Ateinu pasidalyti savo džiaugsmais ir vargais. Sakykit kas apipuolė mano rebutia - erkutė?
Purškiau Schultz 3in1
O iš paskutinio vokiečių užsakymo medialobivia mudanensis dovanos šeimynos
QUOTE(redutea18 @ 2013 10 22, 14:02)
o kur esi tokius pastebejusi? as ir noreciau tokio kaktusiuko net nemaniau kad LT ju yra
QUOTE(Prickly @ 2013 10 30, 14:42)
Tefriukas labai gerai atrodo reikia tikėtis, kad atlūžęs bumbuliukas išleis šaknis tai jie nupirkti vokiškam ebay, o aš vis angliškam ebay pasižiūriu ir nesurandu tų geometricus
Pasižiūrėkite ČIA yra yvairių kaktusų, tarp jų ir to ko ieškote
QUOTE(lilijyte @ 2013 10 29, 21:53)
gal Kauno centre pas ką nors "apsivaikavo" tokie paprastučiai kaktusai ir norite pasidalinti tais vaikučiais? labai noriu nuo mažiukų užsiauginti. priglausčiau už simbolinį pinigėlį ar šokoladą. atsiprašau, kad įsiveržiau į šią temą
Tau tokio ir reikia kaktusiuko ?Echinopsio ? Tai aš daug maž centre Kauno jau arti paros gyvenu.
Merrrginos vakar lėktvas iš Mallorcos parbogino mane.
Užvakar la Palmoj geriau vyną, buvau kažkokio tapytojo parodos atidarime ir dar Toj didėlej katedroj vargonų muzikos klausiaus ... Prieš dvi paras Valdemosoj Šopeno nosį krapščiau, sidrą gėriau ir aeniumų dvi rūšis nukosėjau ))
O prieš tris paras po alyvmedžio gireles kylau į Taramundijos kalnus.
O tą kaktusų parką palikau šone- ten po 9 eurus už įėjimą reikia, tai dabar 18 eurų investuosiu į savo kaktusų parką
Dar eisiu Facebooke pasigirsiu. O beja, pralinksminau savo MB. Jis sakė, mane ispaniškai kalbancią ispanai jau supranta, bet aš jų nea... Čia mano pažanga ))
Kaktusai pas mane dar nesupuvo, tik labai smarkiai dorstenijos miego pusėn pasuko. Tai niauroka, bet bus pavasaris.
Ortija
Baltas pavydas dėl Maljorkos Be reikalo pataupei dėl to kaktusyno-vertas jis tų 9 eurų nagus griauščiausi ,jei būčiau neaplankius jo(pirma lankoma vieta buvo)
Baltas pavydas dėl Maljorkos Be reikalo pataupei dėl to kaktusyno-vertas jis tų 9 eurų nagus griauščiausi ,jei būčiau neaplankius jo(pirma lankoma vieta buvo)
Ecinopsiais ir as galiu aprupint. Rasykit AZ
QUOTE(zebrina @ 2013 11 03, 18:39)
Ortija
Na, aš Tenerifėje esu aplankiusi kaktusų parką ir kelis botanikos sodus. Tai kažkaip ir nebuvo didelio noro- nes greičiausiai ta pati kompanija visus tuos parkus sudaro. Iš tiesų jau labiau linkusi būčiau tuos pinigus aukoti kitiems objektams... Na, tipo Picaso keramikos parodai, be to, mes po pietinę dalį nevažinėjom- kalnai, kalnai... Labai sveikata pagerėjo nuo tokių vaikštinių.
O dar kadangi Pavličeko kolekcijos vaizdais dar vis gyvi... O ten gali imti ir įsigyti ... Va, kad ten nieko neįsigysi tai gali būt negerai.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2013 11 03, 18:50)
Ecinopsiais ir as galiu aprupint. Rasykit AZ
Bet aš centre
QUOTE(Ortija @ 2013 11 03, 19:09)
Bet aš centre
Aha bet jei tas zmogutis is kito miesto, tai jokio skirtumo. Daug pas mane tu echinopsiuku, vis dar neisdovanojau
QUOTE(Ortija @ 2013 11 03, 19:26)
Tau tokio ir reikia kaktusiuko ?Echinopsio ?
Ačiū, merginos, bet narė Wilmaw padovanojo kaktusiukų, kol kas užteks - tikiuosi prigis
QUOTE(Ortija @ 2013 11 03, 20:19)
Gal tu ir spalvotų turi echinopsiukių ??
Reiktu uzlipus i balkoniuka apziuret tuos "importinius" Vienas rozinis italiskas tai tikrai apsivaikaves, bet jis toks gana tradicinis. Jei domina - sakyk.
Persodinau netoli simto kaktusu ir dar nebaigiau pritrukau nuostabiuju ceko vazoneliu. Galvoju uzsisakyt, bet vienai moket uz siuntima 630 kronu daugoka. O dar ir iki 3 kg siuntos liko vietos. Gal norit kooperuotis? Siuntimo kaina isdalinsiu ant vazoneliu skaiciaus, nes as pati imu daugmaz vienodus, mazesnius.
Fotosesija ceko
Stai sitas geris:
[attachmentid=230635]
Kainos:
[attachmentid=230636]
Fotosesija ceko
Stai sitas geris:
[attachmentid=230635]
Kainos:
[attachmentid=230636]
Tina,as imciau,pinigus pervesciau,tik atsiimti nepazadu is kart.Kiek reikia paimti vazoneliu?kokia 30vnt galiu imti.20vnt-10ant 10 cm
10vnt 8ant 8cm.
10vnt 8ant 8cm.