Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščionys (katalikai, protestantai....)

QUOTE(Yoli @ 2013 09 06, 08:56)
Na žmogiška prasme galima suprasti, bet kunigai, jei jau jie turi būti pavyzdys ir mokytojai, tai turėtų rodyti nuoširdumą ir besąligišką meilę.

Kitaip tariant, jie turi būti tobuli... rolleyes.gif Visokių yra, visokių matyt ir reikia - man pvz. vienas kunigas atrodo labai antipatiška, atšiauri asmenybė, neičiau pas jį turbūt jokiu reikalu, bet kita vertus, jei ne jo atkaklumas, užsispyrimas ir "kapeikų" skaičiavimas, dabar vienos iš Vilniaus bažnyčių (pastato) nebūtų, o tuščias jis anaiptol nestovi, tad matyt reikėjo, kad atsirastų.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 06, 08:42)
Kitaip tariant, jie turi būti tobuli... rolleyes.gif Visokių yra, visokių matyt ir reikia - man pvz. vienas kunigas atrodo labai antipatiška, atšiauri asmenybė, neičiau pas jį turbūt jokiu reikalu, bet kita vertus, jei ne jo atkaklumas, užsispyrimas ir "kapeikų" skaičiavimas, dabar vienos iš Vilniaus bažnyčių (pastato) nebūtų, o tuščias jis anaiptol nestovi, tad matyt reikėjo, kad atsirastų.

Taip sutinku, nieko nevyksta be priežasties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 09 06, 07:56)
Jei ta moteriškė nuoširdžiai tiki. Nuoširdžiai tiki tai turiu omeny ir nenuodėmiauja. Nes kas myli Jėzų nuoširdžiai tiesiog nebegali sąmoningai nuodėmiauti. Gal atsitikti klaidelių, visi mes netyčia parklumpame, bet atsikeliame ir einame toliau...

Kur tu čia radai tokį šventą žmogų, šventesnį net už patį Petrą? Ale ir tas suklupo. g.gif Tu čia ne apie save kartais? mirksiukas.gif

Gaila, bet mes visi savo nuodėmes norėtumėm laikyti tik ,,klaidelėmis''. Būtų patogu, ane? Pats įsivertini, pats nusistatai. Nė žvilgsnio iš šalies nebereikia. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 11:00)
Kur tu čia radai tokį šventą žmogų, šventesnį net už patį Petrą? Ale ir tas suklupo.  g.gif Tu čia ne apie save kartais?  mirksiukas.gif

Gaila, bet mes visi savo nuodėmes norėtumėm laikyti tik ,,klaidelėmis''. Būtų patogu, ane? Pats įsivertini, pats nusistatai. Nė žvilgsnio iš šalies nebereikia.  rolleyes.gif

Klausimas liko neatsakytas. Ne, ne apie save smile.gif
Atsakyti
Klausimas buvo atsakytas apaštalo Petro pavyzdžiu. Bet, kaip suprantu, tau Šv. Petras ‒ tik kažkada gyvenęs ir eilinis numiręs žmogus. Todėl ir buvo sunku suprasti, ką aš norėjau tuo pasakyti.
O ką katalikai sako dėl dorai, pagal sąžinę gyvenančių kitatikių, tai jau kalbėjau antrajame šios temos puslapyje, todėl nesikartojau.
Aš tos moterytės vietoje nerizikuočiau 10 metų nesurasti nė kiek laiko Bažnyčiai. g.gif

Net popiežius eina išpažinties kas savaitę, nes turi nuolankumo savybę. Kur jau čia mums ,,tobuliems''. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:03)
Klausimas buvo atsakytas apaštalo Petro pavyzdžiu. Bet, kaip suprantu, tau Šv. Petras ‒ tik kažkada gyvenęs ir eilinis numiręs žmogus. Todėl ir buvo sunku suprasti, ką aš norėjau tuo pasakyti.
O ką katalikai sako dėl dorai, pagal sąžinę gyvenančių kitatikių, tai jau kalbėjau antrajame šios temos puslapyje, todėl nesikartojau.
Aš tos moterytės vietoje nerizikuočiau 10 metų nesurasti nė kiek laiko Bažnyčiai.  g.gif

Net popiežius eina išpažinties kas savaitę, nes turi nuolankumo savybę. Kur jau čia mums ,,tobuliems''. mastau.gif

Tiesiog norėjau atsakymo. Bet matau į keblesnius klausimus konkretaus atsakymo nėra smile.gif
Bet tegul Viešpats tiria mūsų širdis, o veidmainystės JIS labai nemėgsta
Štai ką sako Jėzus:
Mato 24:51 Jis perkirs jį pusiau ir paskirs jam dalį su veidmainiais. Ten bus verksmas ir dantų griežimas“.

