QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 04, 18:26)
Vaikus taip pat krikštijo katalikų kunigas?
Taip.
Viso kito neliesiu, nes tema išsemta, nenoriu daugiau apie tai diskutuoti. Tiesiog bediskutuodamos nukrįpstame į "lankas"
iš diskusijos iškyla ir kitokie nemalonūs žodžiai, ko aš tikiu, kad nei jūs nei aš tikrai to nenorėjome. Svarbiausia yra visai kas kitą. Svarbiausia yra tai kad Jėzus mums davė šansą, JIS yra mūsų Gelbėtojas ir tiesiog atiduokime šlovę JAM.
Pasikartosiu ir užfiksuosiu tik ką sakiau prieš tai ir tikiu taip ir liks -
jei kas keisis pradžiuginsiu jus mergaitės ir informuosiu Mano Mokytojas Vienintelis - Jėzus Kristus. Guodėjas - Šv. Dvasia ir Tėvas - Dievas. Tarpininkų man nereikia.
Bendruomenės? Viskas ok. Renkamės, bendraujam, dalinamės, domimės, diskutuojam, meldžiamės, šlovinam - darom draugiškai viską kartu ir džiaukimės kartu. Nes dabar malonės metas, naudokimės tuo ir būkim laisvi ir laimingi
Papildyta:QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 09 04, 14:56)
pati Biblija, kuri guli ant Tavo stalo, yra rinkinys verstų, rinktų, atrinktų, dėliotų ir perdėliotų knygų - jei šventai tiki, kad Dievas užtikrino, jog tame procese, prisidėjus daugybei netobulų žmonių rankų, niekas nepražūtų ir nebūtų įtraukta netiesos, kodėl neprisileidi net prielaidos, kad Dievas galėjo nepamesti, neišbarstyti ir savo suburtos krikščionių bendruomenės?
Dėl rašto, tai raštai yra pakeisti, Dievas daleido pakeitimus, nes biblijų vertimai skiriasi
Bet pamąstymas labai įdomus
vertas dėmesio ir norėčiau gauti tikslų atsakymą į šį pamąstymą.
Bet noriu pasitikslinti ar nori pasakyuti tai, kad katalikybė t.y. ta bendruomė, kurios Dievas neišbarstė? Nes kiek pamenu esi katalikė?