Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Deill@ @ 2013 07 03, 13:46)
as viena nusipirkau kaune, stoties turguj uz 3lt, jis mazdaug kastono dydzio ir turi viena vaikiuka, tai ant vaikiuko formuojasi "pukuotukas" o 6 zidai nuo "mamos" jau nuzydjo, tik gaila zydejo jis max 30 min unsure.gif
Papildyta:

isnesiau vel i balkona ir padejau lentynoj i pacia apacia, kur saule patenka tik per lentyneliu skylutes... gal uzteks pradiai tiek, pas mane jie nesenai atskirti nuo motininiu augalu tai manau siemet nei kitamet dar tikrai nezydes  cool.gif

Gal kazkas panasaus i sita?
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 07 03, 13:48)
Gal kazkas panasaus i sita?

aga, kakas tokio smile.gif
Atsakyti
jurventa labai grazu 4u.gif
o pas mane sio sezono ziedeliai eina i pabaiga smile.gif gal dar vienas italas zides ir baigta g.gif
o priespaskutiniai ziedeliai, paskutinese trijose nuotraukose
http://public.fotki....ukai/page3.html
Atsakyti
QUOTE(Deill@ @ 2013 07 03, 13:57)
aga, kakas tokio smile.gif

Sie kaktusiukai prasiskleidzia nakti ir ryte ar diena pradeda vysti, dar juos vadina "nakties karaliene" 4u.gif
Atsakyti
Pražydo dar vienas astrophitumas

user posted image

user posted image

Toliau žydim

user posted imageuser posted imageuser posted image[IMG]http://images58.fotki.com/v279/photos/9/2083269/11764943/DSCF7533-vi.
user posted image
user posted image

Nesiseka šiais metais su echinopsiais. Sukrauna pūkuotus pumpurus kaip nuotraukoje, bet nepražysta, o sudžiūna. Nesvarbu kur stovi -ar ant pietinės, ar ant rytinės palangės. Pastebėjau, kad labai nepatinka skirtingų dienų-saulėtų-lietingų-kaita. Gal dėl to netolygiai augdami ir nepražysta.

user posted image

Gražūs visų žydėjimai, ypač malonūs akiai po gedulingo tylos savaitgalio.
VIJANA, kaip tavo ,,areštuotas'' kaktusėlis, ar yra žinių apie išlaisvinimą?
Papildyta:
Vakar buvau paklausta ar auginu kaktusą ,,Katės nagai''. Gal kas žinote kas tai, nes googlėj rasti nepavyko. g.gif Gal kas auginate ir galite parodyti nuotraukytę?
Atsakyti
Kokios ryskios grazios nuotraukos bigsmile.gif wub.gif o ziedeliai wub.gif
Manasis kaktusiukas dar vis "kalinys" jau praradau vilti tiesa pasakius g.gif verysad.gif
Atsakyti

user posted image
Gražūs visų žydėjimai, ypač malonūs akiai po gedulingo tylos savaitgalio.
VIJANA, kaip tavo ,,areštuotas'' kaktusėlis, ar yra žinių apie išlaisvinimą?
Papildyta:
Vakar buvau paklausta ar auginu kaktusą ,,Katės nagai''. Gal kas žinote kas tai, nes googlėj rasti nepavyko. g.gif Gal kas auginate ir galite parodyti nuotraukytę?
[/quote]
mano va toks pats 4u.gif zydi daznai o laikau ant pietines palanges ant grynos saules tos vadinamos karsciausios kur buna per pietus ir nejudinu jo net per milimetra, sako negalima biggrin.gif tik turiu yda paliet daznokai doh.gif
Atsakyti
Su tokiu echinopsiu ir man nesiseka krove du ziedus ir nudziuvo po to, dabar trecia augina gal is trecio karto kas nors gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 07 03, 18:07)
Su tokiu echinopsiu ir man nesiseka krove du ziedus ir nudziuvo po to, dabar trecia augina gal is trecio karto kas nors gausis ax.gif

kai nuzydes atskirsiu "vaikus" galesiu perleist pora, gal bus tokie stiprus ir nekreipiantys demesio i aplinka kaip ir mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deill@ @ 2013 07 03, 18:15)
kai nuzydes atskirsiu "vaikus" galesiu perleist pora, gal bus tokie stiprus ir nekreipiantys demesio i aplinka kaip ir mama 4u.gif

Butu puiku 4u.gif as jum savaji koki vaikuti galesiu duoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuotraukoje nufotografuotas echinopsis taip išsidirbinėja nuo ankstyvo pavasario. Nors nejudinu ir auginu kaip visada, bet nėr žiedų ir viskas. Sakyčiau tik tas vienas pagedo, bet kiti , kurie šalčiau laikyti buvo-taip pat pumpurus krauna nesustodami, bet nepražysta. Žodžiu, labai nusivyliau ir jais , ir savimi. Kaktusai , kurių žiedų nesitikėjau net susapnuoti, kad pražys-maloniai pradžiugina. O šitie ,,prasčiokėliai'' į lepūnus įsirašė.

Vijana, labai, labai ir man dėl tavęs liūdna.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 07 03, 19:22)
Butu puiku 4u.gif as jum savaji koki vaikuti galesiu duoti mirksiukas.gif

butinai susitarsim 4u.gif
Atsakyti