Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

evora puikus ziedelis thumbup.gif

Greitai vesta oras, tikiuosi kaktusiukai nesusals unsure.gif
Atsakyti
jaučiu kad šiandien reikia nešti kaktusus į vidų, nes jau buvo pirma šalna
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 09 25, 09:23)
jaučiu kad šiandien reikia nešti kaktusus į vidų, nes jau buvo pirma šalna

As tai jau vakar vakare susinesiau pamacius oru prognozes ax.gif
Atsakyti
Manieji, kuriais atseit nesirupinu, dar lauke. Kazkaip galvoju jog turetu dar but siltu dienu, cia tik laikinas atvesimas.

Vokietukai parase, kad issius mums kaktusus kita savaite, nes grizo tik dabar namo, apsiverte darbais.
Atsakyti
Mano kaktusėkai dar sekmadieny parkeliavo žiemoti namučio. Matau, kad laiku jais pasirūpinau. Ir kaip visada prasidėjo panika-KUR SUDĖTI? Teko padaryti atranką ir kai ką padovanoti. Eilinį kartą išvadinau save beprote, paklausiau savęs kam viso šito spyglyno reikia? Kada ateisiu į protą ir bus gana? Kas gyvena bute-žmonės ar kaktusai?
Bet, dabar, kai jau išsitraukinėjau iš pirštų spyglius-glostinėju akimis...ir mąstau-važiuoti į ,,Ermitažą''naujokų pasižvalgyti ar susilaikyti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Mano Kaktusus užpuolė miltuotasis skydamaris. ŽS nebegavau actaros tai davė neemzali. Kažin ar jis veiksmingas šiems parazitams? Dar su jais nebuvau susidūrusi schmoll.gif
Atsakyti
Dabar perskaičiau, kad toks papurškaliojimas nepadės tų parazitų išnaikinti. reik laistyt... kaip suprantu tas neemzalis nesunaikins apskritai tų vabalų doh.gif kas dar be actaros juos išnaikintų?
Atsakyti
Man jį siūlė nuo baltasparnių, tiesa, purškiau ne kaktusus, o granatmedį. Bet jam padėjo. Gerai tai, kad bent man pardavėja sakė, jog šis preparatas yra iš natūralių komponentų, tai bent iš namų zaukt nereik augalo. Tik maišykit mažą kiekį, nes po dienos sumaišytas su vandeniu jis patampa niekam nebenaudingas.
Atsakyti
Italai jau kelyje thumbup.gif
Atsakyti
Tina, tu tikrai atiduodi Euphorbia trigona už dyką ? Gal pabandyk įdėti skelbimą į skelbiu.lt. Ten tokio dydžio kaktusai parduodami už 200 Lt.
Ech, šiandien norėčiau būti kauniete biggrin.gif

QUOTE(evora @ 2013 09 25, 11:58)
Kas gyvena bute-žmonės ar kaktusai?
  Bet, dabar, kai jau išsitraukinėjau iš pirštų spyglius-glostinėju akimis...ir mąstau-važiuoti į ,,Ermitažą''naujokų pasižvalgyti ar susilaikyti. lotuliukas.gif

Labai smagu skaityti tavo postus biggrin.gif
O kur tu juos lauke laikai. Sakei, kad bute gyveni. Tai galvoju, jei laikei kaktusus daugiabučio namo kieme, tai labai keista, kad dar turi ką parsinešti namo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(erika_daug @ 2013 09 26, 15:15)
Dabar perskaičiau, kad toks papurškaliojimas nepadės tų parazitų išnaikinti. reik laistyt... kaip suprantu tas neemzalis nesunaikins apskritai tų vabalų doh.gif kas dar be actaros juos išnaikintų?

Shultz purškalą dabar naudoju. Paskutinės kovos mano naudai.

Pavasarį buvo skydmariai apipuolę melocactusą. Tada naudojau Actara, bet bijau, kad nunuodijau ne tik skydmarius. Melocactusas iki šiol reanimacijoje. Jis kažkodėl džiūna. Labai lėtai, bet džiūna. Gyvybės rodo ir žydi ir kepurė auga, bet jis pats traukiasi.

Atsakyti
vakar nupurskiau neemzaliu tai siandien radau daug išdvėsusių skydamarių. kažin po kelių purškimų ar nebūtų įmanoma išnaikinti jų visai:hm
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 09 27, 15:00)
vakar nupurskiau neemzaliu tai siandien radau daug išdvėsusių skydamarių. kažin po kelių purškimų ar nebūtų įmanoma išnaikinti jų visai:hm

Jei matai, kad jiems poveikis yra, tai reiškia, kad nuodai tinka. Tik net jei nebematysi tų parazitų, po savaitės vistiek dar reiks nupurkšti, nes tada pradeda ristis iš kiaušinių naujoji karta.
Atsakyti