Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

kokie grazus tie jusu kaktusiuku ziedukai wub.gif negaliu vis atsigozet smile.gif ypac kai pas mane nelabai kas zydi tai bent jusu ziedeliais ateinu pasidziaugti smile.gif
Migmig kaip vadinasi tas kaktusiukas su tais roziniais ziedukais ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2013 08 29, 10:01)
ačiū už info  4u.gif  apie kaktusus žinau tikrai daug smile.gif tiesiog norėjau paklausti kur JŪS laikote  4u.gif Saviškius žadu šią žiemą palikti balkone, įstiklintame, apšiltintame, bet truputį baisoka, kad nesušaltų.

Balkone bus labai gerai. Tik reikia sekti temperatūrą ir reikalui esant truputį pašildyti kokiu šildytuvu.
Atsakyti
user posted image
Dovanoju Vilniuje be vazono...
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti ar bus daromas rudedinins uzsakymas kaktuseliu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O dar yra poreikis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 08 31, 11:26)
O dar yra poreikis?  biggrin.gif

Pas mane tai yra biggrin.gif noreciau keletos kaktusiuku smile.gif tik neramu tuo paciu kad arestuot gali schmoll.gif
Atsakyti
Tai va, butu galima daryt uzsakyma, bet dalyvaujantys turetu suvokt rizika ir suprasti, kad organizuojantis neprisiima nuostoliu atlyginimo. As laisvai galeciau dar su italais padraugaut, ar kokiu kitu tiekeju, jeigu gera zinote, bet tik su tokia salyga.
Atsakyti
O gal galite įmesti nuorodą iš kur darote užsakymus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2013 08 31, 16:01)
O gal galite įmesti nuorodą iš kur darote užsakymus?  4u.gif

http://www.cactus-art.biz/catalog/en/
http://kakteen.cz/index.php

Na kiek zinau is situ smile.gif na seip jei yra norinciu daugiau tai tikrai prisijunkciau prie uzsakymo:) visgi palyginus tai cia vienetai buvo sulaikyti palyginus su tuo kiek ju parsisiuncia smile.gif
Atsakyti
Man taip pat reiktų dar keletos kaktusų. Būtų puiku ir su malonumu prisidėčiau. 4u.gif O kas dėl muitinės - viskas suprantama. tongue.gif
Atsakyti
Beveik paskutiniai žiedukai ax.gif dar keli pumpuruoti yra,bet kažin ar užteks saulutės? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zebrina, žiedeliai thumbup.gif . Gerai, kad dar pas tave žydi. Yra kaktusų augintojų , kurie šio grožio taip ir nesulaukė. Ne kiekvienam tokia šventė.
Atsakyti