QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:45)
Visiems kalba, visi girdi, tik atsakymai skirtingi. Įdomu kodėl Dievas taip nepasirūpino savo tauta, kad tik saujelė ,,tikrai tikinčių''. Pagal pasiruošusius surinkimui angelus neatrodytų, kad tik nuo pernai metų (kada atsivertei) Dievas pradėjo skaičiuoti naujos savo eros metus.
Tiesa pasakius visai nesupratau kas čia buvo norima pasakyti
Bet Kaip ir kažkada atsakinėjau į klausimą, kodėl apreiškimai skirtingi
nesinori kartotis ta pačia tema. Ar manote, kad Dievas kalba tik "išrinkiesiems" Ir kas nustatė tuos "išrinktuosius" kas juos išrinko?
Papildyta:
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:52)
Gal jau palikim kunigams per homilijas kalbėti apie žmonių nuodėmingumą, nes vis dėlto per juos Dievas pasirinko kalbėti tautai.
O mes, ta bendruomenė, norim nenorim ‒ turime statyti Bažnyčios pastatus, kad turėtumėm kur susirinkti (ne po lietum ir su stogu).
O iš ko jūs nusprendėte, kad Dievas pasirinko kalbėti konkrečiai per katalikų kunigus, o pvz ne per pvz baptistų pamokslininkus?
Na pastatas reikalingas, viskas tvarkoj. Bet neklaidinkim žmonių, kas yra pastatas, o kas bažnyčia
Papildyta:
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:52)
Taigi gerų kunigų pas jus netrūksta! Kaip čia ,,tik keli''? Nes matai, aš esu per šimtą kilometrų į vakarus. Bet jeigu bus poreikis bendruomenei, visada prašom. Galiu susitart ir su kunigu. Nors ir mūsiškiai kartais patraukia link Vilniaus ,,ieškoti geresnio kunigo''. Žinai, savame krašte pranašu nebūsi, matyt...
O kada aš sakiau, kad pas mus yra kunigų?
Ne, nesakiau, nes nepriklausau jokiai bendruomenei.