Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Tai gal pasiplanuojam situs du uzsakymus - is ceko ir is sito naujo psl. Man aisku patogiausia, kai nereik i kitus miestus siust, bet senbuvems neatsakysiu.

Tik va kada cia pradet viska? g.gif dar saltoka.
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 02 15, 10:34)
ar dabar neseniai pirkot ar anksčiau?

Jau 2 metai kaip turiu baltą. Bet esu mačiusi ,,Ermitaže" bent kelis kartus. Dabar nežinau ar yra, nes 4 mėn. kaip ten nebuvau. Esu truputėlį pikta ant ,,Ermitažo'', nes daug ten pirktų kaktusų per pusmetį ar net mažiau, šaknis pakratė. Matyt vežant ar iškraunant nieks nesaugo, kad nesušaltų. Gal jau nelabai sveikus ir gaunam, nes praėjus 2-3 sav. žiūrėk jau ir subliuško lyg karvės blynas. Neaišku ar sušalęs, ar supuvęs. Dar daug negražios prekinės išvaizdos-pradurti, pažeisti, puvinio dėmės...Kartais jau ir pūkuotųjų kenkėjų užpulti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 02 14, 21:38)
*EljaRo* thumbup.gif tavo laimikis. Linkiu gražiai augti. 4u.gif

O čia Valentadienio proga dar vienas žyduolis pavasario pasiilgęs. Gaila, kad ne raudonas-jau antrą numarinu, labai nenori pas mane gyventi.

user posted image

jei noretumet raudono, tai apie velykas galeciau sakele atlauzt smile.gif vaziuosim i kursenus per velykas pas uosvius, gal pravaziuojat kazkur pro sona 4u.gif
Atsakyti
aš jau žadėjau į ermitažą šaut, dėl tos baltos euphorbios, gaila verysad.gif nu niekaip aš ant baltos neužtaikau, o tų raudonų kiekvienoj parduotuvėj pilna
Atsakyti
QUOTE(emiliukas08 @ 2014 02 15, 14:07)
jei noretumet raudono, tai apie velykas galeciau sakele atlauzt smile.gif vaziuosim i kursenus per velykas pas uosvius, gal pravaziuojat kazkur pro sona  4u.gif

Ačiū už pasiūlymą. Tik tų raudonų dažnai pasitaiko, tai nesunku nusipirkti. Niekur nevaikštau dabar pirkinėtis-akvai naujai, didelei taupau.Nors šiandien neiškenčiau ir nusipirkau vieną kaktusėką. Kaip iškęsi, jei po nosim stovi ir akis bado. O smegenyse zyzimas ,,PIRK, PIRK, PIRK..." Susigundžiau.
Atsakyti
o kažin euphorbias milii iš sėklų sudėtinga būtų išauginti? pažiūrėjau ebėjuj daug visokių sėklų yra ir spalvų įvairių, neesu aš labai pasikausčius bet jei per daug nesudėtingai gal bandyčiau
Atsakyti
http://www.siamadeni.../euphorbia.html
euphorbijų gerbėjoms bigsmile.gif
Atsakyti
Taip graziai kalbat apie euphorbijas, o as ju visu atsikraciau. Erzina mane ju tos baltos, lipnios, nuodingos sultys. Tiesa dar viena griozda turiu, kuriam vis dar ieskau namu...
Atsakyti
tai kad nebėga tas skystis, bent jauman nepasitaikė, gal tik kartą kai lapas nulūžo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukstis: 15 vasario 2014 - 19:29
QUOTE(voveriukstis @ 2014 02 15, 18:55)

Ai, geriau neziureti i tokias nuotraukytes biggrin.gif o po to susergama naujom ligom, o kencia tik pinigine, ir vyro nervai biggrin.gif

Siandien pastebejau, kad melocactusas pamire, susales verysad.gif gaila buvo sejinukas, ir tik viena buvau pasilikusi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 15 vasario 2014 - 19:35
QUOTE(Tina* @ 2014 02 15, 13:43)
Tai gal pasiplanuojam situs du uzsakymus - is ceko ir is sito naujo psl. Man aisku patogiausia, kai nereik i kitus miestus siust, bet senbuvems neatsakysiu.

Tik va kada cia pradet viska?  g.gif dar saltoka.

Valio drinks_cheers.gif as naujoke is Kauno, tai galiu tiketis prisijungti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 02 15, 18:55)

A6 tai labai labai myliu euforbijas--- tik man tos kamuolin4s, kaudeksnės įdomesnės.
Pasiguosiu- ketvirtadienį vakare sportu ir pirtimi gydžiausi slogą. Tai spėkit koks rezulatas,,,Gerokai po pietų pradėjau skaitinėt internetą--- tipo, ką įsigyti šiemet. Bet iki to vyras pasakojo, kaip tapęs našliu išpardavinės po 3 lt. mano kaktusus. Bus puiki proga įsigyti Dorstenia gigas už 3lt. Matyt dėl to ir pagerėjo.
Tik per mažai, kad galėčiau dirbti verysad.gif .
Atsimenu, kažkas buvo konkursą suorganizavęs geriausias kaktusas. Įdomu būtų konkursėlis egzotiškiausias pirkinys.
Ir dar vienass- egzotiškiausia svajonė. Galėčiau prizą įstegti smile.gif, tik nemoku skaičiuoti ir balsavimu atlikinėti. O svajone galėtume per kokias 3 savaites ir išrinkti. Labai įdomu būtų kokia vidutinė kaktusiščių svajonė smile.gif. APIE KĄ SVAJOJAME LABIAUSIAI smile.gif
Vijana, užuojauta dėl melokaktuso verysad.gif Man tai įdomiausia, kad kai trečia ar ketvirta žiema tai sėjinukų daugiausia nusibaigia verysad.gif
Atsakyti