Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščionys (katalikai, protestantai....)

QUOTE(Yoli @ 2013 08 21, 16:48)
Anaiptos tikrai žinau, kad ir katalikų yra nuoširdžiai mylinčių Dievą.

Ir jie kažkodėl pasilieka Katalikų Bažnyčioje. Priima sakramentus. Gerbia kunigus ir Popiežių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 04, 08:40)
Gyvenimas su antru vyru tai dovana? Įdomūs čia ,,apreiškimai''.  g.gif

Jei mano gyvenimo kelias toks, tai manote turinti teisę už Dievą nuspręsti jis teisingas ar ne? Pastebėjau, kad mėgstate teisti žmones. Atsargiai smile.gif Tai mano nuoširdus pasakojimas. Nebūtina jo komentuoti ir įzeidinėti žmonių. Gavau DOVANŲ savo, kad ir antrą vyrą ir dėl to labai džiaugiuosi ir savo vyrą begalo myliu ir dėkojų Viešpačiui už suteiktas visas gyvenimo dovanas ir išgyvenimus, kurių patikėkite turiu.
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 08 21, 19:52)
liudijimus vienus priimu, kitų galbūt nesuprantu, ir tai net nereiškia, kad jis neteisingas, ateis laikas jei man bus skirta suprasiu.

Ateis laikas, suprasi ir katalikybę. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yoli @ 2013 09 04, 09:06)
Jei mano gyvenimo kelias toks, tai manote turinti teisę už Dievą nuspręsti jis teisingas ar ne? Pastebėjau, kad mėgstate teisti žmones. Atsargiai smile.gif Tai mano nuoširdus pasakojimas. Nebūtina jo komentuoti ir įzeidinėti žmonių. Gavau DOVANŲ savo, kad ir antrą vyrą ir dėl to labai džiaugiuosi ir savo vyrą begalo myliu ir dėkojų Viešpačiui už suteiktas visas gyvenimo dovanas ir išgyvenimus, kurių patikėkite turiu.

Kas jums davė teisę mane teisti? smile.gif Kad atkreipiau dėmesį į tiesą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmintinga @ 2013 09 04, 08:20)
Tai ką reiškia Jūsų nuomone gimti iš naujo? smile.gif Kokiu būdu gimastama iš vandens ir Dvasios?  smile.gif

O Jūs savo vaikus mokote tikėjimo tiesų? Perduodate jiems savo tikėjimą kaip nors?

Ne mano nuomone. Sakau viską ką matau biblijoj.

Titui 3:5 Jis išgelbėjo mus ne dėl mūsų atliktų teisumo darbų, bet iš savo gailestingumo, Šventosios Dvasios atgimdančiu ir atnaujinančiu nuplovimu.

I Petro 1:23 Jūs esate atgimę ne iš pranykstančios, bet iš nenykstančios sėklos gyvu ir amžinai pasiliekančiu Dievo žodžiu.

Taip, kiek įmanoma mokau savo vaikus.
"Luko 6:44 Kiekvienas medis pažįstamas iš jo vaisių. Nuo erškėčių niekas nerenka figų, o nuo gervuogių krūmo neskina vynuogių."
Todėl mano vaikai tiesiog mato vaisius mūsų gyvenime, kai gyvenimas pasisuko kardinaliai kita linkme, geraja ta žodžio prasme. Ir žinoma aš jiems primenu, kad viską duoda Dievas ir už viską reikia dėkoti JAM. Ir aš žinau, kad mano vaikai yra apsaugoti Dievo malone. Esu visiškai dėl jų rami ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 04, 08:56)
Ir jie kažkodėl pasilieka Katalikų Bažnyčioje. Priima sakramentus. Gerbia kunigus ir Popiežių. smile.gif

Gerbti ir garbinti yra du skirtingi dalykai. Visus žmones gerbiu ir popiedžių ir kunigus. Bet jie visi klysta. Beje Dievas pasakė nevadinsite nieko Tėvu tik mane, kodėl katalikai vadina popiedžių tėvu?

Beje tie patys kunigai mane dar vaiką išvarė iš bažnyčios, nes būdama vaiku ir beieškodama Dievo nebuvau pakrikštyta ir nuėjau išpažinties. Vietoj to kad išeiti iš tos savo kabinos, kitaip negaliu pavadinti, ir paaiškintų vaikui ką jis turi daryt, jį išvaro iš bažnyčios kaip didžiausią nusidėjėlį. Tokiais kunigais pasitikėti? Čia jums panašu į teisingą religiją? Šlykštu.. Va į tokį žmogų jūs man ir panaši.

