Ar galvojate jau apie persodinima?
As siandien ketinu kelis persodinti, turbinicarpus valdezianus pumpuriukus kyso galvoju persodinsiu dabar, kad veliau netycia nenudziovina
Užuojauta dėl žuvusių.
Pas mane irgi visokių netekčių yra. Kai kurios gan keistos,, kai kurios tai net nesuvokiamos- pvz, asterias senukas užsilenkė, nors šalia mažylių kuo pukiasiai laikosi koks 30 sėjinukų.
Pats baisiausias reikalas su TRICHOCAULON - ant jo nukrito kaktusas ir kiaurai ji pervėrė... va čia tai žūtis baisi. Dar ji turiu- toks minkštas....
Žodžiu... nenuspėsi to gyvenimo...
Turiu daug jajoanų fleišerianų. Gal kam reikia po žiemos nuleitą kraują kompensuoti ???
EljaRo tu iš kokios parapijos??
Pas mane irgi visokių netekčių yra. Kai kurios gan keistos,, kai kurios tai net nesuvokiamos- pvz, asterias senukas užsilenkė, nors šalia mažylių kuo pukiasiai laikosi koks 30 sėjinukų.
Pats baisiausias reikalas su TRICHOCAULON - ant jo nukrito kaktusas ir kiaurai ji pervėrė... va čia tai žūtis baisi. Dar ji turiu- toks minkštas....
Žodžiu... nenuspėsi to gyvenimo...
Turiu daug jajoanų fleišerianų. Gal kam reikia po žiemos nuleitą kraują kompensuoti ???
EljaRo tu iš kokios parapijos??
QUOTE(Ortija @ 2014 02 04, 12:41)
Labai norėčiau jei turi atliekamų Mišinuką sėjai ar žinai kokia spalva žydėti turi?
Praradau daug kaktusiokų ir aš. Skaudžiausia buvo netekti 2 dičkius melus su karūnom-supuvo. Ir spėju, kad čia aš vasarą juos perlaisčiau, nes žiemojant buvo sausra. Taip dar keliem nutiko, bet vis pirktiem 2013m. ,,Ermitaže''. Tai dabar ir galvoju-ar čia mano kaltė, ar jau kažkokius netokius įsigijau.
Didžiają dalį nuostolių sudaro išdalinti ir išmesti į šiukšlyną. Užėjo kažkoks šišas man šiais metais viską mesti iš namų. Apsivaliau nuo daiktų, drabužių ir gėlių. Vis rūšiavau:palikti, atiduoti, išmesti. Taip ir liko tik 218 kaktusų ir dar kažkiek visokių kitokių sukuliantų. Bet dabar atsirado vietos naujai pirktiems. Tad vasarą, jei bus finansų ir noro- reiks atsinaujinti.
Didžiają dalį nuostolių sudaro išdalinti ir išmesti į šiukšlyną. Užėjo kažkoks šišas man šiais metais viską mesti iš namų. Apsivaliau nuo daiktų, drabužių ir gėlių. Vis rūšiavau:palikti, atiduoti, išmesti. Taip ir liko tik 218 kaktusų ir dar kažkiek visokių kitokių sukuliantų. Bet dabar atsirado vietos naujai pirktiems. Tad vasarą, jei bus finansų ir noro- reiks atsinaujinti.
QUOTE(evora @ 2014 02 04, 17:39)
Taip ir liko tik 218 kaktusų ir dar kažkiek visokių kitokių sukuliantų.
TIk 218
QUOTE(@asta @ 2014 02 04, 14:43)
Labai norėčiau jei turi atliekamų Mišinuką sėjai ar žinai kokia spalva žydėti turi?
ne mišinuką1. 100 sėklų pasėjau
Labas, kaktusu myletojos
Ziuriu, daug kas nesat kaktusus saltai ziemoti? Maniskiai visada stovi toje pacioje vietoje, auga iprastai, nieko jiems nekeiciu. Gal blogai taip?
Pasirodysiu savo grozi
Ziuriu, daug kas nesat kaktusus saltai ziemoti? Maniskiai visada stovi toje pacioje vietoje, auga iprastai, nieko jiems nekeiciu. Gal blogai taip?
Pasirodysiu savo grozi
Na o as, pirmi metai kaip kolkas neturiu netekciu. Bijau prisidziaugti. Viena diena manieji drebejo prie +6, kai tie baisus vejai buvo, o dabar vel +13-15. Matysim kas bus pavasari
QUOTE(Ortija @ 2014 02 05, 10:00)
Manau, kad nieko blogo, jei nene6ioji kaktusų. Čia kaip kam geriau- mano gyvena vasarą atvirame balkone, tai jei nenešiočiau kažin kiek jų išliktų....
... dabar miegamasis panašus į kaktusų lysvę... vasarą gerokai smagiau- balkone visi tupi lentynėlėse .
NA, jau dumsiu pusryčiauti.
... dabar miegamasis panašus į kaktusų lysvę... vasarą gerokai smagiau- balkone visi tupi lentynėlėse .
NA, jau dumsiu pusryčiauti.
Aisku dabar , o as galvojau, kad reikia kur i tamsu vesu sandeliuka juos ziemojimui isnesti
jeigu žydi tai reiškiasi viskas gerai
sveikos, noriu pasiteirauti kokia zeme ir kur vilniuje perkat kaktusams, nes maniskiai ziuriu visai neauga, noriu visus persodinti
aciu
aciu