Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Skydamariai dar būna šakniniai, dažnai apipuola ir tie, ir tie. Ar tokių neturite?
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2013 09 27, 15:53)
Tina, tu tikrai atiduodi Euphorbia trigona už dyką ?

Melocactusas iki šiol reanimacijoje.

O tu noretum? Gal pavyktu tau ji kaip nors kada nors is manes paimt? Atiduodu uz dyka. Kazkaip uzejo man noras apmazint didelius augalus namie....

Kaip tik turiu svieziu melocactus seklu ir vis pamirstu paklaust ar kam nereik. Kad uzveise jis man uogu simet. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 rugsėjo 2013 - 17:01
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 09 27, 15:11)
Skydamariai dar būna šakniniai, dažnai apipuola ir tie, ir tie. Ar tokių neturite?

nežinau ar nėra šakninių, net nežinau kaip juos atpažinti. o miltuotuosius užveisė pusseserė padovanojusi naują kaktusą, kurį pastačiau prie visų neapžiūrėjusi doh.gif keletą teko išmesti jau stipriai pažeistus, o kur mažiau kenkėjų tai dar bandau gelbėti
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 09 27, 12:00)
Italai jau kelyje thumbup.gif

Puikumelis thumbup.gif tikekimes greitai pasieks mus, reikia wazonus ruosti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 09 27, 17:00)
O tu noretum? Gal pavyktu tau ji kaip nors kada nors is manes paimt? Atiduodu uz dyka. Kazkaip uzejo man noras apmazint didelius augalus namie....

Kaip tik turiu svieziu melocactus seklu ir vis pamirstu paklaust ar kam nereik. Kad uzveise jis man uogu simet.  doh.gif

Kai pamačiau, kad tokį grožį atiduodi, tai jau įsivaizdavau, kad jį laikau savo rankose smile.gif. Bet pamąsčiusi racionaliai supratau, kad vietos jam neatsiras sad.gif. Galėtų tie butai tampytis biggrin.gif .

Melocactusus pati iš sėklų pasisėjau. Galiu pasakyti, kad labai geras daigumas. Tik lėčiau auga negu kitos rūšys.

Buvau šiandien parodoje kaktusų ir sukulentų, kurią organizavo augalų labirintai. Man labai patiko.
Galite pasižiūrėti keletą nuotraukų šičia gal rasite savo gražuolių. Ar dalyvaujate parodoje?
Atsakyti
Parodoje dalyvauju, jau dvi dienas pati parodoje atbuvau, liko dar viena, kaip liūdna kai ji baigias ax.gif ir labai smagu susitikti pažįstamus, pasikalbėti su besidominčiais augalais žmonėmis biggrin.gif Pati augalų nefotografavau, tai ir parodyti kolkas neturiu ką smile.gif
Atsakyti
Ir kaip tu speji su savo kudikeliu? ar kartu dalyvaujat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 09 28, 21:20)
Parodoje dalyvauju,  jau dvi dienas pati parodoje atbuvau, liko dar viena, kaip liūdna kai ji baigias ax.gif ir labai smagu susitikti pažįstamus, pasikalbėti su besidominčiais augalais žmonėmis biggrin.gif Pati augalų nefotografavau, tai ir parodyti kolkas neturiu ką smile.gif

Dabar galvoju, kuri iš tų moterų buvai tu biggrin.gif .
Nu šiaip ar taip visos buvo malonios ir paslaugios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 09 29, 12:27)
Ir kaip tu speji su savo kudikeliu? ar kartu dalyvaujat?  biggrin.gif

QUOTE(Norvide @ 2013 09 29, 16:51)
Dabar galvoju, kuri iš tų moterų buvai tu  biggrin.gif .
Nu šiaip ar taip visos buvo malonios ir paslaugios  mirksiukas.gif

Mano mažiukas ir didysis palikti buvo su močiute, porcija pieno palikta, ir kai jau prireikdavo grįždavau namo pamaitinti. Viskas praėjo labai sklandžiai, ir pailsėjau ir pavargau tuo pačiu bigsmile.gif kažkiek laiko ir su mažiuku kartu parodoj pabuvom biggrin.gif

Aš pati stovėjau dešiniau įėjus į kioskelį, bet aišku galėjo būti, kad tuo momentu manęs ir nebuvo, nes po porą valandų vis grįšdavau namo cool.gif

Na va paskutinę dieną pavyko ir pafotografuoti, tai ryt pasistengsiu sukelti nuotraukas ir parodyti, ką pamačiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 09 29, 23:29)
Mano mažiukas ir didysis palikti buvo su močiute, porcija pieno palikta, ir kai jau prireikdavo grįždavau namo pamaitinti. Viskas praėjo labai sklandžiai, ir pailsėjau ir pavargau tuo pačiu bigsmile.gif kažkiek laiko ir su mažiuku kartu parodoj pabuvom biggrin.gif

Tai va, as ir pagalvojau, kad maitinant nelengva istrukt.
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 09 29, 22:29)

Aš pati stovėjau dešiniau įėjus į kioskelį, bet aišku galėjo būti, kad tuo momentu manęs ir nebuvo, nes po porą valandų vis grįšdavau namo cool.gif

Kioskelyje buvau gal kokius penkis kartus biggrin.gif . Bandžiau įtikinti save, kad man nieko nereikia, bet visgi penktas kartas buvo lemiamas. Bet visai jaukiai aš ten jaučiausi, ne viena tokia neapsisptendelė buvau. Tik džiaugiuosi, kad vyrą namie palikau biggrin.gif .
O moteris iš dešinės prisimenu kaip pasakojo apie vaškuolę širdutės formos lapais. Pasakojo, kad tokią vaškuolę turi namie ir ji labai lėtai auga. Ten tu pasakojai?
Atsakyti
Labas rytas. Apasilankiau parodoje. Atpažinau tik Oliviją. Kitų nė nebandžiau. blush2.gif Dar įgijau adeniumą- labai ačiū užauginusiai, pasirūpinusiai info. Gavau labai gražiai įpakuotą į dovanų maišelį su išsamia instrukcija kaip auginti. Tačiau parėjus namo tik baisu pasidarė. Kokia temperatūra drėgmė turi būti. Kiek reikia šviesos? Kaip apskritai nenumarinti. Iki šiol jų neauginau nes nesijaučiau galinti nenugalabinti augaliuko. O dabar kai išdrįsau ir nupirkau labai noriu kad jis gerai jaustųsi. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 09 27, 16:11)

O kaip šituos pastebėti jei jie šaknimis maitinasi? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 30 rugsėjo 2013 - 07:11