QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 08, 18:13)
Tai kam tada reikia kitiems įrodinėt, ką ta ar kita Šv. Rašto citata reiškia?
Jeigu tiesos objektyviai negalima įvertinti, nes nėra, kad šioje žemėje tą tiesą patvirtina ar kaip neteisingą interpretaciją paneigia, tai nėra ir apie ką su kitais kalbėtis.
Nes dabar išeina taip. Tau visai neįdomu, kaip kitam Šv. Dvasia pakuždėjusi, nes tai neatitinka tavo suvokimo, bet labai nori įrodyti, kad kitų atsakymai turi būti tik tokie, kokius tu esi sau išsiaiškinusi. Nematau prasmės toliau ką aptarinėti.
Gyvenk ramybėje su asmeniniais draugais.
Šv. Dvasia tavęs į bendruomenę kol kas nešaukia.
Kai kada žmonėms reikia pabūti vieniems ar pusiau vieniems.
Niekam nieko nebandau įrodyti. Čia yra diskusijų forumas ir kiekvienas manau gali reikšti savo nuomonę. Jei ji nesutampa su jūsiške tai dar nereiškia, kad ji neteisinga
Ir niekada nebūnu viena, nes su manim Jėzus Kristus su Šv. Dvasia
Kaip ir minėjau anksčiau patvirtinti gali tik Šv. Dvasia, bet kaip ir jūs minėjote anksčiau turite žmonių, vadovų, kurie geriau už jus žino. Tai vat eikite pas juos ir pasiklauskite ir šventai jais tikėkite toliau
jau senai sakiau, kad diskusija baigta, bet kažkaip ji niekaip nesibaigia
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 08, 20:37)
"Fariziejus atsistojęs taip sau vienas meldėsi: 'Dėkoju tau, Dieve, kad nesu toks, kaip kiti žmonės plėšikai, sukčiai, svetimautojai arba kaip šis va muitininkas". (Lk 18,11)
Na pastebėjau, kad žodžių iškraipymas bei teisimas čia jau norma
Bet tebunie taip, kaip manote. Ne jūs tiriate mano širdį ir ne jūs esate mano teisėjos ačiū Dievui.
Ir tikrai džiaugiuosi, kad buvau aspaugota nuo religijos, nes galiu blaiviai be tarpininkų ir vadovų turėti savo asmeninį santykį su JUO. Ką religija sėkmingai kontroliuoja.