QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 04, 10:14)
Neaišku, ką jūs tam kunigui pasakėte. Gal tikrai buvo verta nuvaryti ne tik nuo
klausyklos, bet ir išvesti iš Bažnyčios. Anksčiau nekrikštyti žmonės taip lengvai nebuvo įleidžiami į Bažnyčią, kad neteisingai ką supratę, paskui nepurvintų pačios Bažnyčios (ką jūs ,,sėkmingai'' dabar ir darote).
Jūs turite
stiprų sužeidimą dėl nesupratimo iš vaikystės. Todėl jūs taip ir Šv. Rašto skaitote tik tas vietas, kurios jums patogios. Todėl net ir nejaučiate, kad ignoruojate arba interpretuojate savaip net įsakymus (pvz., kad dar ir ketvirtąjį ‒ gerbk tėvą ir motiną, kuris reiškia ir gerbk vyresnįjį).
Negaliu neatrašyti. Aš jums galiu pasakyti ką dariau. Priėjau prie klausyklos išmokusi paeiliui ką sakyti "Garbė Jėzui Kristui" Esu nusidėjau ir vardinau nuodėmes. Iš kalbos išėjo, kad manęs tėvai nepakrikštyjo. Ir tada jis išvarė iš bažnyčios. Čia jums pateisinamas elgesys???? Tai kaip jus auklėjate savo vaikus su tokiu požiūriu? Tuo metu vaikščiojau į bažnyčią kasdien. Meldžiausi ir myolėjau Viešpatį visa širdim. Vaikystėje kiekvienas nuskriaustas vaikas buvo mano paguostas ir apgintas, kiekvienas nuskriaustas kačiukas parvestas namo ir apgyvendintas. Nekalbu, kad suaugusiam blogo žodžio negalėdavau pasakyti, o juo labiau kunigui.
Gerbk Tėvą ir motiną yra 5 įsakymas.
Išėjimo 20-12 Gerbk savo tėvą ir motiną, kad ilgai gyventum žemėje, kurią Viešpats Dievas tau duoda.
Gerbk Tėvą ir motyną ir reiškia gerbk tėvą ir motiną. Jėzus įsakė mylėk savo artimą. Čia galima pasakyti, kad mylėk visus žmones be išimties. Neskaitau biblijos tiek eilutėmis. atvirkščiai, nei jūs žinote kaip aš skaitau, nei komentuokite.
Pati nei vienos eilutės neparašėte, kad apginti savo nuomonę ir įsitikinimus, kurių jus išmokė vadovai. Ir beje ar ir gerbiu, bet turiu savo santykį su Dievu. Ar jei jau jus vyresnė tai negaliu sakyti tai ką žinau, ir jei jus vyresnė tai tik jus esate teisi? tikrai ne.
Papildyta:
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 04, 10:22)
Neaišku, ką jūs tam kunigui pasakėte. Gal tikrai buvo verta nuvaryti ne tik nuo
klausyklos, bet ir išvesti iš Bažnyčios. Anksčiau nekrikštyti žmonės taip lengvai nebuvo įleidžiami į Bažnyčią, kad neteisingai ką supratę, paskui nepurvintų pačios Bažnyčios (ką jūs ,,sėkmingai'' dabar ir darote).
Jūs turite
stiprų sužeidimą dėl nesupratimo iš vaikystės. Todėl jūs taip ir Šv. Rašto skaitote tik tas vietas, kurios jums patogios. Todėl net ir nejaučiate, kad ignoruojate arba interpretuojate savaip net įsakymus (pvz., kad dar ir ketvirtąjį ‒ gerbk tėvą ir motiną, kuris reiškia ir gerbk vyresnįjį).
Papildyta:
O Dieve, atleisk jai, nes ji nežino, ką daro...
Bet taip iškraipančio sakynius turbūt nebuvau sutikusi, na nebent vieną žmogų, kuris bibliją iškraip taip, kad verkt norisi, nes bando įrodyti, kad Jėzaus nėra.
Bet patikslinsiu - suorganizavau, tai reiškia nuėjau paskunigą ir vaikas buvo pakrikštytas. Saulėteke, jums kiek metų? Turite vyrą, vaikų?
Beje dabar nekrikštyti lygiai taip pat lengvai įleidžiami į bažnyčią. Bet kaip matau norite uždaryti duris nuodiemingiems
Juk jie tokie nuodėmingi užkrės ir jus.