Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Saules spinduliai pas tave! tikra bobu vasara biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai, kad. Namie visokiu bedu, tai nors cia sioks toks dziaugsmas. Neturiu kada net naujoku parodyt. Palipt i balkoniuka ir pafotkint...
Atsakyti
Pagaliau suradau laiko nufotografuoti ka gavau is Vokieciu, stai jie:
user posted image - Rhytidocaulon macrolobum v. minima

user posted image - Orbea semota lutea

user posted image - Stapelia flavopurpurea

user posted image - Caralluma burchardtii

user posted image - Ceropegia stapeliformis
Bendrai esu patenkintas tiek kaina tiek paciais augalais.
Atsakyti
kokie įdomūs ir fainučiai
Atsakyti
Tai smagu, kad patiko thumbup.gif dabar svarbu, kad prigytu, nes as pirkau editolea grandis, tai panasu jog pradeda put unsure.gif

O stapelia flavopurpurea pas mane zydi dabar kaip ir kasmet wub.gif fainas augaliukas, ziedukai kvepia.
Atsakyti
Mano italai
user posted image
Ten tik vienas gymnis priklydęs iš Senukų smile.gif
Ant notokaktuso tai turbūt kokie 8 žiedai sudžiūvę nužydėję buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aupo: 15 spalio 2013 - 07:49
Įdomūs pirkiniai, smagu bus pamatyt juos pavasarį pražydusius. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

ketvirtadienį ruošiuosi užsisakinėti tik sėklas iš cactusplaza.com. Jei kam įdomu iš Vilniaus, tuomet už siuntimą imčiau 3lt, nebent susirinks daug žmonių ir išeis pigiau padalinti tuos 23lt už sėklų siuntimą į Lietuvą. Kitiems miestams reiktų persiuntinėti papildomai Lietuvos paštu. Jei sutiksit apmokėti papildomą persiuntimą, tuomet galėčiau užsakyti ir jums.

Augalų tikrai neužsakinėsiu, nes jau per šalta jiems ir siuntimo išlaidos vos ne padvigubėja.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 10 14, 11:29)
Tai smagu, kad patiko  thumbup.gif dabar svarbu, kad prigytu, nes as pirkau editolea grandis, tai panasu jog pradeda put  unsure.gif

O stapelia flavopurpurea pas mane zydi dabar kaip ir kasmet  wub.gif fainas augaliukas, ziedukai kvepia.

Edithcolea grandis įsišaknija, tik reik puvinį pašalinti.
Atsakyti
Tai ta ir bandysiu daryt dabar. Nupjoviau iki sveikos vietos, patepiau anglies milteliais.
Atsakyti
Puvinys plinta unsure.gif gali but, kad jos neisgelbesiu verysad.gif
[attachmentid=230408]
O cia mano kiti vokietukai:
[attachmentid=230409]
Ir vokietuku dovanele smile.gif
[attachmentid=230410]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 16 spalio 2013 - 11:02
Oho, TINA, turtingai apsipirkai, labai gražius pasirinkai. thumbup.gif

Pavasary ir aš prašysiuos į jūsų apsipirkimų komandą. Dabar dar negaliu sau to leisti-pumpuoju pinigėlius sūnaus mokslams į Anglijos universitetą. Tad tik pasidžiaugiu jūsų laimikiu. Sėkmės visoms naujokėlius auginant. wub.gif
Atsakyti