QUOTE(Yoli @ 2013 08 22, 13:49)
kurie tiesiog visa esybe troktą tiesioginio bendravimo, tiesioginių JO apreiškimų, tiesioginių apkabinimų Net gi jų!
O tarusavyje bendrauti labai malonu, labai malonu apie JĮ kalbėti, dalinti mintimis, gali prasėdėti ir visą naktį, o laikas neprailgsta
Tai va, tiek minčių.
O tarusavyje bendrauti labai malonu, labai malonu apie JĮ kalbėti, dalinti mintimis, gali prasėdėti ir visą naktį, o laikas neprailgsta
Tai va, tiek minčių.
Priklausymas Bažnyčiai netrukdo bendrauti su Dievu tiesiogiai ir asmeniškai:)
Šiaip jau pastebiu, kad šiais laikais ypač madinga ar populiaru yra teigti, kad tikiu Dievu, bet man nereikia bažnyčios, nereikia dvasininkų, aš bendrauju tiesiogiai, kažką priimu, kažką atmetu, kažkas man patinka, kažkas ne, kažką suprantu kaip visi, kažką kitaip...
Bet ar Jums neatrodo, kad taip elgiamasi savo patogumui? Laikausi 7 Dievo įsakymų. Kodėl? Kiti man nepatinka Neinu į bažnyčią, nes man ten nepatinka. Ir pan. Tiesiog tikėjimas pritaikomas sau, savo gyvenimui, nes taip lengviau gyventi, lengviau tikėti ir lengviau pasiteisinti prieš save ir kitus. Ar tai nėra aukščiausia puikybės forma? Kai pats nusprendi koks yra Dievas ir kaip jį reikia išpažinti ir garbinti, o nepaklūsti Dievo valiai.
Nesmerkiu, nesakau, kad esu teisi, tik tokie pamąstymai