Aišku, daug ką darome ir be asociacijos. Bet susijungus turėtume kitokį -oficialų statusą. O reikia žmogui to ar ne -spręs kiekvienas pagal save. Man asmeniškai nieks netrukdo gausinti kaktusų mylėtojų gretas ir be asociacijos. Turiu lyg ir savo kaktusų mylėtojų neoficialų klubą. Jei tikrai esi jų mylėtojas, tai gyvenimo būdas.
O kokius dokumentus surinkti ir ką daryti, jau praeitais metais grupė kaktusų mylėtojų rūpinosi. Gaila, kad kai kurių žmonių sveikatos problemos ir ilgi biurokratiniai keliai, sutrukdė tai įgyvendinti.
O čia mano parodijos antras žydėjimas šį sezoną.
QUOTE(evora @ 2013 07 08, 13:30)
Aišku, daug ką darome ir be asociacijos. Bet susijungus turėtume kitokį -oficialų statusą. O reikia žmogui to ar ne -spręs kiekvienas pagal save. Man asmeniškai nieks netrukdo gausinti kaktusų mylėtojų gretas ir be asociacijos. Turiu lyg ir savo kaktusų mylėtojų neoficialų klubą. Jei tikrai esi jų mylėtojas, tai gyvenimo būdas.
O kokius dokumentus surinkti ir ką daryti, jau praeitais metais grupė kaktusų mylėtojų rūpinosi. Gaila, kad kai kurių žmonių sveikatos problemos ir ilgi biurokratiniai keliai, sutrukdė tai įgyvendinti.
jopapapai koks grozis...
QUOTE(Ortija @ 2013 07 08, 12:39)
Asociacijai įsteigti užtenka 3 žmonių. Internete yra nuoroda su dokumentų "paruoštukais"
Bet pirmiausia turim sugalvoti, kam jos reikia ir kokie žmonės ten turi dalyvauti. Per visą istoriją savo virtualaus kaktusėjimo sutikau nemažai tokių, kurie net surinkę kelių šimtų kolekcijas staiga juos palaidoja, išmeta, perbėga iš vienos augalų grupės į kitą. Yra tokių, kurie dalyvauja nuolat užsakymuose,bet niekada - parodose. Yra tokių kurie neturi ką veikti, ir dalyvauja visur.
Kokią naudą gautume iš šito susivienijimo ? Užsakymai, kuo puikiausiai vyksta ir be asociacijos. Beja ir parodos.
Ar kas nors iš būsimų asociajos narių yra pasiruošę organizuoti parodas, skaityti lekcijas, vaikščioti po mokyklas su pamokėlėmis?
Galiausiai, pasakykite, ką turite kilnesnio savyje ( be aistros tenkinimo) paslėpę ? Ar aistrai tenkinti reikia asociacijos?
Bet pirmiausia turim sugalvoti, kam jos reikia ir kokie žmonės ten turi dalyvauti. Per visą istoriją savo virtualaus kaktusėjimo sutikau nemažai tokių, kurie net surinkę kelių šimtų kolekcijas staiga juos palaidoja, išmeta, perbėga iš vienos augalų grupės į kitą. Yra tokių, kurie dalyvauja nuolat užsakymuose,bet niekada - parodose. Yra tokių kurie neturi ką veikti, ir dalyvauja visur.
Kokią naudą gautume iš šito susivienijimo ? Užsakymai, kuo puikiausiai vyksta ir be asociacijos. Beja ir parodos.
Ar kas nors iš būsimų asociajos narių yra pasiruošę organizuoti parodas, skaityti lekcijas, vaikščioti po mokyklas su pamokėlėmis?
Galiausiai, pasakykite, ką turite kilnesnio savyje ( be aistros tenkinimo) paslėpę ? Ar aistrai tenkinti reikia asociacijos?
Taip, spręsime kiekvienas pagal save - bet pamąstymui minčių mestelėjote
QUOTE(Deill@ @ 2013 07 04, 19:58)
o jus juos ant saules ar pavesyje laikot?
terasoj, pietinėj pusėj, bet grynų spindulių tik vakarop gauna.
QUOTE(evora @ 2013 07 04, 21:35)
eliss, gymnas BALDIANUM. Bet nuotrauka, tai superinė ir spalvos, ir ryškumas, ir komponavimas.
ačiū
Tikra tiesa, pilnai žiedai neišsiskleidžia, mažai ryškių spindulių:
Euphorbia ambovombensis ištisai žydi:
Italas astrophytum pagaliau sumąstė skleistis
Stai kaip zydi mano dovanojami echinopsiai laukdami nauju seimininku
QUOTE(Migmig @ 2013 07 07, 17:35)
Pasaka , apsigyvenčiau tam šiltnamyje
Kas žydi šitose nuotraukose?
Dėkui
Pirma tai turbūt Mammillaria sheldonii, o antra Frailea uhligiana
Man tai labai gražu į kitų žiedus pažiūrėti, savi ne taip įdomu
Pirma tai turbūt Mammillaria sheldonii, o antra Frailea uhligiana
Man tai labai gražu į kitų žiedus pažiūrėti, savi ne taip įdomu
QUOTE(Tina* @ 2013 07 09, 13:38)
Stai kaip zydi mano dovanojami echinopsiai laukdami nauju seimininku
Labai grazu labai laukiu kada pas mane suaugs jie ir tiek daug ziedu sukraus o kas ten kaireje puseje visruje?
QUOTE(Wilmaw @ 2013 07 09, 15:32)
o kas ten kaireje puseje visruje?
Is seklyciu isauginti echinocereusai. Istremiau i lauka, sakau gal susiprotes zydet.
QUOTE(..vijana.. @ 2013 07 09, 21:02)
Parodia scopa