Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Va kokiam kaktusyne teko pabuvot wub.gif

Čia tik mažytė dalis viso grožio...galėčiau visą dieną ten vaikščiot biggrin.gif
http://public.fotki....jorka-kaktusai/
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2013 08 03, 22:22)

zebrina nuostabu wub.gif įsivaizduoju, koks įspūdis ten vaikščioti, nuotraukos yra nuotraukos...bet gyvai pamatyt...laiminga jūs,tokį grožį galėjusi "pačiupinėt" smile.gif

Atsakyti
Esmerelda, nesiuncia jum laisku i AŽ. Del kaktusiuku. noreciau siandiena pasiimti.
Atsakyti
Esmeralda aš taip pat jums bandžiau siust žinutes ,bet tikrai nesiunčia ,galiu kaktusiukus pasiimti bet kada jums patogiu metu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(zebrina @ 2013 08 03, 21:22)

Čia tik mažytė dalis viso grožio...galėčiau visą dieną ten vaikščiot biggrin.gif
http://public.fotki....jorka-kaktusai/

biggrin.gif biggrin.gif Kai smagu tau buvo biggrin.gif
Aš irgi buvau Maljorkoj ir rudenį ten dumsiu. Bet to kaktusų parko neaplankiau. verysad.gif Kur jis yra ? Ar ten yra dar kokia oranžerija? Nes kaktusai tai tokie "populiarūs" Žinoma, ir tarp tokių gera pabuti. Labai noriu į Barselonos botanikos sodą.
Bet patiko ten kiti dalykai ax.gif Pvz. rozmarinas augantis visur kur papuolė.
Gal žinai kodėl Šopėnui nosį Maljorkoje nučiupinėjo žmonės iki blizgesio ?

Bet tikrasis sukulentų rojus yra Tenerifėje. Kai mes buvom Maljorkoje labai lijo ir visur augo kazlėkai lotuliukas.gif Nuuuu , TAU GERIAU BUVO unsure.gif o dar mes buvom paklydę kalnuose. lotuliukas.gif doh.gif Net du kartus. Vieną kartą tai nieko, nes nepraėjom stačiais šlaitais, o kitą sykį 25 km turėjom tranzu iki mašinos važiuoti lotuliukas.gif
NU, dar tik įpusėjau tavo nuotraukas... puikios atostogos buvo , ech pavyyydžiu. Nors ir buvau pavyyydžiuuuuu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 04 rugpjūčio 2013 - 16:47
QUOTE(Ortija @ 2013 08 04, 16:36)
biggrin.gif

biggrin.gif  biggrin.gif Kai smagu tau buvo biggrin.gif
Aš irgi buvau Maljorkoj ir rudenį ten dumsiu. Bet to kaktusų parko neaplankiau.  verysad.gif Kur jis yra ? Ar ten yra dar kokia oranžerija? Nes kaktusai tai tokie "populiarūs" Žinoma, ir tarp tokių gera pabuti. Labai noriu į Barselonos botanikos sodą.
Bet patiko ten kiti dalykai ax.gif Pvz. rozmarinas augantis visur kur papuolė.
Gal žinai kodėl Šopėnui nosį Maljorkoje nučiupinėjo žmonės iki blizgesio ?

Bet tikrasis sukulentų rojus yra Tenerifėje. Kai mes buvom Maljorkoje labai lijo ir visur augo kazlėkai lotuliukas.gif  Nuuuu , TAU GERIAU BUVO unsure.gif  o dar mes buvom paklydę kalnuose.  lotuliukas.gif  doh.gif Net du kartus. Vieną kartą tai nieko, nes nepraėjom stačiais šlaitais, o kitą sykį 25 km turėjom tranzu iki mašinos važiuoti lotuliukas.gif
NU, dar tik įpusėjau tavo nuotraukas... puikios atostogos buvo , ech pavyyydžiu. Nors ir buvau pavyyydžiuuuuu mirksiukas.gif

Buvome štai čia smile.gif
http://www.seemallor...es-salines.html
Ten ne vien kaktusai,yra ir sukulentų ,palmių,ir dar visokio gėrio kurių net pavadinimų nežinau blush2.gif bet ne esmė biggrin.gif Karštis buvo nerealus,tai mano šeimyna norėjo kuo greičiau viską apeit ir dingt..bet manęs jau taip lengvai neištemsi iš tokios vietos ,jei jau kartą papuoliau lotuliukas.gif tai turėjo kentėt..
Plotas tikrai nemažas,yra kur pavaikščiot,sakau panašu kaip pas mus Kryžių kalnas tik ten kaktusai ir plotas žyyymiai didesnis thumbup.gif
Atostogos tikrai puikios visos dienos +32+34 ir su veju,ech pati sau dar pavydžiu lotuliukas.gif NORIU ATGAL ax.gif
Apie Šopeną nieko negirdėjau blush2.gif
Atsakyti
Nuostabi kelionė, taip gražu žiūrėti kaktusinius vaizdus thumbup.gif

O aš va dar nesibaigiančius žiedus sukelsiu cool.gif
Vieni dar liepos, kiti jau rugpjūčio biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir sukulentai: biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Migmig, sveikinu susilaukus sunelio 4u.gif Kuo ramesniu nakteliu ir kad liktu tau laiko kaktusinetis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuria domintu didele euphorbia trigona?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 08 07, 13:12)
Gal kuria domintu didele euphorbia trigona?

gal tikrai ką domintų? Aš tai Kaune tokią turiu. Norėčiau kam atiduoti už dyką....... Ji nėra labai tinkama ten kur auga maži vaikai.... bet koridoriuj, ofise super. Mano aukšta turbūt mano ūgio. Kaunietės gal yra kas norinčių?
Papildyta:
O ir Tina iš Kauno tai tada teks kažkam pirma pasiimti jos gėliuką biggrin.gif maniškę tai mirtinai reikia persodinti, nes vazonas per mažas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 08 05, 12:04)
Migmig, sveikinu susilaukus sunelio  4u.gif Kuo ramesniu nakteliu ir kad liktu tau laiko kaktusinetis  biggrin.gif  4u.gif

Dėkui drinks_cheers.gif

Kolkas dar tikrai atsiranda laiko pasižiūrėti kaip spygliuoti gyvena rolleyes.gif
Labai karšta tai vis dar sulaukiu naujų žiedų biggrin.gif
Atsakyti