Ligvita, Sandrasa, Rasa32 žavios suknutės
O aš parodysiu visų pamėgto modelio megztuką, tinkantį net ir lietuviškai vasarai..
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 01, 16:20)
sios dienos orui tikrai labai praverstu
QUOTE(ingauk @ 2013 07 01, 22:23)
sios dienos orui tikrai labai praverstu
Tikrai taip
Paprasta medvilninė suknutė
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 03, 10:40)
Labai daili
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 01, 15:20)
O aš parodysiu visų pamėgto modelio megztuką, tinkantį net ir lietuviškai vasarai..
vau!! labai grazu
Ačiū už pagyras Parodysiu kokį boleriuką mažai panelei numegzgiau, man jis pačiai labai mielas, tad jau rezgu mintį kaip realizuoti didesnių matmenų..
IngridaGal, nematytai gražu
gal galima būtų schemutę, kaip megzta (kaip ir viskas aišku kaip pradėti, tik va kaip su šonais ir rankovytėm reglano, tai man nevisai aišku )
gal galima būtų schemutę, kaip megzta (kaip ir viskas aišku kaip pradėti, tik va kaip su šonais ir rankovytėm reglano, tai man nevisai aišku )
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 08, 11:21)
Ačiū už pagyras Parodysiu kokį boleriuką mažai panelei numegzgiau, man jis pačiai labai mielas, tad jau rezgu mintį kaip realizuoti didesnių matmenų..
nerealu
Papildyta:
Kuklus darbelis dukrytei
kuo toliau, tuo labiau aiskeja, kad vaselis ne man visiskai rankos neklauso, ko nori smegenys
tik manekenei labai saule nepatinka
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 07 08, 15:52)
nerealu
Papildyta:
Kuklus darbelis dukrytei
kuo toliau, tuo labiau aiskeja, kad vaselis ne man visiskai rankos neklauso, ko nori smegenys
Papildyta:
Kuklus darbelis dukrytei
Bet juk labai gražu
Meškiukų megztukas