Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(kambliukas @ 2013 11 02, 13:42)

O iš paskutinio vokiečių užsakymo medialobivia mudanensis dovanos šeimynos  bigsmile.gif

Ar ten vaikučiai? panašu, kad sėklos pasisėjo smile.gif
QUOTE(Tina* @ 2013 11 12, 12:45)
Galvoju uzsisakyt, bet vienai moket uz siuntima 630 kronu daugoka. O dar ir iki 3 kg siuntos liko vietos.

Taip sakant ruošk ratus žiemą, o roges vasarą smile.gif .Kaip ir brangokas siuntimas g.gif . Ar čia čekas tą sumą pasako ir svorį pats susveria? Kokį siuntimą jis naudoja, aš pažiūrėjau čekų pašto siuntinių kalkuliatorių http://kzas.ceskapos...leanForm.action kaip ir mažiau gaunasi, bet gal čia ne tas g.gif Norėtųsi tų vazonėlių rolleyes.gif Ar daug dar liko iki 3kg ?
Atsakyti
Cia jis man parase:

Здравствуй,

почта 3 килограмм стоит 630, - CZK

почта 5 килограмм стоит 750, - CZK

С дружеский приветствие - Павел

Ir dar dave sia skaiciuokle: http://kzas.ceskapos...482ce1d191d5c09

*EljaRo*, vakar jau nusiuciau uzsakyma. Kooperavomes dviese su Migmig, bandysim isitalpint i tuos 3 kg. unsure.gif

Ko gero kaina isaugina gabaritai, ne tik svoris, nes vazonelius siusti reikalinga nemaza deze.

Bet kokiu atveju galesiu Migmig parodyt saskaita, kai cekas atsius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 lapkričio 2013 - 12:01
Na jūs greitos biggrin.gif biggrin.gif
Aišku norėtųsi optimaliai prikrauti iki 3 kg, nes pvz 2,1 kg neekonomiška, bet realiai, matyt, tai sunkiai įmanoma g.gif . Parašykit, kai atkeliaus, kaip gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2013 11 13, 12:43)
Ar ten vaikučiai? panašu, kad sėklos pasisėjo smile.gif

Va tai tau, apsidžiaugiau radus... Bo, dabar nežinia kas pasisėjo, nes šalia vazoniuko galėjo bet kas stovėti... doh.gif
Atsakyti
Nu ka netilpau y Tinos vazoneliu uzsakyma,tai tilpau pas italus,ech.....buvo nebuvo ,o rebutijoms nuolaida iki vakar buvo,susemiau 12rusiu rebutiju ir dar galas zino ko ax.gif numalsinau alky.Seip jei tureciau vietos,tai tikrai daryciausi vien kaktusu orandzerija-nu taip pailsiu aplink juos trepsedama, wub.gif
Atsakyti
*EljaRo*, sorry kad sikart taip 4u.gif

Na, o mums su migmig gavos 514 siuntimas (kam buvo idomu kas cia gausis), tai vazoneliui uzsidejo po 2,56 (musu pinigais apie 34 centus). Bet kokiu atveju pigiau nei pas italus, o ir vazoneliu ner ka lygint kas liecia plastika.
Atsakyti
Laukiu vazonėlių thumbup.gif

Na o pas mane vis nesibaigia žiedai, nors ir pavieniai, bet gražūs wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o kai kas dar tik ruošiasi žydėti tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Vis dar iesko nauju namu keli augaliukai. Čia.Dovanoju juos. Dar pafotkint reikia vazonelius, kuriuos noreciau parduoti.
Atsakyti
Persodinau savo turbinicarpusus i čekiškus vazonėlius. Labai patiko vazonėliai. thumbup.gif Tie 5x5x8 ne tokie kieti, bet su kojytėm-mano 3mečiams turbinocarpusams tiko idealiai.Tie didesni 6x6x9-labai kieto plastiko, be kojyčių, visai mažiukai 5x5x5 irgi labai kieti ir su kojytėm. Visi geri, bet matau ,kad dar per mažai-reiks dar užsisakinėti. doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 12 02, 00:52)
Persodinau savo turbinicarpusus i čekiškus vazonėlius. Labai patiko vazonėliai. thumbup.gif  Tie 5x5x8 ne tokie kieti, bet su kojytėm-mano 3mečiams turbinocarpusams tiko idealiai.Tie didesni 6x6x9-labai kieto plastiko, be kojyčių, visai mažiukai 5x5x5 irgi labai kieti ir su kojytėm. Visi geri, bet matau ,kad dar per mažai-reiks dar užsisakinėti. doh.gif

ohoh kokia kolekcija thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 12 01, 23:52)
Persodinau savo turbinicarpusus i čekiškus vazonėlius. Labai patiko vazonėliai. thumbup.gif 

thumbup.gif ir kaip tvarkinga ar ne? stai tokia turi buti kolekcija ziurint mano akimis, nepaskendusi 1000 ir 1 rusies vazoneliu chaose.
Atsakyti
Vilniaus ermitažas pilnas išpurkštų ir su sausiukais sukulentų. Tie ,kurie nesubjauroti, tai taip gerai palaistyti, kad net varva. Nesusilaikiau ir nusipirkau gražuolę coryphantą su sausiukais ant galvos-labai sunku buvo nulupti klijus-tikrai nepagailėta jų. Du spyglius teko paaukoti, bet gal gyvens
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migmig: 10 gruodžio 2013 - 10:23