Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Tai ar bus norinciu ceko kaktusu? Ar jau issemem jo asortimenta? Reiktu jam kaip kasmet is anksto nusiust uzsakyma.
Atsakyti
aš turiu sąrašiuką, jei kas dar prisijungs
Atsakyti
as dar renkuosi smile.gif norėsiu čeko kaktusiuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 18, 23:57)
Tai ar bus norinciu ceko kaktusu? Ar jau issemem jo asortimenta? Reiktu jam kaip kasmet is anksto nusiust uzsakyma.

Šiemet jo asortimente daug naujovių smile.gif Iki kada galima atsiųsti norus? smile.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti to čeko adresą ax.gif aš ir pasirinkčiau smile.gif
Papildyta:
Ui jau radau 4u.gif

QUOTE(Ožiukė @ 2014 02 19, 12:20)
Gal galite parašyti to čeko adresą  ax.gif aš ir pasirinkčiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2014 02 19, 10:24)
Šiemet jo asortimente daug naujovių smile.gif Iki kada galima atsiųsti norus? smile.gif

Siuskit kokia savaitele. E-maila mano zinote (senbuves biggrin.gif ), arba per AZ 4u.gif

Kokias naujoves uzmatei? bigsmile.gif kas verta demesio? tiesa sakant dar netyrinejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 19 vasario 2014 - 12:09
Astrophytum įvairesnių yra, Gymnocalycium gražiais dygliais, Echinocereusų gražiais žiedais, Mamillarijų retesnių gražiai žydinčių radau ir žinoma Sulcorebutijos wub.gif
Atsakyti
Augalų labirintuose sutikau padaryti užsakymą iš cactus art
http://www.cactus-art.biz/catalog/en/

Jeigu kas ko labai norit rašykit geriau paštu miglutemig@gmail.com

iki rytojaus 21d smile.gif
Atsakyti
tai va pagalvojau rašykit šiandien iki vakaro ryt dieną jau užsakinėsiu. smile.gif
Atsakyti
tikiuosi jis nepažaliuos ateity, mano naujokas biggrin.gif
Atsakyti
Atmečiau porą augalų savo, kas liko tas, užsakau, nes dabar gavos už siuntimą beveik kaip ir anksčiau po eurą augalui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migmig: 21 vasario 2014 - 14:14
Bet siuntimas iš Italų tai fiksuotas, nepriklausomai nuo augalų svorio / kiekio ? 15,18 Eurų. Jei greitu paštu tada 30,49 Eur. Ar jūs individualiai su Italu sutariate kitokias siuntimo kainas ? Taip tiesiog logiškai galvojant tai vienu siuntimu apsimoka siųstis kuo daugiau augalų. Tai vat ir stebina, kad mažinate, o ne didinate augalų skaičių.
Kažko aš čia nesuprantu, ane g.gif
Atsakyti