QUOTE(Išmintinga @ 2013 09 04, 08:20)
Tai ką reiškia Jūsų nuomone gimti iš naujo?
Kokiu būdu gimastama iš vandens ir Dvasios?
O Jūs savo vaikus mokote tikėjimo tiesų? Perduodate jiems savo tikėjimą kaip nors?
Ne mano nuomone. Sakau viską ką matau biblijoj.
Titui 3:5 Jis išgelbėjo mus ne dėl mūsų atliktų teisumo darbų, bet iš savo gailestingumo, Šventosios Dvasios atgimdančiu ir atnaujinančiu nuplovimu.
I Petro 1:23 Jūs esate atgimę ne iš pranykstančios, bet iš nenykstančios sėklos gyvu ir amžinai pasiliekančiu Dievo žodžiu.
Taip, kiek įmanoma mokau savo vaikus.
"Luko 6:44 Kiekvienas medis pažįstamas iš jo vaisių. Nuo erškėčių niekas nerenka figų, o nuo gervuogių krūmo neskina vynuogių."
Todėl mano vaikai tiesiog mato vaisius mūsų gyvenime, kai gyvenimas pasisuko kardinaliai kita linkme, geraja ta žodžio prasme. Ir žinoma aš jiems primenu, kad viską duoda Dievas ir už viską reikia dėkoti JAM. Ir aš žinau, kad mano vaikai yra apsaugoti Dievo malone. Esu visiškai dėl jų rami
Papildyta:
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 04, 08:56)
Ir jie kažkodėl pasilieka Katalikų Bažnyčioje. Priima sakramentus. Gerbia kunigus ir Popiežių.
Gerbti ir garbinti yra du skirtingi dalykai. Visus žmones gerbiu ir popiedžių ir kunigus. Bet jie visi klysta. Beje Dievas pasakė nevadinsite nieko Tėvu tik mane, kodėl katalikai vadina popiedžių tėvu?
Beje tie patys kunigai mane dar vaiką išvarė iš bažnyčios, nes būdama vaiku ir beieškodama Dievo nebuvau pakrikštyta ir nuėjau išpažinties. Vietoj to kad išeiti iš tos savo kabinos,
kitaip negaliu pavadinti, ir paaiškintų vaikui ką jis turi daryt, jį išvaro iš bažnyčios kaip didžiausią nusidėjėlį. Tokiais kunigais pasitikėti? Čia jums panašu į teisingą religiją? Šlykštu.. Va į tokį žmogų jūs man ir panaši.
Jums panašu, kad religija, kuri moko, kad tu esi kaltas ir nevertas yra teisingas mokymas? Kai Jėzus tokią auką mums davė? Paaukojo save čia žemėje, kad mes būtume laisvi... Įvertinkime JO dovaną ir supraskime, kad esame visiškai laisvi nuo nuodėmės. Sakysite, tai ką db galiu nuodėmiauti? Tada esate išvis kūdikis ir nesuprantate ir neturite apreiškimo dėl Kristaus kraujo.
Aš teisiau? Parodykite man vietą, kur aš nuteisiau jus? Ir apie kokią tiesą jūs kalbate? Apie tą kur sugalvojo žmonės, kuriems reikia garbės ir nukrypo nuo Dievo žodžio ir garbės troškimo?
Net nebemalonu diskutuoti, kai prasideda purvo drabstymas ir bandymas įkasti.
P.S. man patinka popiedžius, jis vienintelis elgiasi krikščioniškai. Bent jau iš tiek kiek užmačiau žiniasklaidoje. Jis nestandartinis ir įneša tam tikrų TIKRŲ dalykų!