Na ka, uzdarom uzsakymus. Dabar tikiuos savaites pradzioj issiust visus ir atsiust paskaiciavimus visiems.
Ir pfu pfu pfu bar bar bar, kad viskas gerai butu
O ar susirinko užsakymas iš http://www.kakteen-plapp.de ?
Taip
Dabar einu pati is sito psl. rinktis, nes per savo beibius vis laiko neturiu
Dabar einu pati is sito psl. rinktis, nes per savo beibius vis laiko neturiu
Kaktusiukus reiketu nesti jau i namus is lauko ar dar gali buti?
Tik noriu informuoti, kad kontaktuoju su tiekejais, viskas vyksta, kantrybes
QUOTE(Wilmaw @ 2013 09 17, 20:43)
Kaktusiukus reiketu nesti jau i namus is lauko ar dar gali buti?
mano irgi dar lauke, bet galvoju gal jau reikia krapštyti į vidų, nors dar nėra labai šalta
QUOTE(voveriukstis @ 2013 09 17, 20:59)
mano irgi dar lauke, bet galvoju gal jau reikia krapštyti į vidų, nors dar nėra labai šalta
Na nera salta, bet linoje ir vesus oras ar jiem i nauda... Gal reikes rt parsinesti prarasti nesinori visai
http://images19.fotk...78/pasik-vi.jpg
Cia M. therese kaip atrodo vasara tik gavau is Italu- ir kaip atrodo dabar ... Kaskas negerai jai , kaktusiuko apatineje dalyje randasi rudos demes ( tarsi rudys) gal tai kokia grybeline liga ? gal kuri su kaskuo pan yra susidurusi? patartumet kaip atgaivinti kaktusiuka kad atrodytu kaip anksciau...
Cia M. therese kaip atrodo vasara tik gavau is Italu- ir kaip atrodo dabar ... Kaskas negerai jai , kaktusiuko apatineje dalyje randasi rudos demes ( tarsi rudys) gal tai kokia grybeline liga ? gal kuri su kaskuo pan yra susidurusi? patartumet kaip atgaivinti kaktusiuka kad atrodytu kaip anksciau...
Manoji zinok irgi visa parudavusi. Itariu tai nuo vandens. Prisipazistu, kad turedama mazai laiko augalams, sliuksteliu prabegom vandens, tai tikrai papuola ant spygliu paskui paruduoja. Bet ji pas mane zydi uztat
Siandien ruosiuos prasiust vokieciu skaiciukus ir butu gerai greit gauti pinigus
Siandien ruosiuos prasiust vokieciu skaiciukus ir butu gerai greit gauti pinigus
QUOTE(Wilmaw @ 2013 09 17, 21:22)
Na nera salta, bet linoje ir vesus oras ar jiem i nauda... Gal reikes rt parsinesti prarasti nesinori visai
na mano po stogu, tai lietaus negauna
QUOTE(voveriukstis @ 2013 09 18, 11:28)
na mano po stogu, tai lietaus negauna
Mano, tai ne po stogu, tai siandiena pridengiau nuo lietaus. Jei orai nepageres rikes nesti i namucius