Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(zebrina @ 2014 01 22, 19:02)
Mergaitės,sakykit kokią žemiausią temperatūrą kaktusai iškęstų? g.gif Maniškiai įstiklintam balkone iki šių šalčių gyveno,bet žiūriu kad vis šaltėja,baisu daros cool.gif +8,10 dar normalu ar jau reik jungt šildytuvą?(nors šiuo metu +14)

8-10 laipsnių idealiausia temperatūra,nors kai kuriems reikia ir kokių 15,o kai kurie ir trumpalaikį 0 perneša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2014 01 22, 19:54)
8-10 laipsnių idealiausia temperatūra,nors kai kuriems reikia ir kokių 15,o kai kurie ir trumpalaikį 0 perneša smile.gif

Ačiū 4u.gif tada nejungsiu,gal nemirs tie kurie +15 norėtų smile.gif nes kitą savaitę lyg ir atšilimas šioks toks numatomas..
Atsakyti
Pas maniskius beliko +13.
Atsakyti
Pas maniškius naktimis būna apie 0. Pernai niekas nesušalo, o šiemet bus matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2014 01 23, 16:12)
Pas maniškius naktimis būna apie 0. Pernai niekas nesušalo, o šiemet bus matyti smile.gif

Geras g.gif o aš cia vos ne kiekvienos nakties bijau,anksti ryte lekiu termometro tikrint..na nesinori pripleškint su pašildytuvu,o jis mažai reguliuojasi..na gal kaip nors išgyvensim..
Atsakyti
susirgs persalimo ligom jusu kaktusai kad taip saltai laikot lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Mano keturi kaktusai užpernai sušalo verysad.gif prie panašios lauko temperatūros, bet jie stovėjo ant palangės pirmoje eilėje prie stiklo ir ties ventiliacine anga rėme. Nors tą angą buvau užkamšiusi ir užklijavusi - negelbėjo. Nupjausčiau jiems gyvas viršūnes, bet tik vienas įsišaknijo. Kiti greta stovėję nors ir arti 0° nesušalo.
Siūlau jums pasišildymui pažiūrėti kelionės vaizdų smile.gif Pati trečią dieną žiūrinėju biggrin.gif , Meksika - turbūt kiekvieno kaktusus auginančio svajonė wub.gif http://www.cactuskie...26#.UuIrWvtc6t8
Atsakyti
N ka mano nemazai lavonu siemet unsure.gif liudna ka darysi,ale naujos siuntos laukiu bus kompensacija,bet gaila vistik.+8 buvo prazutinga M.saboe,M.bocasana,Melocactus,Brasil cactus,lobivia jojoana verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad šitiek sušalusių.
Ar nemanote, kad po tokių netekčių, geriau niekur jų nekraustyti žiemoti? Bus mažiau žiedų, bet GYVI g.gif

Atsakyti
gaila kaktusiuku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2014 02 01, 02:30)
N ka mano nemazai lavonu siemet unsure.gif liudna ka darysi,ale naujos siuntos laukiu bus kompensacija,bet gaila vistik.+8 buvo prazutinga M.saboe,M.bocasana,Melocactus,Brasil cactus,lobivia jojoana verysad.gif  verysad.gif

Eiktu sau kokios netektys sad.gif Kaip gaila... verysad.gif

Melocactus`ams +8 tikrai mažai,jiems minimum +15 reikia. O M.Saboae šiaip lepi ir gan sudėtingai auginama. Keista,kad M.Boscana neišgyveno,man atrodo,kad ji neužmušama unsure.gif
Atsakyti
Gaila, kai tiek kaktusų netenki g.gif , bet iš tikro keista, na taip Melocactus, tai tikrai turi stovėti šiltai, jie pas mane ne mažiau prie 15C, o va visi kiti žiemoja šaltai, kai kurie nuo 0 iki 5C daug laiko praleidžia. Man atrodo, jeigu kaktusai sušąla žiemą, tai kaltas substratas, tada reiktų rinktis labiau mineralinį, jame bent drėgmė neužsilaiko. rolleyes.gif
Atsakyti