Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Italu kaktusai jau pas mane, isrusiuoti, galit pasiimti. Vilnietems gal issiusiu kartu su vokieciais ir bendra siunta visoms. Grazus ir dideli kaip visada wub.gif
Atsakyti
Zinok as jau sedejau,skaiciau apie jusu uzsakyma,ir vakar padariau is italu ir as uzsakyma ax.gif rudenejant reikia nuotaika pakelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 10 03, 20:22)
Zinok as jau sedejau,skaiciau apie jusu uzsakyma,ir vakar padariau is italu ir as uzsakyma ax.gif rudenejant reikia nuotaika pakelti mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Ispakavau savo naujus kaktusiukus, o jie tikrai puikus ir dideli thumbup.gif rytoi pasistenksiu ideti foto. Dar karteli didelis ACIU Tinai* 4u.gif
Atsakyti
Labai bus idomu pamatyti, nes tikrai tavieji dideli.
Papildyta:
Kaip manot kodel tas DHL taip ilgai veza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 10 04, 15:36)
Labai bus idomu pamatyti, nes tikrai tavieji dideli.

Bet popieriaus irg nemazai, tai kai kurie apgaulingai atrode biggrin.gif sulcorebutijos neperdideles, bet uzaugs, nors jos leciau ir auga ax.gif
Atsakyti
Cia jie turbut pripakavo, kad bent kiek pagristu siuntimo islaidas biggrin.gif butu dave man pakuot, tai laisvai tilptu kaktusai i viena dezute doh.gif

Vokietukai ivaziavo i LT ax.gif
Atsakyti
Ko ko bet popieriaus tikrai nepagailejo biggrin.gif sulcorebutijos ir pas mane nedidukes smile.gif o visa kita tikrai nesitikeju tokiu milzinu biggrin.gif esu labai patenkinta ir aciu Tinai wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(redutea18 @ 2013 10 04, 23:43)
Ko ko bet popieriaus tikrai nepagailejo biggrin.gif sulcorebutijos ir pas mane nedidukes smile.gif o visa kita tikrai nesitikeju tokiu milzinu biggrin.gif esu labai patenkinta ir aciu Tinai wink.gif))

Prasom pasirodyti smile.gif

O DHL vokietukus permete pastui. Siandien gavau pranesima, kad atsiimti siunta. Kaip bebutu gaila, bet pastas dirbs tik pirmadieni, savaitgaliais siuntu neatiduoda verysad.gif svarbiausia, kad mano pasto sandeliuke tikrai nera minuso, kambario patalpele. O pirmadieni ispakuosiu ir iskart galesite pasiimti. Dar parasykite prasau, kas galetu paimti Vilniaus kaktusus ir padalinti.

Ortija, taviskius kaip zadejau pasodinau 4u.gif Atiduosiu per Inesa, jei jau jus apkalbejote si reikala. Tu paskui persisodink juos i savo substrata, nes pas tave jis kitoks.
Atsakyti
Tik R. Heliosa is preito uzsakymo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 10 05, 11:45)
Prasom pasirodyti  smile.gif

O DHL vokietukus permete pastui. Siandien gavau pranesima, kad atsiimti siunta. Kaip bebutu gaila, bet pastas dirbs tik pirmadieni, savaitgaliais siuntu neatiduoda  verysad.gif svarbiausia, kad mano pasto sandeliuke tikrai nera minuso, kambario patalpele. O pirmadieni ispakuosiu ir iskart galesite pasiimti. Dar parasykite prasau, kas galetu paimti Vilniaus kaktusus ir padalinti.

Ortija, taviskius kaip zadejau pasodinau  4u.gif Atiduosiu per Inesa, jei jau jus apkalbejote si reikala. Tu paskui persisodink juos i savo substrata, nes pas tave jis kitoks.

Ačiū.
Atsakyti
Koks astrophytumas fainas thumbup.gif sukuosena liuks!
Atsakyti