Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

user posted image

Sena tema

Puslapis kaktusams atpažinti

Mūsų parduotuvėse pirktų kaktusų pavadinimai

Apie ligas

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 06 26, 11:22)
Tai, kad italus atrodo jau ir isdalino. Gali but, kad cekai nebent sulaikyti.

Zodziu baisu jau ka ir bepirkti, nes nusikaltimas lygioj vietoj  unsure.gif dziaukimes savo italiukais ir cekais, kuriuos jau gavome ir turime. Bet man asmeniskai cia didele neteisybe, noriu eit kovot  bash.gif

tai kad ji gal atskirai užsisakinėjo, nes pati rašė, kad muitinėj jos kaktusus sulaikė, beveik paskutinė žinutė, jei kam rūpi.
http://forumas.augal...bbb63266eef90ec

tai vat ir sakau, kad baisu, betkam gali betką sulaikyti. doh.gif

Man tai irgi neteisybė, tuoj ir siųsti nieks į Lietuvą nenorės, nes gali atimti siuntinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migmig: 26 birželio 2013 - 11:10
Na kuo toliau tuo baisiau, kaktusai ir tie uzkliuna doh.gif
Atsakyti
Kas dabar ,po tokio straipsnio rizikuos pirkti,nu 1vnt,puse bedos,bet didesny kieky schmoll.gif
Atsakyti
Juokas juokais, bet mano kaktusas vienas irgi yra muitinej, jau keturias dienas verysad.gif kazi ar dar gyva gausiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 27 birželio 2013 - 18:20
Ojej, merginos negasdinkit, aš apie rudeninį užsakymą svajojau unsure.gif
Atsakyti
Bet svajonės gali pildytis. Kaip supratau reikia turėti ir pirkėjui, ir pardavėjui dokumentus. Reikia tik išsiaiškinti kur juos išduoda Lietuvoje. Dar turbūt paprašys ir mokesčio už tai. Tada kaktusėliai gali smarkiai pabrangti. Neaišku kaip italai-ar turi tuos leidimus.
Aišku durnizmas aukščiausio lygio. Greit ir į 00 įstaigą reikės pateikti leidimą ar tapatybės dokumentus. Taip atėjo juodos dienos... O aš dar nei vieno kaktusėko neparsisiunčiau unsure.gif
Atsakyti
Worldwide trade: Welcome to order from any country, but at present, we guarantee secure dispatch only to the EU (European Union countries). It is also possible to ship outside the EU but we cannot provide Phytosanitary and CITES certificates. For orders outside the EU please inquire about the importation rules in your country as there are often limitations. We'll NOT reimburse the value of the parcel if confiscated or returned back by your customs bureau! Before ordering from outside the European Union, please send a list of required items and a proforma invoice will be returned.

NOTA BENE: Plants are despatched at the customers risk! We'll not reimburse the value of the parcels if lost for errors of the postal service.

http://www.cactus-art.biz/catalog/en/

Visa rizika paliekama pirkejui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 birželio 2013 - 22:01
Taip,ir jokiu pretenziju kaip ir negalima jiems reiksti,nes perkant perspejimas duotas g.gif ot ...nu gal man y Airija dar pavyks rudeny siustis.Ten gal lengviau muitine praleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 06 27, 21:59)
Worldwide trade: Welcome to order from any country, but at present, we guarantee secure dispatch only to the EU (European Union countries).

NOTA BENE: Plants are despatched at the customers risk! We'll not reimburse the value of the parcels if lost for errors of the postal service.

http://www.cactus-art.biz/catalog/en/

Visa rizika paliekama pirkejui.

Aš tai suprantu šitą taip: jie EU garantuoja augalų siuntimą, o rizika - neatsako dėl pašto aptarnavimo

Vijana, ar kaktusas ebay pirktas, ar iš kaktusų augintojų ūkio?
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2013 06 28, 07:53)

Is cekijos, kaktusu ukio.
Atsakyti
vijana,

užuojauta dėl kaktusėlio. Dar gerai, jei tik prarasi jį ir sumokėtus pinigus, o jei dar uždės baudą? g.gif
Atsakyti