Mato 6:5 „Kai meldžiatės, nebūkite kaip veidmainiai, kurie mėgsta melstis, stovėdami sinagogose ir gatvių kampuose, kad būtų žmonių matomi. Iš tiesų sakau jums: jie jau atsiėmė savo atlygį.
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 09 06, 07:56)
Šioje žemėje patvirtins Šv. Dvasia. Kurią Jėzus mums siunčia.

Na va dar kartą klausiu, o tai ta Šv. Dvasia tik tau vienai kalba ir keliems tavo įvertintiems kunigams?

Pagal tą mano pateiktą citatą apie angelus, panašu, kad angelams numatyta surasti daugelį (juk rinks net iki žemės pakraščių), o ne keletą žmonių.

Jei manai, kad bendras dalyvavimas šv. Mišiose ‒ tai buvimas tik toje pačioje bažnyčioje (pastate), o ne bet kurioje bažyčioje (net ir kitoje šalyje) laikomose Mišiose, tai galiu nurodyti, kurioje dažniausia lankausi (rašyk į AŽ, kuriam krašte gyveni, gal tikrai netoli ir galėsi padalyvauti. Klebonas čia ypatingas, maldos žmogus, galėtum iš anksto su juo susitarti pokalbiui, jis tave tikrai išklausys. Bent jau kad pasitikrintum savo tiesą (jei nebijai). Ji tau nurodys kokias gaires, nors panašu, kad tau reikėtų ieškoti Gyvųjų akmenų.
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:21)
Na va dar kartą klausiu, o tai ta Šv. Dvasia tik tau vienai kalba ir keliems tavo įvertintiems kunigams?

Aš manau, kad Šv. Dvasia kalba visiems be išimties 4u.gif

Aš iš Fabijoniškių (Vilnius)
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 09 06, 13:18)
Tiesiog norėjau atsakymo. Bet matau į keblesnius klausimus konkretaus atsakymo nėra smile.gif
Bet tegul Viešpats tiria mūsų širdis, o veidmainystės JIS labai nemėgsta
Štai ką sako Jėzus:
Mato 24:51 Jis perkirs jį pusiau ir paskirs jam dalį su veidmainiais. Ten bus verksmas ir dantų griežimas“.

Mato 6:5 „Kai meldžiatės, nebūkite kaip veidmainiai, kurie mėgsta melstis, stovėdami sinagogose ir gatvių kampuose, kad būtų žmonių matomi. Iš tiesų sakau jums: jie jau atsiėmė savo atlygį.

Kaip suprantu, tau reikalingi tik tokie atsakymai, kuriuos tu pati įdėtum žmogui į lūpas. Žodžiu, atsakymai tau turi būti tik tokie, kuriuos tu pati esi iš anksto sugalvojusi.

Atsakyta buvo labai konkrečiai. 4u.gif

O dabar visiems lipini etiketę ,,veidmainiai''? Kaip pirma ,,pedofilai''? Keistokas požiūris žmogaus, turinčio garantijas patekti į dangų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:29)
Kaip suprantu, tau reikalingi tik tokie atsakymai, kuriuos tu pati įdėtum žmogui į lūpas. Žodžiu, atsakymai tau turi būti tik tokie, kuriuos tu pati esi iš anksto sugalvojusi.

Atsakyta buvo labai konkrečiai.  4u.gif

O dabar visiems lipini etiketę ,,veidmainiai''? Kaip pirma ,,pedofilai''? Keistokas požiūris žmogaus, turinčio garantijas patekti į dangų.  doh.gif

Saulėteke, vėl kraipom žodžius smile.gif
tiesiog, klausime buvo apie veidmainę, kuri vaikšto į bažnyčią, o iš ten išėjusi pikžodžiauja ir visaip kitaip meluoja ir pan. ir apie moterį, kuri yra nuoširdi, nuolanki ir tyrai myli Viešpatį, bet neveikšto į bažnyčia, nors kita vertus tai yra tiesiog pastatas, nes kaip ir išsiaiškinome "Bažnyčia" t.y. susirinkimas, o susirinkimas tai nėra pastatas. Bažnyčia esame mes visi kartu, nesvarbu iš kokio pasaulio krašto būsime Jėzaus pasiustų angelų surinkti vistiek smile.gif

