Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Viskas taip, man ir gavosi kad pagal tą siuntimo kainą, kiek galėjau tiek augalų pridėjau, bet kadangi, būčiau sau dviem daugiau užsisakius, o nuo to pakilo siuntimo kaina, tai tuos du savo augaliukus ir atmečiau.
Siuntimas fiksuotas, bet už tuos 15 eurų gali tik apie 10 augalų užsakyti, o poto kaina siuntimo kyla, šio siuntimo kaina gavos apie 42 eurus. rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar viskas aišku, ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 02 20, 15:09)
tikiuosi jis nepažaliuos ateity, mano naujokas  biggrin.gif

Naujokas wub.gif Jis pavasarį būna tokios spalvos, vasarą žalesnis. Matyt ten, iš kur atvežtas, matė daugiau saulės biggrin.gif
Atsakyti
Taip italu siuntimo kainos dideles. Reik tai ivertint pries siunciant uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 02 21, 17:12)
Viskas taip, man ir gavosi kad pagal tą siuntimo kainą, kiek galėjau tiek augalų pridėjau, bet kadangi, būčiau sau dviem daugiau užsisakius, o nuo to pakilo siuntimo kaina, tai tuos du savo augaliukus ir atmečiau.
Siuntimas fiksuotas, bet už tuos 15 eurų gali tik apie 10 augalų užsakyti, o poto kaina siuntimo kyla, šio siuntimo kaina gavos apie 42 eurus. rolleyes.gif

Manau, kad galejote neatsisakyti, nes gali buti ir taip, kad kai kuriu kaktusiuku ir netures, tai butu uzeme laisva vietele 4u.gif na, bet kaip padarete taip ax.gif lauksiu ziniu is Jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2014 02 22, 01:55)
Manau, kad galejote neatsisakyti, nes gali buti ir taip, kad kai kuriu kaktusiuku ir netures, tai butu uzeme laisva vietele 4u.gif  na, bet kaip padarete taip ax.gif  lauksiu ziniu is Jusu 4u.gif

Pas italus formuojamas užsakymas automatiškai (meti augalus į krepšelį ir iškarto matai sumą), jei nėra augalo, tai jo ir negali užsakyti.
Migmig, gaila, kad teko pačiai atsisakyti norimų kaktusėlių unsure.gif
Atsakyti
aš iš tikro savotiškai džiaugiuos tongue.gif nes vistiek tai ne pirmas ir tikrai ne paskutinis užsakymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 02 22, 12:29)
aš iš tikro savotiškai džiaugiuos tongue.gif  nes vistiek tai ne pirmas ir tikrai ne paskutinis užsakymas biggrin.gif

Na Jus tikrai teisi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2014 02 22, 11:29)
aš iš tikro savotiškai džiaugiuos tongue.gif  nes vistiek tai ne pirmas ir tikrai ne paskutinis užsakymas biggrin.gif

Na va kaip gerai, as nepaspejau i si, gal i kita suspesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2014 02 15, 21:44)
Atsimenu, kažkas buvo konkursą suorganizavęs geriausias kaktusas. Įdomu būtų konkursėlis egzotiškiausias pirkinys.
Ir dar vienass- egzotiškiausia svajonė.

Nesenai aptikta svajonė - Greenovia dodrentalis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2014 02 22, 12:58)
Nesenai aptikta svajonė - Greenovia dodrentalis wub.gif
user posted image

Labai graži thumbup.gif O kur pirkot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ožiukė @ 2014 02 22, 16:40)
Labai graži  thumbup.gif  O kur pirkot? g.gif

Neturiu - čia tik svajonė blush2.gif