Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2013 07 16, 18:32)
Deill@, suruosiau jums kaktuselius ir dingote. Negerbiat kitu laiko. As jo ypatingai mazai turiu augindama leliuka. Liudna, kai dovanoji, o zmones dar taip elgiasi  verysad.gif

vakar gavau pm, bet pasijuokiau tik ir ištryniau, nes viena forumietė klausė kur dingo jos kaktusėliai ir kažkokie moliniai vazonėliai. Patariau pasitikslinti kam rašo žinutes. Gal tai jūsiškė prapuolenė pamiršo su kuo tarėsi g.gif
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2013 07 23, 20:35)
Dar sulaikytas vilniaus teritorineje muitineje.

wacko.gif fear.gif bet gi jis žus. Gal jie taip įsivaizduoja traukiantys kažką iš šešėlio g.gif Dabar jau teks atsisakyti svajonių turėti dailius hibridinius selekcininkų sukurtus kaktusėlius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 07 24, 11:07)
vakar gavau pm, bet pasijuokiau tik ir ištryniau, nes viena forumietė klausė kur dingo jos kaktusėliai ir kažkokie moliniai vazonėliai. Patariau pasitikslinti kam rašo žinutes. Gal tai jūsiškė prapuolenė pamiršo su kuo tarėsi  g.gif

Neisivaizduoju kas cia uzbludijo biggrin.gif o ta mergina ir neatsirado. Buciau jai net i pati Kauna kaktusus atvezus, jau buvau susidejus i dezute, pasiruosus. Ai zodziu irnesakyk.gif siais laikais jei ka daryt, tai nebent uz pinigus cool.gif
Atsakyti
AS RASIAU Jums, Enija!

Per klaida ne Jums issiunciau ZINUTE.

Zinuteje buvo parasyta kur kaktusiuku foto dingo, nes nebematau, kuriuos buvau issirinkusi nusipirkti ( ne is Jusu).

O del mano siulytu vazonu - buvo siulyta juos atiduoti ir atsiusti nemokamai (tiesiog turiu ju per daug).... (bet buvo siulyte ne Jums).

Tad, prasau, neklaidinti Tinos.
Ne as rinkausi pas ja kaktusiukus, o veliau neemiau smile.gif
(as visada is nariu, kuriu perku viska sumoku ir imu).

Kazkokia nare DEILL apgavo nare Tina, ne as.

Tad dar karteli, neklaidinkite Tinos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva7776: 24 liepos 2013 - 21:07
Ieva7776, nesijaudinkit taip 4u.gif
Papildyta:
O as is musu vienos senos kaktusistes perpirkau kruva cekisku vazoneliu. Oi laukia mane persodinimai. Bet kokie fainuoliski jie. Tvirti. Ne taip kaip tos daigyklos greit sutrukstancios.
Atsakyti
Greičiausiai tai yra viešas atsiprašymas už man išsiųstą nesuprantamo turinio žinutę, nes per až negavau jokio: " suklydau, atsiprašau" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 07 25, 11:32)
Greičiausiai tai yra viešas atsiprašymas už man išsiųstą nesuprantamo turinio žinutę, nes per až negavau jokio: " suklydau, atsiprašau"  smile.gif

Traktuokit, kaip norit smile.gif
Tik parasiau, kad ne as is nares Tinos sakiausi kaktusiukus ir ja palikau "ant ledo" 4u.gif
Papildyta:

Gal kas atpazinsite mano naujokeli... 4u.gif
Siandien radau "Zalioje Stoteleje".

user posted image
Atsakyti
Pražydęs itališkas trichopsis švelniai tariant "nepateisino lūkesčių":
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 07 25, 12:52)
Pražydęs itališkas trichopsis švelniai tariant "nepateisino lūkesčių":
user posted image

Tikejotes kitokios spalvos ziedelio smile.gif

Siandien gavau toki atsakyma,

Jūsų siunta RR955603892CZ sėkmingai deklaruota muitinei, išleista į laisvą apyvartą ir artimiausiu metu bus išsiųsta į Jus aptarnaujantį paštą.

Idomu ka rasiu tam siuntinyje g.gif , kogero NIEKO
"išleista į laisvą apyvartą" juokdariai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 25 liepos 2013 - 13:45
Taip, tikėjausi tokio, kaip pardavėjo nuotraukoje smile.gif

O kiek laiko išbuvo kaktusas muitinėje?
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 07 25, 14:34)
Tikejotes kitokios spalvos ziedelio smile.gif

Siandien gavau toki atsakyma,

Jūsų siunta RR955603892CZ sėkmingai deklaruota muitinei, išleista į laisvą apyvartą ir artimiausiu metu bus išsiųsta į Jus aptarnaujantį paštą.

"išleista į laisvą apyvartą" juokdariai doh.gif

doh.gif o siaubeli. Gal verta vartotojų teisėms apskųsti dėl persistengimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 07 25, 13:34)

Manau jei kaktusas nunyko dėl jų kaltės, kad per ilgai "tyrė" galima rašyti skundą, kad kompensuotų nuostolius. Muitinė piktnaudžiauja schmoll.gif Ech biurokratai doh.gif
Atsakyti
Is pradziu buvo muitineje, nusiunciau ismuitininui paypal kopija ir kaktuselio uzsakymo kopija, surase sulaikymo protokola, pagal (CITES), atejo man registruotas laiskas is muitines, paprase pateikti kaktuselio isigijimo dokumentus- nusiunciau tuos pacius, tik prirasiau dar savo paaiskinima kad yra iskiepytas kaktusas. Visas reikaliukas truko menesi, kaip suprantu jie menesi gali laikyti.
Atsakyti