Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Gruodžio žiedai cool.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Migmig, nuostabu. Gerai , kad neužmiegi žiemos miegu, tai yra ką paskaityti ir pasižiūrėti.
Man tik kraupu pasidarė nuo minties, kad kaktusams sausiukus užklijuoja karštais klijais ... siaubas. Tai tikriausiai bus nauja nemigos priežastis sad.gif
Atsakyti
Pas mane rebutia viena pilna ziedu rolleyes.gif
Nu pasisvaisciau vakar,laukiu vien siuntinio is italu su 12vnt augaliuku ir vakar kita uzsakyma apmokejau,nes pas juos atsirado Lobivia mano favourite,kur anksciau minejau-paklojau uz ja 27eur rolleyes.gif dabar galvoju ar viskas man gerai g.gif bet juk ebejuje uz 16eurkur buvau radusi tai be siuntimo islaidu kaina-susumavus butu panasiai,ech cool.gif buvo nebuvo dar prigriebiau salia keleta spygliu-vis bus smagiau ne vienai atkeliauti pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 12 14, 19:04)
Pas mane rebutia viena pilna ziedu rolleyes.gif
Nu pasisvaisciau vakar,laukiu vien siuntinio is italu su 12vnt augaliuku ir vakar kita uzsakyma apmokejau,nes pas juos atsirado Lobivia mano favourite,kur anksciau minejau-paklojau uz ja 27eur rolleyes.gif dabar galvoju ar viskas man gerai g.gif bet juk ebejuje uz 16eurkur buvau radusi tai be siuntimo islaidu kaina-susumavus butu panasiai,ech cool.gif buvo nebuvo dar prigriebiau salia keleta spygliu-vis bus smagiau ne vienai atkeliauti pas mane lotuliukas.gif

Tikriausiai paskutini paemei biggrin.gif sakau uzmesiu aki, ogi jau "Product is out of stock" biggrin.gif
Atsakyti
mano gymnas turi mikropumpurus, kažin ar pražydės, gal išsaugos iki pavasario. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 12 14, 19:04)
Nu pasisvaisciau vakar,laukiu vien siuntinio is italu su 12vnt augaliuku ir vakar kita uzsakyma apmokejau,nes pas juos atsirado Lobivia mano favourite,kur anksciau minejau-paklojau uz ja 27eur rolleyes.gif

Kuri cia ta lobivija? bigsmile.gif

Ziuriu italu puslapiukas atnaujintas taip smagiai, rusiavima lygtais idejo pagal kaina, pavadinima. Senai bebuvau nosi ikisus.

Pas mane tikra kaktusine ziema. Visi sumigdyti, snaudzia. Nieko naujo nevyksta.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 12 15, 12:16)
Kuri cia ta lobivija?  bigsmile.gif

Ziuriu italu puslapiukas atnaujintas taip smagiai, rusiavima lygtais idejo pagal kaina, pavadinima. Senai bebuvau nosi ikisus.

Pas mane tikra kaktusine ziema. Visi sumigdyti, snaudzia. Nieko naujo nevyksta.

Ir aš tik vakar pastebėjau, kad puslapiukas atnaujintas, kaktusiukai pabrangę.

O lobiviją ir aš noriu pamatyti. Lauksim pasirodant wink.gif

Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 12 14, 20:37)
Tikriausiai paskutini paemei biggrin.gif sakau uzmesiu aki, ogi jau "Product is out of stock" biggrin.gif

....atspejai ax.gif ta vienintele manes lauke,jau dabar ziedus matau mintyse lotuliukas.gif
o puslapiukas atnaujintas antu kart per sy menesy,vis stebiu,gal nuolaidu bus,pas mus near ziemostai manau gal ka su gera kaina ysigysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *EljaRo*: 15 gruodžio 2013 - 20:22
user posted image

Štai toks Senis Besmegenis pražydo Kalėdoms biggrin.gif

Su Šv. Kalėdomis 000059.gif 000054.gif visas kaktusininkes, laimingų ir derlingų 2014-ųjų metų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Su šventėmis visas...kad sulauktumėt taip ilgai lauktų savo spygliuočių žiedų newyear.gif santa2.gif 000552.gif
evora ,na tikrai superinis besmegenis su aukso karūna thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 12 26, 12:31)

Štai toks Senis Besmegenis pražydo Kalėdoms biggrin.gif

Koks žavus besmegenis smile.gif
Ir jus su šventėmis wink.gif
Atsakyti
Su šventėmis kaktusomanės 4u.gif Ir linkiu, kad užtektų laiko ir sveikatos kaktusams biggrin.gif
Atsakyti