuti pleduka.
Tai va...Galvoju gal pradeti nuo paprastutes kepurytes, kadangi ne uz kalnu - ruduo. Todel buciau dekinga uz patarimus del siulu kepurytei, kad vaikuciui negrauztu, netystu, nes nelabai dar ismanau apie siulus.
Dekui
QUOTE(Mopsyte @ 2013 07 25, 19:23)
Labas vakaras visoms mezgejoms.
Dekui
Dekui
siulus kepurytei megzti galima rinktis merino vilna, kasmyra, medvilne. ivairiu firmu jie yra gan kokybiski. beje yra atskira kepuryciu tema tai gal ten rasit ir konkrecisu pavadinimus:)
Papildyta:
QUOTE(ejagela @ 2013 07 25, 11:20)
Tik dar be sagučių
turetu sauniai atrodyti ant mazylio:)
QUOTE(busimi @ 2013 07 26, 09:09)
siulus kepurytei megzti galima rinktis merino vilna, kasmyra, medvilne. ivairiu firmu jie yra gan kokybiski. beje yra atskira kepuryciu tema tai gal ten rasit ir konkrecisu pavadinimus:)
Aciu
QUOTE(ejagela @ 2013 07 25, 11:20)
Tik dar be sagučių
Gražus komplektukas, svalvytės
Įdomus megztuko nėrimo būdas, gal turit detalų aprašymą?
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 26, 12:58)
Yra kelios taisyklės mažylių drabužiams. Šiuo atveju labai labai neproporcingos rankovės. Jei dėvėtų visad miegantis ir atverstomis rankytėmis mažiukas, galima būtų numoti ranka, bet realiai rankovytės yra stipriai per plačios. Tai ne grožio klausimas, o patogumo
Ačiū už komentarą, reikės pabandyt atsižvelgt. Kadangi rūbelius dar tik pradedu nert (mano antras rūbelis), tai klaidų tikrai gali pasitaikyt. Reikės aprengt ir pažiūrėt kaip seksis dėvėt, o tuo pačiu ir foto padaryt.
Nėriau pagal gana paplitusį modelį - iš "močiutės kvadrato". Panaršykit temas, radau supermamose, o paskui ir intertene pilna pavyzdžių (čia peržvelkit jei noro yra, tikrai rasit tokių, detalėsnes paieškos padaryt nepavyko ) nerti svarkeliai kudikiui
Dryžuotas vaikiškas megztukas
IngridaGal, gražus megztukas.
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 29, 11:40)
Kooooks grazus megztukas
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 29, 10:40)
Nepaprastai grazus megztukas spalvos pasakiskos, siaurejancios juosteles irgi puiki mintis. Puikus pavyzdys kaip galima sunaudoti ir siulu likucius. Daznai pasigroziu Jusu darbais tik retai pakomentuoju, bet sitas megztukas suzavejo