Jau ir man rankos niesti....reikes koky papildyma darytis po vasaros keletos netekau egzemplioru m.guelzowana praradau grazuole labai gaila.
Kada paroda jau?Kaip pavydziu kas eisit y ten
[quote=Tina*,2013 09 19, 16:10]
Padariau pavedima, atsiprasau, kad veluoju, dirbau
Padariau pavedima, atsiprasau, kad veluoju, dirbau
Vakare sumokesiu italams, kad netemptumem i ziema
Akvariumų temelėje rašo, kad akwos vandeniu laisto gėles ir šios labai gerai auga. Ar kas nors, turintis akvariumą, laisto jo vandeniu kaktusus? Lapeniams, kalėdukams ir velykinukams turėtų patikti Kitų lieti -nesiryžtu.
PASKUTINIAI SEZONO ŽIEDELIAI Pumpurų dar yra, bet vilties, kad išsiskleis nėra.
PASKUTINIAI SEZONO ŽIEDELIAI Pumpurų dar yra, bet vilties, kad išsiskleis nėra.
Kaip manot, nebus salta keliaut musu paskutiniesiems keliauninkams?
Haage, kaip supratau paliekam pavasariui. Tik reik nepamirst sio tiekejo, nes tikrai vertas demesio. Aisku kainos pas ji ne pacios maziausios
Papildyta:
Maciau turi ir visu issvajota mammi, bet kaina kolkas mane gasdina
Papildyta:
Aha, daryk daryk tik, kad tas italu siuntimas skausmingas. Mums vel kaip voztelejo tuo paciu dave 10 proc. nuolaida kaip paguoda nors geriau jau jie taupiau siustu...
Net tikrinau ar neapgavo musu ir kroviau viska i krepsi (nes as jiems uzsakyma sarasu siunciu), tai paskaiciavo sistema siuntima lygiai tiek kiek jie ir parase man.
Haage, kaip supratau paliekam pavasariui. Tik reik nepamirst sio tiekejo, nes tikrai vertas demesio. Aisku kainos pas ji ne pacios maziausios
Papildyta:
Maciau turi ir visu issvajota mammi, bet kaina kolkas mane gasdina
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 09 22, 15:19)
Jau ir man rankos niesti....reikes koky papildyma darytis po vasaros keletos netekau egzemplioru m.guelzowana praradau grazuole labai gaila.
Aha, daryk daryk tik, kad tas italu siuntimas skausmingas. Mums vel kaip voztelejo tuo paciu dave 10 proc. nuolaida kaip paguoda nors geriau jau jie taupiau siustu...
Net tikrinau ar neapgavo musu ir kroviau viska i krepsi (nes as jiems uzsakyma sarasu siunciu), tai paskaiciavo sistema siuntima lygiai tiek kiek jie ir parase man.
Štai kokią radau echinopsių, trichocereusų parduotuvę:
https://www.1a-shops...09914/index.cgi
Kitais metais, matyt, bandysim.
https://www.1a-shops...09914/index.cgi
Kitais metais, matyt, bandysim.
Sidabražole, reik kazkur uzsisaugot tuos jusu puslapiukus. Man dabar be galo smalsu kas atkeliaus is vokieciu. Jie sakosi siuncia per DHL, tai pristatymas turetu buti operatyvus.
Vakar dar italus paraginau, kad pas mus jau salnos, ziema ant nosies ir jie ilgai nesnaustu. Atrase: OK ot laimingi saules krasto zmones
As laistau akvariumo vandeniu visas geles! Tas visas s.......,yra geris,trasa naturali.
Ačiū už atsakymą. Bandysiu ir aš laistyti. Nes trąšų, tai tikrai nemažai, ypač kai akvariumo augalus kiekvieną dieną tręši. Bus įdomu pamatyti rezultatą. Ir vandens sutaupysiu.
Dar vienas vėlyvas žiedelis.
Dar vienas vėlyvas žiedelis.