Yra puikus dalykas - pasimelst už mums nepatinkančius žmones.
Gal pradėti reikėtų nuo to, kad apskritai nereikėtų vertinti arkivyskupo, Bažnyčios ir tikėjimo remiantis sugedusiu telefonu. Kažkas kažkam kažką pasakė, kažkas kažkam kažką persakė, tada kažkas padarė išvadas... Pirmiausia, visiškai neaišku ką pats arkivyskupas galvojo ir kaip vertino šitą situaciją, o antra, nereikėtų taip susireikšminti
QUOTE(A.Ruta @ 2013 10 01, 16:16)
chm, nezinau ar i tema, bet kad pasisdakyti noriu. KAip reaguot i tokia situacija, pries gerus metus turejom pietus pas anyta su arkivyskupu, db nesniai jo sekretore prasitare , kad padarem didziule geda, nes savo kudiki atsinesem prie stalo ir demesys visas buvo mazyliui, seip nesu as labai tikinti, ir i ta baznycia nelakstau vos progai isejus, na bet po tokiu bairiu tai isvis nezinai nei ka apie visus tuos arkivyskupus galvoti nei apie pacia religija
Kai puiku kad nenutylejot- PRITARIU!!!
Man irgi tokia istorija buvo, poliklinikoj sesele, susinervino- negraziu zodziu pavadino-kai ziurke, ane? - Tai nuo to lako Aš ,galiu Jums pasakyti, gan kritiškai vertinu Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos vygdomą politiką, net pasakyčiau dar drasiau , visą pedagoginę gydytojų ruošimo bazę. Ir negalima teigti kad nesigaudau ką sakau, Aš su šia sistema tampriai susijęs- net vieną kartą man koją gipsavo.
QUOTE(A.Ruta @ 2013 10 01, 16:44)
na bet juk tai kudikis, mes ten pabuvom vos 20min, o moteris piktinasi ir sako kad derejo su vaiku kitam kambari palaukt, taip ir norisi pasakyti "gerai kad ne uz duru vaika palikt siulo" laimint vaikuti turejo ir dziaugtis turejo kad jis ten yra. Pfu bjauru klausytis kaip tokie zmones dievu prisimeta.
Čia tik sekretorės nuomonė, o jų, tų sekretorių, kaip žinoma, būna įvairių, ir ne itin susipratusių Manyčiau, jei buvot pakviesti, ir atėjot kaip esat, tai tik džiaugsmą arkivyskupui suteikėt - ar dažnai jis mažiukų vaikučių pas save mato?
QUOTE(A.Ruta @ 2013 10 01, 15:16)
chm, nezinau ar i tema, bet kad pasisdakyti noriu. KAip reaguot i tokia situacija, pries gerus metus turejom pietus pas anyta su arkivyskupu, db nesniai jo sekretore prasitare , kad padarem didziule geda, nes savo kudiki atsinesem prie stalo ir demesys visas buvo mazyliui, seip nesu as labai tikinti, ir i ta baznycia nelakstau vos progai isejus, na bet po tokiu bairiu tai isvis nezinai nei ka apie visus tuos arkivyskupus galvoti nei apie pacia religija
Na tas iš lūpų į lūpas gal tiesiog nutekėjo netikra informacija? Bet šiaip aišku, kad nieko čia blogo neįvyko, o mažutėliais reikia visuomet džiaugtis
Gal toji sekretore tikra davatka ir pati be vaiku? Kitaip paaiskinti neimanoma. Kokia cia geda? Juk Jezus sake: "Leiskite mazutelius pas mane". Koks cia arkivyskupas ? idomu.
QUOTE(Medeinna @ 2013 10 04, 11:31)
Gal toji sekretore tikra davatka ir pati be vaiku? Kitaip paaiskinti neimanoma. Kokia cia geda? Juk Jezus sake: "Leiskite mazutelius pas mane". Koks cia arkivyskupas ? idomu.
Deja, ne visi Jėzaus žodžius supranta.
QUOTE(Medeinna @ 2013 10 04, 12:31)
taip ji neturi vaiku ir netekejusi, apie arkivyskupa nieko nesakau, jis nieko panasaus nesake, ir net nepagalvojo kogero kazko.
QUOTE(A.Ruta @ 2013 10 01, 15:16)
QUOTE(A.Ruta @ 2013 10 01, 16:16)
Man atrodo kad toji moteriske tiesiog issake savo nuomone. Ir tiek.
O beje, nepasake kam padaret geda, jai, kunigui, kudikiui ar kam nors kitam?
QUOTE(Išmintinga @ 2013 10 01, 19:02)
Gal pradėti reikėtų nuo to, kad apskritai nereikėtų vertinti arkivyskupo, Bažnyčios ir tikėjimo remiantis sugedusiu telefonu. Kažkas kažkam kažką pasakė, kažkas kažkam kažką persakė, tada kažkas padarė išvadas... Pirmiausia, visiškai neaišku ką pats arkivyskupas galvojo ir kaip vertino šitą situaciją, o antra, nereikėtų taip susireikšminti
nemanau kad arkivyskupui tai butu uzkliuve, netgi isivaizduoju kad iki jo ta informacija apie nepasitenkinima nelabai ir priejo, o jeigu butu ir priejusi kazin ar moterele nebutu gavus bart uz tokia "meskos paslauga"?
QUOTE(Yoli @ 2013 09 12, 14:30)
Nesakau, kad reikia atsisakyti. Bet reikia skelbti, ką reiškia ši diena garsiai, kokia tai yra diena svarbi krikščionim, ką ji reiškia ir konkrečiai be kompromisų įvardinti savo poziciją kaip krikščionių. Bet šito nėra
O kiaušiniai yra pagonių simbolis, jie kaiušinius aukodavo kažkokiai deivei (nepamenu kokiai). Tai mano manymu toks simbolis krikščionims visiškai netinkamas...
O kiaušiniai yra pagonių simbolis, jie kaiušinius aukodavo kažkokiai deivei (nepamenu kokiai). Tai mano manymu toks simbolis krikščionims visiškai netinkamas...
Kiausiniai- gyvybes ir vaisingumo simbolis atgyja gamta, svenciama Balteino svente
Dar krikrscionys pasirupino uzgozti didziausios tamsos diena, kuria pasisavino is senuju tikejimu 273 sios eros metais.
Su velinem irgi idomiai gaunasi...
As pilnai pritariu - kiausiniu simbolis krikscionims - visiskai netinkamas kaip ir burtai kuciu vakara ka ten jusu biblija apie burtus ir pranasystes sako ?