Nu fantastika Jsgute gražiais atostogėles užturėjot
Dar karta aciu, buvo tikrai smagu skaityti Jusu fotoreportaza
Nuostabu Gražias atostogas turėjot Ir dideliausias dėkui, kad pasidalinai ir vaizdais, ir įspūdžiais
Aciu uz grazu fotoreportaza
QUOTE(jsgute @ 2013 06 27, 22:18)
Šią salą rekomenduoju visiems gamtos mylėtojams, nes būtent ji čia ir valdo. Turistinės infrastruktūros praktiškai nėra, niekas niekur neskuba, karaliauja viską valdanti itališka siesta ir absoliuti ramybė....
jsgute, ačiū pradžią perskaičiau dar būdama savose atostogose, suintrigavo, tad grįžusi iš karto pabaigiau ....manau ši sala kaip tik man ir mano šeimai , tinka absoliučiai viskas: ir gamta, ir itališka kultūra ...o ramybė ir netrukdytų
nenoriu kartotis, bet turi talentą taip viską glaustai, bet tuo pačiu emocionaliai, konkrečiai pateikti tai- ko reikia kitiems keliatojams:4u:
QUOTE(Smeraldo @ 2013 07 02, 22:56)
Norėčiau įkelti kelionės nuotraukų, tačiau esu naujoke ir norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos. Prašau parašykite kaip įkeliamos nuotraukos.
Smeraldo,visų pirma norimas nuotraukas reikia sutalpinti į kokį nors internetinį albumą (aš naudojuosi photobucket.com, bet tinka ir kiti puslapiai, kuriuose galima talpinti savo nuotraukas). Na reiktų tokio tipo puslapyje užsiregistruoti, susikurti naują albumą, į kurį tiesiogiai sukeliat nuotraukas iš savo kompo, o tada tiesiog kopijuoji nuotraukos nuorodą , skirtą forumams (laukelis , prasidedantis raidėmis IMG) ir talpini prie norimo teksto SM forumo rašomoj žinutėj
Daugiau atsakymų visada rasit pačioje SM forumo pradžioje , bendroje temoje "dažniausiai užduodami klausimai". Mano pradžia irgi buvo tokia. Iš pradžių įkeltas nuotraukas matydavau labai mažas, po to labai dideles. Pamažu išmokau naudotis tais internetiniais albumais ir gimdyti savo fotoreportažus
To paties linkiu ir Jums
Užeikit į šitą temą ir truputį pastudijuokit ją :
Nuotraukų įkėlimas į žinutę
O po to tiesiog pasibandykit ir rodykit visierms mums savo akimis pamatytus vaizdus
QUOTE(jsgute @ 2013 07 03, 17:00)
Smeraldo,visų pirma norimas nuotraukas reikia sutalpinti į kokį nors internetinį albumą (aš naudojuosi photobucket.com, bet tinka ir kiti puslapiai, kuriuose galima talpinti savo nuotraukas). Na reiktų tokio tipo puslapyje užsiregistruoti, susikurti naują albumą, į kurį tiesiogiai sukeliat nuotraukas iš savo kompo, o tada tiesiog kopijuoji nuotraukos nuorodą , skirtą forumams (laukelis , prasidedantis raidėmis IMG) ir talpini prie norimo teksto SM forumo rašomoj žinutėj
Daugiau atsakymų visada rasit pačioje SM forumo pradžioje , bendroje temoje "dažniausiai užduodami klausimai". Mano pradžia irgi buvo tokia. Iš pradžių įkeltas nuotraukas matydavau labai mažas, po to labai dideles. Pamažu išmokau naudotis tais internetiniais albumais ir gimdyti savo fotoreportažus
To paties linkiu ir Jums
O po to tiesiog pasibandykit ir rodykit visierms mums savo akimis pamatytus vaizdus
To paties linkiu ir Jums
Aš anksčiau irgi susikeldavau į fotki.com. O dabar atradau, kad daug paprasčiau iš FB kopijuoti - ten vis tiek dedu nuotraukas, tai nebereikia dvigubo darbo
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 07 03, 17:45)
Aš anksčiau irgi susikeldavau į fotki.com. O dabar atradau, kad daug paprasčiau iš FB kopijuoti - ten vis tiek dedu nuotraukas, tai nebereikia dvigubo darbo
Vasariuk-irgi nebloga idėja Imk už tai
ačiū visiems už nuorodas. Tikiuosi, viskas pavyks. Pasistengsiu greiciau pasidalinti ispudziais. Pati planuodama kelione, susiduriau su daugybe klausimu, i kuriuos atsakymo neradau internete. Musu keliavimo budas buvo siek tiek kitoks, nei kad aprasyta auksciau. Mes beveik kiekviena nakti praleisdavom vis kitoje vietoje. Reikejo numatyti iveikiama atstuma, kad jaustume atostogas, o ne vien vaziavima, juk kartu keliavo ir du vaikai (7 ir 16 metu), kurie norejo tik prie juros. Be to, mes atskridom i Alghera. Tad Cagliari bus kitos keliones tikslas