Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Liejant maži skydamariukai išplaukia į paviršių. Bet čia kai jų jau daug prisiveisia. Persodinant matosi. Gal pas jus nėra, pastebėtumėt..
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 09 30, 09:14)
Liejant maži skydamariukai išplaukia į paviršių. Bet čia kai jų jau daug prisiveisia. Persodinant matosi. Gal pas jus nėra, pastebėtumėt..

dėkoju. Ar jie balti su nareliais kaip ir miltuotieji ar kokie nors tamsūs blusiukai? g.gif
Atsakyti
Suaugėliai tamsūs, ant šaknų, o išplaukia tokie mažiukai baltos vatos gumuliukuose. Kažkada buvo prisiveisę...Padėjo tik Actara; šaknų plovimai, rankiojimai, muilo tirpalai ir kitos priemonės tik žaidimėlis. Gal tiktų turint 1-2 augalus, bet ne palanges nukrautas..
Atsakyti
parduodu vaikucius kaledinio kaktuso, "nakties karalienes" huernijos, stapelijos ir kitus kuriu pavadinimu net nezinau biggrin.gif parduodami vaikuciai suzymeti skaiciukais visu kainos po 5 lt

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

labai atsiprasau, kad nmoku sumazinti foo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliukas08: 30 rugsėjo 2013 - 13:44
QUOTE(Norvide @ 2013 09 30, 01:01)
Kioskelyje buvau gal kokius penkis kartus  biggrin.gif . Bandžiau įtikinti save, kad man nieko nereikia, bet visgi penktas kartas buvo lemiamas. Bet visai jaukiai aš ten jaučiausi, ne viena tokia neapsisptendelė buvau. Tik džiaugiuosi, kad vyrą namie palikau  biggrin.gif .
O moteris iš dešinės prisimenu kaip pasakojo apie vaškuolę širdutės formos lapais. Pasakojo, kad tokią vaškuolę turi namie ir ji labai lėtai auga. Ten tu pasakojai?

Na kad jau klausimų nekiltų, įdedu nuotraukas, o ten ir aš lotuliukas.gif
Augalų labirintai

O tą vaškuolę tikrai turiu ir tikrai lėtai auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 09 30, 17:38)
Augalų labirintai

O tą vaškuolę tikrai turiu ir tikrai lėtai auga doh.gif

Na va, kitą kartą kai pamatysiu, tai sveikinsiuosi smile.gif.
Labai gražios nuotraukos wink.gif
Atsakyti
Vokietukai kelyje. Labai gali but, kad gausiu kartu ir italus ir vokiecius. Butu super del dalinimo thumbup.gif
Atsakyti
Ryt / poryt tureciau gaut italus, jie jau tikrai LT paste bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 02 spalio 2013 - 17:00
QUOTE(Tina* @ 2013 10 02, 16:59)
Ryt / poryt tureciau gaut italus, jie jau tikrai LT paste  bigsmile.gif .

oho kaip greitai thumbup.gif gaila visgi ne kartu su vokietukais:)
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 09 30, 11:22)
Suaugėliai tamsūs, ant šaknų, o išplaukia tokie mažiukai baltos vatos gumuliukuose. Kažkada buvo prisiveisę...Padėjo tik Actara;  šaknų plovimai, rankiojimai, muilo tirpalai ir kitos priemonės tik žaidimėlis. Gal tiktų turint 1-2 augalus, bet ne palanges nukrautas..

dėkoju. Reiks apžiūrėt saviškius.
QUOTE(Migmig @ 2013 09 30, 18:38)

oi, dabar jau žinau pas ką pirkau savo svajonių augaliuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 10 02, 17:59)
Ryt / poryt tureciau gaut italus, jie jau tikrai LT paste  bigsmile.gif .

Kaip saunu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(redutea18 @ 2013 10 02, 18:28)
oho kaip greitai  thumbup.gif  gaila visgi ne kartu su vokietukais:)

Manau jie pasirodys kartu, nes vokietukai keliauja su DHL. pagal mane penktadieni tureciau abu jau turet.
Atsakyti