Jums panašu, kad religija, kuri moko, kad tu esi kaltas ir nevertas yra teisingas mokymas? Kai Jėzus tokią auką mums davė? Paaukojo save čia žemėje, kad mes būtume laisvi... Įvertinkime JO dovaną ir supraskime, kad esame visiškai laisvi nuo nuodėmės. Sakysite, tai ką db galiu nuodėmiauti? Tada esate išvis kūdikis ir nesuprantate ir neturite apreiškimo dėl Kristaus kraujo.

Aš teisiau? Parodykite man vietą, kur aš nuteisiau jus? Ir apie kokią tiesą jūs kalbate? Apie tą kur sugalvojo žmonės, kuriems reikia garbės ir nukrypo nuo Dievo žodžio ir garbės troškimo?

Net nebemalonu diskutuoti, kai prasideda purvo drabstymas ir bandymas įkasti.

P.S. man patinka popiedžius, jis vienintelis elgiasi krikščioniškai. Bent jau iš tiek kiek užmačiau žiniasklaidoje. Jis nestandartinis ir įneša tam tikrų TIKRŲ dalykų!

Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 09 04, 09:13)
Ne mano nuomone. Sakau viską ką matau biblijoj.

Titui 3:5 Jis išgelbėjo mus ne dėl mūsų atliktų teisumo darbų, bet iš savo gailestingumo, Šventosios Dvasios atgimdančiu ir atnaujinančiu nuplovimu.

I Petro 1:23 Jūs esate atgimę ne iš pranykstančios, bet iš nenykstančios sėklos gyvu ir amžinai pasiliekančiu Dievo žodžiu.

Jūs man neatsakėte į pirmą klausimą. Kokiu būdu vyksta atgimimas per vandenį ir šv. Dvasią?
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 09 04, 09:06)
Tai mano nuoširdus pasakojimas.

Gavau DOVANŲ savo, kad ir antrą vyrą ir dėl to labai džiaugiuosi

Galima ir nuodėme labai nuoširdžiai didžiuotis. Tai ir verčia abejoti jūsų ,,apreiškimų'' kilme. Neaišku, kas tuos apreiškimus siunčia. Jei šitaip ,,varote'' ant kunigų.
Atsakyti
Popiežius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmintinga @ 2013 09 04, 09:26)
Jūs man neatsakėte į pirmą klausimą. Kokiu būdu vyksta atgimimas per vandenį ir šv. Dvasią?

Jūs norite išgirsti apie procesą? smile.gif Per vandenį krikštijo Jonas Krikštytojas. Jėzus krikštyja Šv. Dvasia.

Mato 3:11 Aš jus krikštiju vandeniu atgailai, bet Tas, kuris ateina po manęs, – galingesnis už mane, aš nevertas net Jo sandalų nuauti. Jis krikštys jus Šventąja Dvasia ir ugnimi.
Morkaus 1:8 Aš jus krikštijau vandeniu, o Jis krikštys jus Šventąja Dvasia“.

Taigi žmogus krikštija vandeniu Tėvo ir Sūnaus, ir Šventosios Dvasios vardu.
Jėzus krikštija Šventąja Dvasia be žmogaus įsikišimo. Nors daug kas mano, kad reikia melstis už žmogų, kad jis būtų pakrikštytas Šv. Dvasia.

Toks žmogus atgimęs.
Papildyta:
QUOTE(Išmintinga @ 2013 09 04, 09:27)
Popiežius  4u.gif

Dar pagalvojau biggrin.gif kad klaida, bet patingėjau pasitikslint
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 09 04, 09:42)
Jūs norite išgirsti apie procesą? smile.gif Per vandenį krikštijo Jonas Krikštytojas. Jėzus krikštyja Šv. Dvasia.

Mato 3:11 Aš jus krikštiju vandeniu atgailai, bet Tas, kuris ateina po manęs, – galingesnis už mane, aš nevertas net Jo sandalų nuauti. Jis krikštys jus Šventąja Dvasia ir ugnimi.
Morkaus 1:8 Aš jus krikštijau vandeniu, o Jis krikštys jus Šventąja Dvasia“.

