Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

lotuliukas.gif ech tie italai tongue.gif tongue.gif
Perla di verona as is italu riebia gavau.
nezinau kas pasidare noriu lobiviju ir kvit.Italu prasiau ,kad free gratis tik jomis pamalonintu,arba rebutijomis.Is siu kaktusu as greiciau sulaukiu ziedu kazkodel.O tie kur nezydi galvoju praretinti.
Atsakyti
Paskutiniu metu ir aš vis pasižvalgau į visokias lobivias: chamae.. media.. Ir žinau, kas apkrėtė domėjimusi tom lobiviom blush2.gif (Astai dėkui už antrą "ledą" vazoniuky thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 08 spalio 2013 - 17:08
Grazu ziureti i Jusu naujokelius mergios wub.gif Grazuoliai wub.gif drinks_cheers.gif
As sia vasara praradau Tephrocactus geometricus verysad.gif ziauriai gaila verysad.gif vienas is mano megstamiausiu buvo, ieskau dabar jo unsure.gif
Na, va pasiguodziau unsure.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
Na rebutios ir man be gal patinka. Neatsižaviu priaugusiomis pilną dubenį rebutijomis. O dar kai pražįsta, skelbdamos pavasarį gausiais žiedais... O ir žiemą ramiai žiemoja ant palangės- nesiskundžia niekuo. Su 2 gymnais ir vienu notokaktusu teko atsisveikinti - niekaip nepavyko susišnekėti. Nežydėjo ir viskas. Gal aš kažką ne taip darau? Lobivijos taip pat nepavedė. ax.gif
Atsakyti
Vilniečių kaktusai jau pas mane, labai greitai atsiutė thumbup.gif
Dideli tie vokiečių kaktusai, dideli. Tikėjausi mažesnių. Man tokią didžiulę mammillarią įdėjo, kuri turi būti iš mažųjų. Neaugina jie dešimt metų , kad mums čia už 4 eurus parduotų.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 10 08, 17:19)
Grazu ziureti i Jusu naujokelius mergios wub.gif Grazuoliai wub.gif  drinks_cheers.gif
As sia vasara praradau  Tephrocactus geometricus verysad.gif ziauriai gaila verysad.gif vienas is mano megstamiausiu buvo, ieskau dabar jo unsure.gif
Na, va pasiguodziau unsure.gif  doh.gif  smile.gif

Tai labai didėlė netektis Vijana. UŽJAUČIU.

Del nežydinčių retinimo- ta keistai skamba.Gal jie dar nesubrendę žydėjimui ?
Sulcorebucijos dar įdomiau biggrin.gif , nei rebucijos. Pastebėjau, kai pradedi domėtis kokia nors šeima tai pirmieji 15 augaliukų atsiranda be didelių problemų, bet paskui doh.gif - sunku surasti, sunku auginti....Bet turėti kolekcijytę rebucijų tikrai labai neblogas planas.

O del dydžio - Tai smulkių kaktusų smulkūs ir vaikai... Noriu priminti.

Ačiū Tina už tavo didelį vargą ir tokį rūpestingą augalų gabenimą.

O mano mamiliarija kristata man panaši į žalios spalvos š. vazonėlyje blush2.gif lotuliukas.gif Turbūt per dažnai ciucį vedžioju blush2.gif doh.gif Bet labai vistiek džiaugiuos tuo padaru. Kad tik nepadvėstų. Nes tada tai jau tikrai Š. Nu čia apie abu š. Žodžiu, ir tas uodeguotas š ir tas vazonike labai brangūs.

