Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Na ka, uzdarom uzsakymus. Dabar tikiuos savaites pradzioj issiust visus ir atsiust paskaiciavimus visiems.
Ir pfu pfu pfu bar bar bar, kad viskas gerai butu biggrin.gif
Atsakyti
O ar susirinko užsakymas iš http://www.kakteen-plapp.de ?smile.gif
Atsakyti
Taip thumbup.gif

Dabar einu pati is sito psl. rinktis, nes per savo beibius vis laiko neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Kaktusiukus reiketu nesti jau i namus is lauko ar dar gali buti? g.gif
Atsakyti
Tik noriu informuoti, kad kontaktuoju su tiekejais, viskas vyksta, kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 09 17, 20:43)
Kaktusiukus reiketu nesti jau i namus is lauko ar dar gali buti? g.gif

mano irgi dar lauke, bet galvoju gal jau reikia krapštyti į vidų, nors dar nėra labai šalta
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 09 17, 20:59)
mano irgi dar lauke, bet galvoju gal jau reikia krapštyti į vidų, nors dar  nėra labai šalta

Na nera salta, bet linoje ir vesus oras ar jiem i nauda... Gal reikes rt parsinesti prarasti nesinori visai schmoll.gif
Atsakyti
http://images19.fotk...78/pasik-vi.jpg

Cia M. therese kaip atrodo vasara tik gavau is Italu- ir kaip atrodo dabar ... Kaskas negerai jai , kaktusiuko apatineje dalyje randasi rudos demes ( tarsi rudys) gal tai kokia grybeline liga ? verysad.gif gal kuri su kaskuo pan yra susidurusi? patartumet kaip atgaivinti kaktusiuka kad atrodytu kaip anksciau...
Atsakyti
na, virsune, tai antroje nuotraukoje zymei geriau atrodo g.gif
O ar apacia minksta prie to rudumo?
Pas mane panasiai atrodo, bet pas mane kaktuso apacia siek tiek parudavusi nuo vandens.
Atsakyti
Manoji zinok irgi visa parudavusi. Itariu tai nuo vandens. Prisipazistu, kad turedama mazai laiko augalams, sliuksteliu prabegom vandens, tai tikrai papuola ant spygliu blush2.gif paskui paruduoja. Bet ji pas mane zydi uztat wub.gif

Siandien ruosiuos prasiust vokieciu skaiciukus ir butu gerai greit gauti pinigus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 09 17, 21:22)
Na nera salta, bet linoje ir vesus oras ar jiem i nauda... Gal reikes rt parsinesti prarasti nesinori visai  schmoll.gif

na mano po stogu, tai lietaus negauna
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 09 18, 11:28)
na mano po stogu, tai lietaus negauna

Mano, tai ne po stogu, tai siandiena pridengiau nuo lietaus. Jei orai nepageres rikes nesti i namucius ax.gif
Atsakyti