Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(insanda @ 2014 01 17, 22:54)
sweikos merginos, gal galit pasakyt kas cia per padaras. nulupau vaikus kai isaugo ohoho:) sakau gal pavyks kazka grazaus suformuoti:D user posted image g.gif  thumbup.gif

Labai panašu į haworthia fasciata big band. Šiaip jis formuojamas kaip krūmas. Vaikai atskiriami tik tie, kurie auga šalia prie šaknų (ne ant kamieno). Pas jus augalas atrodo neįprastai, bet man patinka. Pasodinčiau į bonsams skirtą indą ir auginčiau kaip palmę smile.gif.

Vieną haworhija savo irgi taip "sugadinsiu" turėsiu dvi rūšis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2014 01 18, 20:30)
Labai panašu į haworthia fasciata big band. Šiaip jis formuojamas kaip krūmas. Vaikai atskiriami tik tie, kurie auga šalia prie šaknų (ne ant kamieno). Pas jus augalas atrodo neįprastai, bet man patinka. Pasodinčiau į bonsams skirtą indą ir auginčiau kaip palmę smile.gif.

Vieną haworhija savo irgi taip "sugadinsiu" turėsiu dvi rūšis biggrin.gif

ačiū norvide uz atsakyma, tik va iskilo klausimas kodel jis jums atrodo neiprastai? pas mane jis jau daug metu.... g.gif o jei vaikai bus ant kamieno kazka irgi grazaus galima suformuot? apie tai nesusimasciau g.gif
Papildyta:
kiek googlej pagal jusu pasakya pavadinima ziurejau niekur nemaciau kad butu kaip nors graziai jis suformuotas, o man taip niezti nagiukai gazka su juo padaryti g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Neįprastai atrodo, kad auga ant pliko kamieno. Įprastai atrodo kai auga kaip krūmas wink.gif
Atsakyti
Gal galite pasalyti kas čia per augalas ?
https://m.facebook.com/?_rdr#!/photo.ph...100001384782088

Gal irgi apgenėta haworthia?
Papildyta:
Nepavyko parodyti nuotraukos sad.gif. Per mobilų neišeina. Parodysiu, kai turėsiu priėjimą prie kompiuterio.
Atsakyti
Man kaip tik įdomesnė Insandos avortija,nes auginama kitaip nei įptasta. Mini medelis.Aš alijošius taip auginu wub.gif
Atsakyti
Dar kartą bandau kelti nuotrauką

https://www.facebook...8...e=3

user posted image

Čia Haworthia ?
Atsakyti
as manau kad kazkas susija su ja:) gal koks porusis kitas:) o man sitaip savaja isejo auginti todel, kad mazas vazonelis, o tu vaikiuku bent po 10 ant karto aplipe, tai nejo net paliet, tai kazkada supykau, visus nulupau tai va toks ir gavosi, ir man jis labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif ir kaip jis atsigavo kad jus matytumet, is virsaus tkius grazius riebius lapuus pradejo leist.... aisku as jo nelepinu, kai atsimenu palaistau, gal menesy karta.... bet jam vistiek patinka:D
Atsakyti
Tikrai čia kažkokia havortia. Aš pati tokios su pasipūkavusiais krašteliais labai norėčiau. Yra jų labai gražių į šitą panašių. Labai apsidžiaugsiu, jei kas auginate ir galite kokį vaikutį ar jau suaugėlį parduoti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 01 19, 13:38)
Tikrai čia kažkokia havortia. Aš pati tokios su pasipūkavusiais krašteliais labai norėčiau. Yra jų labai gražių į šitą panašių. Labai apsidžiaugsiu, jei kas  auginate ir galite kokį vaikutį ar jau suaugėlį    parduoti.

Labai gražus augalas. Teko jį gyvai pamatyti parodoje "Augalų labirintai". Toks kaip apšerkšnijęs. Ieškojau tokio pirkti, bet neradau. Tikriausiai todėl, kad ieškojau palmės, o ne krūmo smile.gif
Atsakyti
jei butu norinciu kaip maniskes galiu pasidalint daug vaikuciu turim:)
ploja.gif
Papildyta:
noreciau ir as pukuotuko, mielai priglausciau daigeli blush2.gif va pasigirsiu nuvargeli ciklamena is maximos parsiveziau katik:) labai grazios spalvytes:) idomu atsigaus ar ne g.gif vienas atsigavo, zydi:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2014 01 19, 14:59)
Labai gražus augalas. Teko jį gyvai pamatyti parodoje "Augalų labirintai". Toks kaip apšerkšnijęs.

Šis alijošius yra 2012 metų parodos nominantas smile.gif
user posted image
Atsakyti
tai tiek maniskis tek tas pukuotas alijosiai? ne kaktusai? g.gif unsure.gif
Atsakyti