Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Prickly, na 100 balų tavo veislynui. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 07 10, 13:51)
Prickly,  na 100 balų tavo veislynui. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Dvi mano laukinės opuncijos žydėjo (geltonoji antrą dieną tapo kreminės spalvos)
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Stai ir mano kaktusiukai pumpuriukus skleidzia po truputeli bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
Prickly o gal turite vaikuciu pasidalinimui, apatine nuotrauku eile antra ir ketvirta nuotrauka blush2.gif o gal ir kokiu kitokiu turite pasidalinimui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 07 08, 13:30)
Aišku, daug ką darome ir be asociacijos. Bet susijungus turėtume kitokį -oficialų statusą. O reikia žmogui to ar ne -spręs kiekvienas pagal save. Man asmeniškai nieks netrukdo gausinti kaktusų mylėtojų gretas ir be asociacijos. Turiu lyg ir savo kaktusų mylėtojų neoficialų klubą. Jei tikrai esi jų mylėtojas, tai gyvenimo būdas.
O kokius dokumentus surinkti ir ką daryti, jau praeitais metais grupė kaktusų mylėtojų rūpinosi. Gaila, kad kai kurių žmonių sveikatos problemos ir ilgi biurokratiniai keliai, sutrukdė tai įgyvendinti.

O čia mano parodijos antras žydėjimas šį sezoną.

user posted image

user posted image

LB, LB GRAŽU wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už savo parodijos žiedelių pagyras. ax.gif

Prickly, labai gražiai opuncijos tau už rūpestį atsidėkojo. Svarbiausia rausva tokia nematyta. wub.gif Aš vis turguje matau, kad moterys pardavinėja lauke žiemojančias opuncijas, bet vis neperku. Prie penkiaaukščio nelabai pasodinsi-dar kas išsikas ar katinai apsiusios, išknis, nuo kurių šiais metais neįmanoma atsiginti.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 07 10, 14:26)

Prickly o gal turite vaikuciu pasidalinimui, apatine nuotrauku eile antra

nuotraukose - jei tai notocactus ottonis, tai turi mažų vaikučių, dar pirmoji matucana su vaiku - galėčiau atnešti į rudeninę parodą. Šiaip tai su vaikais paprastos maximinės rebucijos - tokias gal visi turi, dar lobivia arachnacantha rausva

QUOTE(evora @ 2013 07 10, 18:12)

Prickly, labai gražiai opuncijos tau už rūpestį atsidėkojo.

tai jau tikrai - nes ravėsiu tuoj su pincetu rolleyes.gif negalvojau, kad taip dygliai badysis
Atsakyti
evora parodija labai graži wub.gif Man atrodo, kad ir pas mane yra tik niekada nežydėjo (mano visos bevardės, reiks pasieškot gal atrinksiu nors kuriai šeimai priklauso) Parodau ir aš kaip žydi mano nežiniukas. Jau užaugo 15 cm aukščio ir sugalvojo šiemet prie pagrindo du vaikučius išsiperėt, teks nukrapštyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 12 liepos 2013 - 08:14
Nostabi pukuote. smile.gif
Atsakyti
Vidam,
Aš irgi tokį nuo 2 cm. aukščio išsiauginau. Tik mano žiedeliai truputį švelniau rožiniai. Bet žydi beveik visą pavasarį ir vasarą. Kartais rugpjūty pertraukėlę padaro ir vėl rugsėjį žydi. Kai ieškojau šiam nežiniukui vardo, radau , kad vadinasi ECHINOMASTUS DASIACANTHUS, nors forumietės spėjo, kad gali būti notokaktusas. Matyt , kaip dažnai būna , tas pats kaktusas turi kelis pavadinimus. Priklausomai kuriais metais , kuriai klasifikacijai buvo priskirtas.

Maniškio feisas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
evora,Vidam
thumbup.gif žiedukai wub.gif ir patys kaktusai labai mieli,tokie pūkiai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū zebrina , buvau gal dešimt metų galvą pametusi dėl kaktusų, dabar suviliojo streptokarpai, bet negalėjau visų kaktusėlių atsisakyt, vieno kambario palangė vis dar dar jiems priklauso biggrin.gif

evora , tai mūsiškiai bus tos pačios giminės 4u.gif tik jūsų žiedukai kitokios spalvos ir tvarkingesni, mano toks pasišiaušęs smile.gif Žydi ir pas mane ilgai su pertraukom wub.gif O pas mane šalia jo gal parodija g.gif panašus...jau didelis tik kažin kodėl nežydi...

user posted image

Papildyta:

Vis tik mano ne parodija, pažiūrėjau google, tai ne panašus schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 12 liepos 2013 - 13:25
Vidam, įsivesk googlėj PARODIA MAGNIFIKA. Žiūrint į nuotraukytę labai panaši. Turiu tokias 3, bet dvi labai identiškos, kita, tai visai skirtinga savo spyglių ilgiu ir net briaunų įdubimu. Jos irgi, matyt, augdamos skirtingomis sąlygomis kažkiek keičiasi.
Papildyta:
Iir jei gali pafotografuok savo palangės augintinių daugiau. Mes labai smalsios ir vis tų kaktusų negana.
Atsakyti