Tai vat. apie veidmainius tiesiog eilučių yra labai daug. Ir nieko aš čia nevadinau nei veidmainiais nei pedofilais, o kad tokių yra, tai negalime to paneigti.
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 09 06, 13:24)
Aš manau, kad Šv. Dvasia kalba visiems be išimties  4u.gif

Aš iš Fabijoniškių (Vilnius)

Visiems kalba, visi girdi, tik atsakymai skirtingi. Įdomu kodėl Dievas taip nepasirūpino savo tauta, kad tik saujelė ,,tikrai tikinčių''. Pagal pasiruošusius surinkimui angelus neatrodytų, kad tik nuo pernai metų (kada atsivertei) Dievas pradėjo skaičiuoti naujos savo eros metus. mastau.gif

Taigi gerų kunigų pas jus netrūksta! Kaip čia ,,tik keli''? g.gif Nes matai, aš esu per šimtą kilometrų į vakarus. Bet jeigu bus poreikis bendruomenei, visada prašom. Galiu susitart ir su kunigu. Nors ir mūsiškiai kartais patraukia link Vilniaus ,,ieškoti geresnio kunigo''. Žinai, savame krašte pranašu nebūsi, matyt...
Papildyta:
QUOTE(Yoli @ 2013 09 06, 13:35)
Saulėteke, vėl kraipom žodžius smile.gif
tiesiog, klausime buvo apie veidmainę, kuri vaikšto į bažnyčią, o iš ten išėjusi pikžodžiauja ir visaip kitaip meluoja ir pan.  ir apie moterį, kuri yra nuoširdi, nuolanki ir tyrai myli Viešpatį, bet neveikšto į bažnyčia, nors kita vertus tai yra tiesiog pastatas, nes kaip ir išsiaiškinome "Bažnyčia" t.y. susirinkimas, o susirinkimas tai nėra pastatas. Bažnyčia esame mes visi kartu, nesvarbu iš kokio pasaulio krašto būsime Jėzaus pasiustų angelų surinkti vistiek smile.gif

Tai vat. apie veidmainius tiesiog eilučių yra labai daug. Ir nieko aš čia nevadinau nei veidmainiais nei pedofilais, o kad tokių yra, tai negalime to paneigti.

Gal jau palikim kunigams per homilijas kalbėti apie žmonių nuodėmingumą, nes vis dėlto per juos Dievas pasirinko kalbėti tautai.

O mes, ta bendruomenė, norim nenorim ‒ turime statyti Bažnyčios pastatus, kad turėtumėm kur susirinkti (ne po lietum ir su stogu).
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:45)
Visiems kalba, visi girdi, tik atsakymai skirtingi. Įdomu kodėl Dievas taip nepasirūpino savo tauta, kad tik saujelė ,,tikrai tikinčių''. Pagal pasiruošusius surinkimui angelus neatrodytų, kad tik nuo pernai metų (kada atsivertei) Dievas pradėjo skaičiuoti naujos savo eros metus. mastau.gif

Tiesa pasakius visai nesupratau kas čia buvo norima pasakyti g.gif
Bet Kaip ir kažkada atsakinėjau į klausimą, kodėl apreiškimai skirtingi smile.gif nesinori kartotis ta pačia tema. Ar manote, kad Dievas kalba tik "išrinkiesiems" Ir kas nustatė tuos "išrinktuosius" kas juos išrinko?
Papildyta:
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:52)
Gal jau palikim kunigams per homilijas kalbėti apie žmonių nuodėmingumą, nes vis dėlto per juos Dievas pasirinko kalbėti tautai.

O mes, ta bendruomenė, norim nenorim ‒ turime statyti Bažnyčios pastatus, kad turėtumėm kur susirinkti (ne po lietum ir su stogu).

O iš ko jūs nusprendėte, kad Dievas pasirinko kalbėti konkrečiai per katalikų kunigus, o pvz ne per pvz baptistų pamokslininkus?

Na pastatas reikalingas, viskas tvarkoj. Bet neklaidinkim žmonių, kas yra pastatas, o kas bažnyčia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 06, 13:52)
Taigi gerų kunigų pas jus netrūksta! Kaip čia ,,tik keli''?  g.gif Nes matai, aš esu per šimtą kilometrų į vakarus. Bet jeigu bus poreikis bendruomenei, visada prašom. Galiu susitart ir su kunigu. Nors ir mūsiškiai kartais patraukia link Vilniaus ,,ieškoti geresnio kunigo''. Žinai, savame krašte pranašu nebūsi, matyt...

O kada aš sakiau, kad pas mus yra kunigų? smile.gif Ne, nesakiau, nes nepriklausau jokiai bendruomenei.
Atsakyti