Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Ir Maximose, ir Senukuose, tam paciam Ermitaze. Visur ju pasitaiko.
Atsakyti
Lolgimante, iš dyglių sunkoka nustatyti koks echinofosulas, jie labai panašūs, aiškiau būna kai pražysta. smile.gif Šiandien Ukmergės Senukuose mačiau du nedidelius echinofossulocactusus 5,5cm vazonėliuose įdėtuose į skardinius kibiriukus, apie 9 Lt. Brangūs tie Senukai schmoll.gif
Atsakyti
Atėjau pasigirti smile.gif

Pirkau maximoj „nupigintą“, nužydėjusį...

Bet tik paliejau ir negali sustoti žydėti...

user posted image

Reikėtų persodinti, nes šaknys išlipusios per dugną, bet nenoriu knaisiotis, kol žydi...
Atsakyti
Ir ane dar dziugina velyvi ziedeliai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mane viena kaimietuke rebutia ziedeliu prikrovusi.Laukiu italu,ir taip kantrybes nera....et.
Atsakyti
Smagu, kad vis dar kažkas žydi thumbup.gif

Ir pas mane dar keletas žiedų, kai kurie jų žydi visą spalį jau wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TRIK @ 2013 10 21, 14:23)
ceropegia sandersonii.

Gal galit pasakyti kur pirkote?

Yra jų ir Vilniaus Ermitaže. Kaina apie 28 Lt.
Dar ten yra ir adeniumų tokių didelių. Iš šakos išaugintų, be storėjančios šaknies, bet su žiedais. Kaina irgi apie 28 Lt.
Dar katastrofiškų dažytų kaktusų prisikrovė. Nudažyti su visais skydmariais biggrin.gif.
Dar ten ant kaktusų mačiau neatpažintus šliaužiančius objektus. Labai panašūs į skydmarius, tik daug didesni ir su ūsais. Atrodo galingai biggrin.gif.
Būkite atsargios pirkdamos augaliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau siandien italus,vaikas parnese,nes pastininke zino mano silpnybe,ydave y rankas vaikui,kad tik nesusaltu mazuliai wub.gif atrodo tokie riebuliai,lyg man specialiai paauginti wub.gif myliu tuos italus! biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai ,kad ,,Ermitaže'' reikia gerai žiūrėti ką perki. Nes kaktusai apipulti kenkėjais, o jei galima reikia paspausti kūnelį-dažnai ir pūti būna pradėję.Aš ten be padidinamojo stiklo neinu.

Sudurniojo mami žydėti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
*EljaRo*, pasirodyk bigsmile.gif as savo italu irgi dar nesu rodzius, kada nors pafotkinsiu, kai laiko resursai bus didesni biggrin.gif
Papildyta:
Siaip kiek esu gavus, tai vuisi dideli, riebuiliai. Siandien kaip tik grozejaus weingartia. Jau tokia - nors imk ir isbuciuok smile.gif
Atsakyti
Tina,kad ir as laiko neturiu,jei pastebejai nei vienos foto nesu ykelusi nuo birzelio galo:( Po atostogu Lt,iskarto pradejau dirbti ir tiek mokinuosi daug,kad laiko neturiu visai,o tiek naujienu turiu,ir ziedu juros buvo pas mane siemet,nu reikia prisesti kartely su foto!Kita penktad gryztu y Lt,jei turetum laiko iki oro uosto atlekti-ydeciau italu vaikiuku. mirksiukas.gif
Atsakyti
Didelis didelis aciu tau, bet siais metais gal jau gana. Ki reiks parsibogint viska ziemai is balkoniuko, tai bus man doh.gif
Atsakyti