Taigi žmogus krikštija vandeniu  Tėvo ir Sūnaus, ir Šventosios Dvasios vardu.
Jėzus krikštija Šventąja Dvasia be žmogaus įsikišimo. Nors daug kas mano, kad reikia melstis už žmogų, kad jis būtų pakrikštytas Šv. Dvasia.

Toks žmogus atgimęs.

Aha, apie procesą smile.gif Tiesiog įdomu. O Jūs krikštijotės pati? Ta prasme atlikot kažkokią procedūrą? O vaikus?
Atsakyti
QUOTE(Saulėtekė @ 2013 09 04, 09:27)
Galima ir nuodėme labai nuoširdžiai didžiuotis. Tai ir verčia abejoti jūsų ,,apreiškimų'' kilme. Neaišku, kas tuos apreiškimus siunčia. Jei šitaip ,,varote'' ant kunigų.

Varau ant kunigų? Ne visi kunigai tokie, kaip ir žmonės vieni geri, kiti vaidmainiai, kiti melagiai treti dar kokie nors. Tokia jau ta žmogaus prigimtis. Kunigai irgi žmonės ir kodėl aš turiu jais pasitikėti 100 proc. ir dar juos garbinti, kai man Dieva suždraudė tai daryti ir JĮ tai žeidžia? O gal kokiam pedofilui turiu eiti dar ranką pabučiuoti? Beje pedofilija tai iškrypimas, kuris yra ne tik pas kunigus. Bet jei jau kalbam apie kunigus tai būkim biedni bet teisingi.... Jų visokių yra.

O religija pasižymi tuo, kad jei jau jie nesupranta tam tikrų dalykų tai jau būtinai iš velnio. Jau jie tai visada teisūs ir viską žino, kaip tie fariziejai, kurie nužudė Jėzų ir JAM sakė:
Mato 9:34 O fariziejai kalbėjo: „Jis išvaro demonus jų valdovo jėga“.
Taip ir jūs Dievo darbus priskiriate šios žemės kunigaikščiui. Ar jūs manote, kad turite teisę spręsti kas iš Dievo, o kas ne? Esate įsitikinusi, kad žinote viską apie Dievą? Žinote, ką JIS kalba ir kaip JIS elgiasi ir kokie JO planai? Grynai kaip tie fariziejai, kurie viską "žinojo"
Tai ką jūs nepasitikite taip Dievu? Kad manote, kad JIS savo vaikus atiduos tokioms apgavystėms? Aš pasitikiu JUO 100 proc. ir žinau, kad JIS manęs į Velnio rankas neatiduos niekada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoli @ 2013 09 04, 09:25)
Šlykštu.. Va į tokį žmogų jūs man ir panaši.

Net nebemalonu diskutuoti, kai prasideda purvo drabstymas ir bandymas įkasti.

Ačiū, kad ,,nesidrabstote purvais''. smile.gif Ypač, kai ,,rakaliojatės'' po kunigų nuodėmes, bet dėl atkreiptų savųjų žiauriai įsižeidžiate. Čia tas tėvelis jus taip moko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmintinga @ 2013 09 04, 09:49)
Aha, apie procesą smile.gif Tiesiog įdomu. O Jūs krikštijotės pati? Ta prasme atlikot kažkokią procedūrą? O vaikus?

smile.gif kai buvau išvaryta iš bažnyčios 13 metų, tai susiorganizavau savo krikštynas ir buvau pakrikštyta vandeniu. Vaikai mano taip pat pakrikštyti, jų krikštynas organizavau pati, dar nebuvau atgimusi Šv. Dvasia.

Bet esu įsitikinusi, kad kūdikystės krikštas vandeniu nelabai galioja, nes žmogus pats turi savo protu ir nuoširdžiai tikėti ir pasikrikštyti. Manau, kad mano vaikai tai turės daryti dar kartą smile.gif Aš pati, esu pakrikštyta, nes nuo vaikystės (kiek save pamenu) nuoširdžiai mylėjau Dievą ir savo noru ir suvokdama tai dariau. Nesvarbu, kad tai buvo katalikų bažnyčia, nes kaip sužinojau skaitydama bibliją, svarbiausia yra širdies pozicija, o pas Dievą katalikų ir kitų religijų nėra. Mes esame tiesiog jo vaikai, nesvarbu kokiai bendruomenei priklausome.
Atsakyti