Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(IngridaGal @ 2013 08 28, 10:31)
Aš atnešu megztuką su kapišonu.. kai kam jau matytas modelis, bet spalvų derinys kitas.. ax.gif

Labai dailiai numegzta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 08 28, 10:31)

Aš atnešu megztuką su kapišonu.. kai kam jau matytas modelis, bet spalvų derinys kitas.. ax.gif

Labai gražus spalvų derinys.
Atsakyti
Ačiū visoms už komplimentus 4u.gif
QUOTE(Kulke @ 2013 08 28, 14:57)
Ingrida Gal, reglano linija siunat, ar mezgat nuo virsaus?  rolleyes.gif

Meztukas megztas nuo viršaus, visas be siūlių (išskyrus kišenes, kurios viduj prisiūtos) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 08 28, 21:03)
Ačiū visoms už komplimentus 4u.gif

Meztukas megztas nuo viršaus, visas be siūlių (išskyrus kišenes, kurios viduj prisiūtos) ax.gif

Aisku, dekui :4u:Sakykit,kaip mezgat reglano linija, labai graziai atrodo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 08 29, 10:38)
Aisku, dekui  :4u:Sakykit,kaip mezgat reglano linija, labai graziai atrodo  4u.gif

Nzn ar teisingai klausima supratau, reglano takeli darau is 1-2 akiu (siuo atveju 2) ir kievienoj gerojoj pusej pries/po reglano takelio pridedu papildomai po viena aki ir taip platinu kol prieinu iki pazastu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 08 28, 09:31)

nekantraujam pasiimti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 08 29, 10:55)
Nzn ar teisingai klausima supratau, reglano takeli darau is 1-2 akiu (siuo atveju 2) ir kievienoj gerojoj pusej pries/po reglano takelio pridedu papildomai po viena aki ir taip platinu kol prieinu iki pazastu wink.gif

Taip taip biggrin.gif Aciu biggrin.gif
As mezgu kaip jus, tik is vienos akies ismezgu dvi, pirma kabinu uz virsutinio kilpos siulo, antra uz apatinio smile.gif Irgi neblogai gaunasi, bet jusu vistiek dailiau atrodo, todel ir klausiau 4u.gif
Atsakyti
Ruosiuosi rudeniui: megztukas ir timpos panelei
user posted image
Atsakyti
o jau darbeliu grazumas wub.gif

pasirodysim ir mes
user posted image
Atsakyti
Labai gražu,tikra manekenė 4u.gif
Atsakyti
mano dukrytes sarafanas

http://s34-temporary...2/-88693455.jpg
Atsakyti
QUOTE(Tulla @ 2013 08 31, 15:53)

pasirodysim ir mes

Smagus megztukas, labai gražu 4u.gif Ir modeliuko gražumas, puiku.
Atsakyti