*EljaRo*, dar jie ta siuntima isbrangino kad jau ir taip ten pas juos kosmosas buvo. Negi teks pamirst italus
Siandien gavau pasiulyma is ceko. 2014 m. sarasa. Gal ka domina?
Labas vakaras, kai smagu skaityti, kad jau ruosiates pavasariui, net tikrai pavydziu Jums, kad jau galite persodinti kaktusiukus man teko isvaziuoti ir palikti kaktusiukus labai tikiuosi galesiu vasara jais pasidziaugti grizus o pavasay galesiu tik pasidziaugti rodedondru ziedais, nes kur siuo metu gyvenu ju pilna o kaktusiuku, kaip ir nera tikiuosi pavasarinis apsipirkimas ivyks, nes tikrai nenoriu jo praleisti
QUOTE(Prickly @ 2014 02 08, 18:06)
Palieji per patį pirmą laistymą? O atskiedi tokiom pat proporcijom kaip parašyta naudojimo normose?
Jį naudoju antram liejime.skiedžiu kaip rekomenduoja. Atšilus orui kaktusus stengiuos į šiltnamį išnešt kai lyja,tai juos dar palieku lauke,kad nuplautų dulkes ir tuo pačiu kažkiek padrėkintų žemę. O tada po kokios savaitės palieju su stimuliatorium,priklauso nuo oro sąlygų. Galima ir nupurkšti su juo,manau kaktusai visai teigiamai sureaguotų
MigMig,ačiū už tavo parodytą kraiką,bandysiu dairytis kai prireiks.
O žiedeliai žavūs Pas mane tik vienas turbiniukas kolkas kažką planuoja,jis visada pirmas pražįsta.
Wilmaw, neliudek
QUOTE(Tina* @ 2014 02 09, 19:23)
Peržiūrėjau jo puslapyje ir radau, ko dar norėčiau, vis tik jo kainos labai patinka
QUOTE(@asta @ 2014 02 09, 19:43)
priklauso nuo oro sąlygų. Galima ir nupurkšti su juo,manau kaktusai visai teigiamai sureaguotų
Manau tikrai reikia rimtai stebėti orus, kai kurioms rūšims tai gali nepatikti. Man pernai gegužės pradžioje supuvo senai augintas astrophytum senile , manau todėl. kad pirmąkart palaisčiau ir pastačiau šiltnamyje tiesiog ant žemės, neįvertinau, kad žemė dar labai šalta po žiemos.
O pas mane žydi tavo dovanota crassula rosularis
QUOTE(Tina* @ 2014 02 09, 20:23)
*EljaRo*, dar jie ta siuntima isbrangino kad jau ir taip ten pas juos kosmosas buvo. Negi teks pamirst italus
Man patinka čeko kainos. Keleto kaktusų reikėtų. Nesupratau - sąraše lobivijų neradau. Kaip čia dabar taip?
QUOTE(Tina* @ 2014 02 10, 00:10)
Wilmaw, neliudek
Stengiuosi neliudeti, bent i nuotraukas pasiziuriu negalvojau, kad taip truks sio uzsiemimo
Gal galit ceko puslapio nuoroda ikelti
Šioks toks žydėjimas ir pas mane vyksta.
o ar bus užsakymas iš čeko?
Priklausys nuo to ar bus norinciu