Jsgute,grazi kelione,grazios nuotraukos Mano marsrutas biski kitoks buvo,einu po biski rasyt savo Sardinijos reportaza
QUOTE(giega @ 2013 07 04, 13:57)
Jsgute,grazi kelione,grazios nuotraukos Mano marsrutas biski kitoks buvo,einu po biski rasyt savo Sardinijos reportaza
Ačiū už gražius žodžius. Kuo daugiau maršrutų ,tuo lengviau pus kitiems apsispręst ką pamatyt.
Smeraldo, laukiam ir Tavo įspūdžių
Labai džiaugiuosi, kad atradau Jūsų temą. Po 2-jų savaičių važiuosime į Sardiniją, tai labai daug naudingos informacijos radau būtent pas Jus. Didelis ačiū
QUOTE(ingulka7 @ 2013 09 01, 11:28)
Labai džiaugiuosi, kad atradau Jūsų temą. Po 2-jų savaičių važiuosime į Sardiniją, tai labai daug naudingos informacijos radau būtent pas Jus. Didelis ačiū
Kai ruošiausi važiuoti pati, informaciją rankiojau po kruopelytę, tad savo pasakojimu norėjau bent kažkiek padėti visiems ten dar tik besiruošiantiems
Ir Jums linkiu parsivežti tik pačius geriausius įspūdžius iš šios salos
QUOTE(jsgute @ 2013 06 27, 00:07)
Žmonės gerieji, paaiškinkit man berazumei, kas per medžiai taip gražiai violetiniai žydi Matau juos pietinėse šalyse jau ne kartą, bet niekaip neprisiruošiu išsiaiškinti, kas per kultūra tai....
Bijau sumeluoti, nes kiek tolokai tie medžiai, bet man labai panašu į visterijas.
Smagus reportažas, po mėnesio ir mes važiuojame į Kaljarį keturioms dienoms, žadam po pietinę salos dalį pasidairyti.
Aciu, kad dalinates patirtimi
Labai idomus ir informatyvus jusu repertazas
Planuuojam kelione siu metu rugsejo pradzioj.
Gal galetumet pasidalinti per kur uzsisakinejot kambarius nuomai?
Ieskom , kad butu kuo pigiau
QUOTE(daluzenik @ 2014 02 20, 10:15)
Aciu, kad dalinates patirtimi
Pirmuosius apartamentus užsakinėjau per housetrip.com, antruosius per booking.com
Sardinijoj pilna įvairiausio brangumo apartamentų. Daugelis iš tų pajamų praktiškai ir gyvena. Todėl nuoširdžiai rekomenduoju užsakinėti būtent juos, o ne viešbučius. Yra ir labai prabangių, ir visai kuklučių-pasitrinkimas tikrai didelis. O be to visai įdomu gyventi pas žmones. Antrųjų namų savininkai atvykimo, išvykimo proga ir dar vieną vakarą pavaišino vynubei sardiniškais saldumynais. Ir aplamai jie labai draugiškai nusiteikę. Net ir nemokėdami nei žodžio angliškai vis tiek visakeriopai stengiasi kažką norimo išaiškinti, kad ir pavyzdžiui pasitelkdami Google translator programą. Su pirmuoju savininku gal mėnesį laiko susirašinėjom ir aptarėm įvairius rūpimus klausimus. Aš likau visai patenkinta.
QUOTE(jsgute @ 2014 02 20, 18:06)
Pirmuosius apartamentus užsakinėjau per housetrip.com, antruosius per booking.com
Sardinijoj pilna įvairiausio brangumo apartamentų. Daugelis iš tų pajamų praktiškai ir gyvena. Todėl nuoširdžiai rekomenduoju užsakinėti būtent juos, o ne viešbučius. Yra ir labai prabangių, ir visai kuklučių-pasitrinkimas tikrai didelis. O be to visai įdomu gyventi pas žmones. Antrųjų namų savininkai atvykimo, išvykimo proga ir dar vieną vakarą pavaišino vynubei sardiniškais saldumynais. Ir aplamai jie labai draugiškai nusiteikę. Net ir nemokėdami nei žodžio angliškai vis tiek visakeriopai stengiasi kažką norimo išaiškinti, kad ir pavyzdžiui pasitelkdami Google translator programą. Su pirmuoju savininku gal mėnesį laiko susirašinėjom ir aptarėm įvairius rūpimus klausimus. Aš likau visai patenkinta.
Tai super
Aciu uz operatyvu atsakyma
Ačiū už gražų fotoreportažą, kuris atgaivino prisiminimus apie mūsų kelionę į Sardiniją. Buvome 2012 m. birželio viduryje - liepos pradžioje, tačiau apvažiavome daug mažiau, nes kaip tyčia oras pasitaikė nepalankus kelionėms - buvo baisiai karšta, tad teko daugiau siestintis, nei važinėti.