QUOTE(Sidabražolė @ 2013 09 30, 09:14)
Liejant maži skydamariukai išplaukia į paviršių. Bet čia kai jų jau daug prisiveisia. Persodinant matosi. Gal pas jus nėra, pastebėtumėt..
dėkoju. Ar jie balti su nareliais kaip ir miltuotieji ar kokie nors tamsūs blusiukai?
QUOTE(Norvide @ 2013 09 30, 01:01)
Kioskelyje buvau gal kokius penkis kartus . Bandžiau įtikinti save, kad man nieko nereikia, bet visgi penktas kartas buvo lemiamas. Bet visai jaukiai aš ten jaučiausi, ne viena tokia neapsisptendelė buvau. Tik džiaugiuosi, kad vyrą namie palikau .
O moteris iš dešinės prisimenu kaip pasakojo apie vaškuolę širdutės formos lapais. Pasakojo, kad tokią vaškuolę turi namie ir ji labai lėtai auga. Ten tu pasakojai?
O moteris iš dešinės prisimenu kaip pasakojo apie vaškuolę širdutės formos lapais. Pasakojo, kad tokią vaškuolę turi namie ir ji labai lėtai auga. Ten tu pasakojai?
Na kad jau klausimų nekiltų, įdedu nuotraukas, o ten ir aš
Augalų labirintai
O tą vaškuolę tikrai turiu ir tikrai lėtai auga
QUOTE(Migmig @ 2013 09 30, 17:38)
Augalų labirintai
Augalų labirintai
Na va, kitą kartą kai pamatysiu, tai sveikinsiuosi .
Labai gražios nuotraukos
Vokietukai kelyje. Labai gali but, kad gausiu kartu ir italus ir vokiecius. Butu super del dalinimo
Ryt / poryt tureciau gaut italus, jie jau tikrai LT paste .
QUOTE(Tina* @ 2013 10 02, 16:59)
oho kaip greitai gaila visgi ne kartu su vokietukais:)
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 09 30, 11:22)
Suaugėliai tamsūs, ant šaknų, o išplaukia tokie mažiukai baltos vatos gumuliukuose. Kažkada buvo prisiveisę...Padėjo tik Actara; šaknų plovimai, rankiojimai, muilo tirpalai ir kitos priemonės tik žaidimėlis. Gal tiktų turint 1-2 augalus, bet ne palanges nukrautas..
dėkoju. Reiks apžiūrėt saviškius.
QUOTE(Migmig @ 2013 09 30, 18:38)
oi, dabar jau žinau pas ką pirkau savo svajonių augaliuką
QUOTE(Tina* @ 2013 10 02, 17:59)
Kaip saunu
QUOTE(redutea18 @ 2013 10 02, 18:28)
oho kaip greitai gaila visgi ne kartu su vokietukais:)
Manau jie pasirodys kartu, nes vokietukai keliauja su DHL. pagal mane penktadieni tureciau abu jau turet.