Saules spinduliai pas tave! tikra bobu vasara
Tikrai, kad. Namie visokiu bedu, tai nors cia sioks toks dziaugsmas. Neturiu kada net naujoku parodyt. Palipt i balkoniuka ir pafotkint...
kokie įdomūs ir fainučiai
Tai smagu, kad patiko dabar svarbu, kad prigytu, nes as pirkau editolea grandis, tai panasu jog pradeda put
O stapelia flavopurpurea pas mane zydi dabar kaip ir kasmet fainas augaliukas, ziedukai kvepia.
O stapelia flavopurpurea pas mane zydi dabar kaip ir kasmet fainas augaliukas, ziedukai kvepia.
Mano italai
Ten tik vienas gymnis priklydęs iš Senukų
Ant notokaktuso tai turbūt kokie 8 žiedai sudžiūvę nužydėję buvo.
Ten tik vienas gymnis priklydęs iš Senukų
Ant notokaktuso tai turbūt kokie 8 žiedai sudžiūvę nužydėję buvo.
Įdomūs pirkiniai, smagu bus pamatyt juos pavasarį pražydusius.
Sveiki,
ketvirtadienį ruošiuosi užsisakinėti tik sėklas iš cactusplaza.com. Jei kam įdomu iš Vilniaus, tuomet už siuntimą imčiau 3lt, nebent susirinks daug žmonių ir išeis pigiau padalinti tuos 23lt už sėklų siuntimą į Lietuvą. Kitiems miestams reiktų persiuntinėti papildomai Lietuvos paštu. Jei sutiksit apmokėti papildomą persiuntimą, tuomet galėčiau užsakyti ir jums.
Augalų tikrai neužsakinėsiu, nes jau per šalta jiems ir siuntimo išlaidos vos ne padvigubėja.
ketvirtadienį ruošiuosi užsisakinėti tik sėklas iš cactusplaza.com. Jei kam įdomu iš Vilniaus, tuomet už siuntimą imčiau 3lt, nebent susirinks daug žmonių ir išeis pigiau padalinti tuos 23lt už sėklų siuntimą į Lietuvą. Kitiems miestams reiktų persiuntinėti papildomai Lietuvos paštu. Jei sutiksit apmokėti papildomą persiuntimą, tuomet galėčiau užsakyti ir jums.
Augalų tikrai neužsakinėsiu, nes jau per šalta jiems ir siuntimo išlaidos vos ne padvigubėja.
QUOTE(Tina* @ 2013 10 14, 11:29)
Tai smagu, kad patiko dabar svarbu, kad prigytu, nes as pirkau editolea grandis, tai panasu jog pradeda put
Edithcolea grandis įsišaknija, tik reik puvinį pašalinti.
Tai ta ir bandysiu daryt dabar. Nupjoviau iki sveikos vietos, patepiau anglies milteliais.
Puvinys plinta gali but, kad jos neisgelbesiu
[attachmentid=230408]
O cia mano kiti vokietukai:
[attachmentid=230409]
Ir vokietuku dovanele
[attachmentid=230410]
[attachmentid=230408]
O cia mano kiti vokietukai:
[attachmentid=230409]
Ir vokietuku dovanele
[attachmentid=230410]
Oho, TINA, turtingai apsipirkai, labai gražius pasirinkai.
Pavasary ir aš prašysiuos į jūsų apsipirkimų komandą. Dabar dar negaliu sau to leisti-pumpuoju pinigėlius sūnaus mokslams į Anglijos universitetą. Tad tik pasidžiaugiu jūsų laimikiu. Sėkmės visoms naujokėlius auginant.
Pavasary ir aš prašysiuos į jūsų apsipirkimų komandą. Dabar dar negaliu sau to leisti-pumpuoju pinigėlius sūnaus mokslams į Anglijos universitetą. Tad tik pasidžiaugiu jūsų laimikiu. Sėkmės visoms naujokėlius auginant.