Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Na taip, sikart nemazai isleidau, bet kai sedziu namie su dviem mazuliais ir pramogu praktiskai jokiu neturiu, tai bent cia leidau save nudziuginti.
Atsakyti
šiandien nusipirkau, neatsilaikiau pamačiusi, dar nebuvau mačiusi tokios
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 10 18, 17:28)
šiandien nusipirkau, neatsilaikiau pamačiusi, dar nebuvau mačiusi tokios

ceropegia sandersonii.

Gal galit pasakyti kur pirkote?
Atsakyti
macuičiuose, klaipėdos raj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TRIK @ 2013 10 21, 14:23)
ceropegia sandersonii.

Gal galit pasakyti kur pirkote?

Jau nusipirkau, Ermitaže Šiauliuose drinks_cheers.gif thumbup.gif .
Atsakyti
įdomu kiek mokėjote, norėčiau palyginti kainas
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 10 21, 19:15)
įdomu kiek mokėjote, norėčiau palyginti kainas

25Lt su centais, neatmenu tiksliai.
Kaina jau man nesvarbu blush2.gif , svarbu, kad aš jos sulaukiau ax.gif . Dvejus metus laukiau, radau tik Amerikoje daug, įvairių ceropegiju, bet iš ten parsisiųsti augalą sudėtinga, brangu. Žinau, kad Ermitažas jau vežė, tai ir laukiau bigsmile.gif.
Ačiū, kad parašėte 4u.gif
Kad tik augtų, labai labai džiaugiuosi.
Atsakyti
Žiūrėkit, ką vakar žaliajam centre radau thumbup.gif nežinau, ar dažnai jie prekybos centruose būna, bet iki šiol nebuvau jų pastebėjusi, o po parodos labai užsinorėjau šito kaktuso. Gal kas iš spyglių pažystat, kuris tiksliau čia echinofossulocactus?

user posted image
Atsakyti
šitie mano vieni mėgstamiausių bet kažkodėl nenori jie pas mane gyventi, turbūt kažką ne taip padarau
Atsakyti
As ne karta pas mus ju aptikusi, nera taip kad niekad nebuna, gal reciau, bet pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Lolgimante @ 2013 10 22, 08:42)
. Gal kas iš spyglių pažystat, kuris tiksliau čia echinofossulocactus?

Echinofossulocactus lamellosus
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 10 22, 11:35)
As ne karta pas mus ju aptikusi, nera taip kad niekad nebuna, gal reciau, bet pasitaiko.

o kur esi tokius pastebejusi?smile.gif as ir noreciau tokio kaktusiuko smile.gif net nemaniau kad LT ju yra smile.gif
Atsakyti