Italu kaktusai jau pas mane, isrusiuoti, galit pasiimti. Vilnietems gal issiusiu kartu su vokieciais ir bendra siunta visoms. Grazus ir dideli kaip visada
Zinok as jau sedejau,skaiciau apie jusu uzsakyma,ir vakar padariau is italu ir as uzsakyma rudenejant reikia nuotaika pakelti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 10 03, 20:22)
Zinok as jau sedejau,skaiciau apie jusu uzsakyma,ir vakar padariau is italu ir as uzsakyma rudenejant reikia nuotaika pakelti
Ispakavau savo naujus kaktusiukus, o jie tikrai puikus ir dideli rytoi pasistenksiu ideti foto. Dar karteli didelis ACIU Tinai*
Labai bus idomu pamatyti, nes tikrai tavieji dideli.
Papildyta:
Kaip manot kodel tas DHL taip ilgai veza?
Papildyta:
Kaip manot kodel tas DHL taip ilgai veza?
QUOTE(Tina* @ 2013 10 04, 15:36)
Labai bus idomu pamatyti, nes tikrai tavieji dideli.
Bet popieriaus irg nemazai, tai kai kurie apgaulingai atrode sulcorebutijos neperdideles, bet uzaugs, nors jos leciau ir auga
Cia jie turbut pripakavo, kad bent kiek pagristu siuntimo islaidas butu dave man pakuot, tai laisvai tilptu kaktusai i viena dezute
Vokietukai ivaziavo i LT
Vokietukai ivaziavo i LT
QUOTE(redutea18 @ 2013 10 04, 23:43)
Ko ko bet popieriaus tikrai nepagailejo sulcorebutijos ir pas mane nedidukes o visa kita tikrai nesitikeju tokiu milzinu esu labai patenkinta ir aciu Tinai ))
Prasom pasirodyti
O DHL vokietukus permete pastui. Siandien gavau pranesima, kad atsiimti siunta. Kaip bebutu gaila, bet pastas dirbs tik pirmadieni, savaitgaliais siuntu neatiduoda svarbiausia, kad mano pasto sandeliuke tikrai nera minuso, kambario patalpele. O pirmadieni ispakuosiu ir iskart galesite pasiimti. Dar parasykite prasau, kas galetu paimti Vilniaus kaktusus ir padalinti.
Ortija, taviskius kaip zadejau pasodinau Atiduosiu per Inesa, jei jau jus apkalbejote si reikala. Tu paskui persisodink juos i savo substrata, nes pas tave jis kitoks.
QUOTE(Tina* @ 2013 10 05, 11:45)
Prasom pasirodyti
O DHL vokietukus permete pastui. Siandien gavau pranesima, kad atsiimti siunta. Kaip bebutu gaila, bet pastas dirbs tik pirmadieni, savaitgaliais siuntu neatiduoda svarbiausia, kad mano pasto sandeliuke tikrai nera minuso, kambario patalpele. O pirmadieni ispakuosiu ir iskart galesite pasiimti. Dar parasykite prasau, kas galetu paimti Vilniaus kaktusus ir padalinti.
Ortija, taviskius kaip zadejau pasodinau Atiduosiu per Inesa, jei jau jus apkalbejote si reikala. Tu paskui persisodink juos i savo substrata, nes pas tave jis kitoks.
Ačiū.
Koks astrophytumas fainas sukuosena liuks!