QUOTE(Yoli @ 2013 08 15, 11:23)
Tikras ir pirminis Dievo vardas, kuriuo JIS pats ir prisistatė yra AŠ ESU,
Išėjimo 3-14 "Dievas tarė Mozei: AŠ ESU, KURIS ESU. Sakyk izraelitams: AŠ ESU mane siuntė pas jus . "
kitaip JIS YRA - JAHOVA, Jo Sūnaus vardas yra JĖZUS (kas reiškia, JAHOVA GELGĖTOJAS)
Tiesa yra viena - Jėzus Kristus.
Jono 14-6 "Jėzus jam sako: Aš esu kelias, tiesa ir gyvenimas. Niekas nenueina pas Tėvą kitaip, kaip tik per mane. "
Durys ir vartai yra Jėzus ir tikėjimas į Jį.
Jono 10-9 " Aš esu vartai. Jei kas įeis per mane, bus išgelbėtas. Jis įeis ir išeis ir ganyklą sau ras. "
Išėjimo 3-14 "Dievas tarė Mozei: AŠ ESU, KURIS ESU. Sakyk izraelitams: AŠ ESU mane siuntė pas jus . "
kitaip JIS YRA - JAHOVA, Jo Sūnaus vardas yra JĖZUS (kas reiškia, JAHOVA GELGĖTOJAS)
Tiesa yra viena - Jėzus Kristus.
Jono 14-6 "Jėzus jam sako: Aš esu kelias, tiesa ir gyvenimas. Niekas nenueina pas Tėvą kitaip, kaip tik per mane. "
Durys ir vartai yra Jėzus ir tikėjimas į Jį.
Jono 10-9 " Aš esu vartai. Jei kas įeis per mane, bus išgelbėtas. Jis įeis ir išeis ir ganyklą sau ras. "
Tai jeigu į Dievą kreipsiesi Krišnos vardu arba Alacho vardu, tai jau pas Dievą nepakliūsi? Ir Jūs sakote, kad kelias ir tiesa viena - krikščionybė? Ir durys vienos - tik per katalikų religiją?