Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

*EljaRo*, dar jie ta siuntima isbrangino blink.gif kad jau ir taip ten pas juos kosmosas buvo. Negi teks pamirst italus unsure.gif

Siandien gavau pasiulyma is ceko. 2014 m. sarasa. Gal ka domina?
Atsakyti
Labas vakaras, kai smagu skaityti, kad jau ruosiates pavasariui, net tikrai pavydziu blush2.gif Jums, kad jau galite persodinti kaktusiukus wub.gif man teko isvaziuoti ir palikti kaktusiukus cray.gif labai tikiuosi galesiu vasara jais pasidziaugti grizus rolleyes.gif o pavasay galesiu tik pasidziaugti rodedondru ziedais, nes kur siuo metu gyvenu ju pilna biggrin.gif o kaktusiuku, kaip ir nera unsure.gif tikiuosi pavasarinis apsipirkimas ivyks, nes tikrai nenoriu jo praleisti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2014 02 08, 18:06)
Palieji per patį pirmą laistymą? O atskiedi tokiom pat proporcijom kaip parašyta naudojimo normose?

Jį naudoju antram liejime.skiedžiu kaip rekomenduoja. Atšilus orui kaktusus stengiuos į šiltnamį išnešt kai lyja,tai juos dar palieku lauke,kad nuplautų dulkes ir tuo pačiu kažkiek padrėkintų žemę. O tada po kokios savaitės palieju su stimuliatorium,priklauso nuo oro sąlygų. Galima ir nupurkšti su juo,manau kaktusai visai teigiamai sureaguotų smile.gif

MigMig,ačiū už tavo parodytą kraiką,bandysiu dairytis kai prireiks.

O žiedeliai žavūs wub.gif Pas mane tik vienas turbiniukas kolkas kažką planuoja,jis visada pirmas pražįsta.
Atsakyti
Wilmaw, neliudek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 09, 19:23)

Peržiūrėjau jo puslapyje smile.gif ir radau, ko dar norėčiau, vis tik jo kainos labai patinka biggrin.gif
QUOTE(@asta @ 2014 02 09, 19:43)
priklauso nuo oro sąlygų. Galima ir nupurkšti su juo,manau kaktusai visai teigiamai sureaguotų

Manau tikrai reikia rimtai stebėti orus, kai kurioms rūšims tai gali nepatikti. Man pernai gegužės pradžioje supuvo senai augintas astrophytum senile verysad.gif , manau todėl. kad pirmąkart palaisčiau ir pastačiau šiltnamyje tiesiog ant žemės, neįvertinau, kad žemė dar labai šalta po žiemos.
O pas mane žydi tavo dovanota crassula rosularis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 09, 20:23)
*EljaRo*, dar jie ta siuntima isbrangino  blink.gif kad jau ir taip ten pas juos kosmosas buvo. Negi teks pamirst italus  unsure.gif

Man patinka čeko kainos. Keleto kaktusų reikėtų. Nesupratau - sąraše lobivijų neradau. Kaip čia dabar taip? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2014 02 10, 00:10)
Wilmaw, neliudek  4u.gif

Stengiuosi neliudeti, bent i nuotraukas pasiziuriu biggrin.gif negalvojau, kad taip truks sio uzsiemimo schmoll.gif
Gal galit ceko puslapio nuoroda ikelti rolleyes.gif
Atsakyti
o AŠ laukiu Edeno havortijų smile.gif
Migmig, tavo kuklūs žiedai tiesiog... na, visai nekuklūs smile.gif

Aš tai praėjusiais metais jokių trašų nenaudojau, bet žemes naudojau Stasiukų gamybos, tiesa dedu jų gan mažai.

Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2014 02 11, 14:12)
Gal galit ceko puslapio nuoroda ikelti rolleyes.gif

http://www.cact.cz/
Atsakyti
Šioks toks žydėjimas ir pas mane vyksta.

user posted image

user posted image
Atsakyti
o ar bus užsakymas iš čeko?
Atsakyti
Priklausys nuo to ar bus norinciu smile.gif
Atsakyti