Įsismaginau, jei grįžti prie kaktusų tai labai mane krizė ištiko šitoj vietoj. Jei ne kryzė, tai gal ir tokių palyginimų nebutų. Nenoriu nieko. Rudeninė depresija... Nors ne noriu, bet jau per sunku darosi..Bet čia iki naujojo Pavličeko katalogo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 09 spalio 2013 - 11:10
As saviskius vakar pagaliau susisodinau nuo vaiku istrukus trumpam. Pafotkinsiu kuriadien. Grazus tie vokietukai vistik, kai gerai apziurejau dabar. Manieji nutupe i maziausius ir dydziu didesnius ceko vazonelius, tai nera super dideli. Ir dar tokia miela dovanele-smulkmenele vokieciai idejo. Parasiau jiems, kad bus mano kolekcijos talismanas biggrin.gif pafotkinsiu veliau...

Pagalvojau, kad reiktu mums temos pradzioj idet apklausa apie tiekejus, kaip kad LOD forume yra. Jau ne viena isbande. Dar butu labai idomu ir tuos kitus vokietukus pabandyt.
Atsakyti
Na aš irgi išvyniojau savo gėrybes. Didelis ačiū Tinai už visas gėrybes, kurias pridėjo nuo savęs. Tik dabar didelis klausimas, ar kas užsisakinėjote kaktusą Coryphantha elephantidens? nes as užsisakinėjau kaudeksą dioscorea elephantipes, o gavau kaktusą panašiai skambančia pabaiga sad.gif sakau gal kažkas tokį kaktusą užsisakėt ir susikeitėm augalais smile.gif

P. S. tas kaktusas tai tikrai didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolgimante: 09 spalio 2013 - 17:26
Ačiū Tinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif ir Anril. Vokiška lobivia nerealiai idealiai nuaugusi ir idealios žalios spalvos, riebi: vienžodžiu liuks. Na, o itališkas gymnas ritterianum keistokos salotinės spalvos, vietomis paraudusiais galiukais - bijosiu dabar, kad nenugeibtų, nes ir šaknys jo labai sausos. Jeigu kas turi kokių patarimų, kaip jį prižiūrėti - labai prašom. O vokiečiai nustebino savo kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Lolgimante @ 2013 10 09, 18:25)
Na aš irgi išvyniojau savo gėrybes. Didelis ačiū Tinai už visas gėrybes, kurias pridėjo nuo savęs. Tik dabar didelis klausimas, ar kas užsisakinėjote kaktusą Coryphantha elephantidens? nes as užsisakinėjau kaudeksą dioscorea elephantipes, o gavau kaktusą panašiai skambančia pabaiga sad.gif sakau gal kažkas tokį kaktusą užsisakėt ir susikeitėm augalais smile.gif

P. S. tas kaktusas tai tikrai didelis.

Zinok jie taip idejo unsure.gif neisivaizduoju kodel. Gal neturejo to kaudekso g.gif Nes mano uzsakyme buvo tavo uzsakomas augalas, gali tai matyt is lenteles kuria tau siunciau su skaiciukais. Uzklaust gal ju?
Atsakyti
Gaila. Kažin ar ką nors užklausimas padės. Gal ir gali pabandyti paklausti, gal netyčia susimaišė, vienas vadinasi dramblio koja, kitas dramblio dantis, tai gal supainiojo smile.gif Tik nežinau, ką tai duos. Nebent gal bus atsargesni kitą kartą smile.gif
Šiaip būtų liūdna labai, bet nelauktai išdygo man viena sėkla dioscorėjos pagaliau po dviejų mėnesių laukimo, tai kažkaip dabar taip stipriai nepergyvenu. Tikiuos pavyks per žiemą ją išsaugoti.
Tik galvojau gal kas netyčia užsakė šitą kaktusą ir jie dėl panašių pavadinimų susimaišė berūšiuojant smile.gif O dėl užsakymo tai mačiau, kad tu teisingą buvai užsakius, tai iš tavo pusės tai tikrai neturiu jokių priekaištų.
Atsakyti
Zinok "drambliuku" tikrai nieks daugiau neuzsakinejo. Kiek zinau vakarvakre lygtais turi sejinuku sio kaudekso. Is jos esu pirkus. Paklausk pas ja. o kaip atkeliavo mano crassula, neapsilamde? kitiems tai nieko neturejo nutikti.
Atsakyti