Įkraunama...
Įkraunama...

Sardinija-2013-ųjų birželis

Nu fantastika Jsgute wub.gif gražiais atostogėles užturėjot bigsmile.gif wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar karta aciu, buvo tikrai smagu skaityti Jusu fotoreportaza 4u.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabu wub.gif Gražias atostogas turėjot thumbup.gif Ir dideliausias dėkui, kad pasidalinai ir vaizdais, ir įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už tas gražias padėkas smile.gif
atostogos-geras dalykas. Noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz grazu fotoreportaza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2013 06 27, 22:18)

Šią salą rekomenduoju visiems gamtos mylėtojams, nes būtent ji čia ir valdo.  Turistinės infrastruktūros praktiškai nėra, niekas niekur neskuba, karaliauja viską valdanti itališka siesta ir absoliuti ramybė.... rolleyes.gif  

jsgute, ačiū aciuks.gif pradžią perskaičiau dar būdama savose atostogose, suintrigavo, tad grįžusi iš karto pabaigiau ....manau ši sala kaip tik man ir mano šeimai wub.gif , tinka absoliučiai viskas: ir gamta, ir itališka kultūra ...o ramybė ir netrukdytų thumbup.gif
nenoriu kartotis, bet turi talentą taip viską glaustai, bet tuo pačiu emocionaliai, konkrečiai pateikti tai- ko reikia kitiems keliatojams:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 01 liepos 2013 - 17:30

Džiaugiuosi skaitydama bet kokią žinutę apie tą nuostabią salą. Mes prieš savaitę grįžom iš Sardinijos. Įspūdžiai puikūs.
Atsakyti
[quote=Smeraldo,2013 07 02, 22:38]
Džiaugiuosi skaitydama bet kokią žinutę apie tą nuostabią salą. Mes prieš savaitę grįžom iš Sardinijos. Įspūdžiai puikūs.

Norėčiau įkelti kelionės nuotraukų, tačiau esu naujoke ir norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos. Prašau parašykite kaip įkeliamos nuotraukos.

Atsakyti
QUOTE(Smeraldo @ 2013 07 02, 22:56)

Norėčiau įkelti kelionės nuotraukų, tačiau esu naujoke ir norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos. Prašau parašykite kaip įkeliamos nuotraukos.

Smeraldo,visų pirma norimas nuotraukas reikia sutalpinti į kokį nors internetinį albumą (aš naudojuosi photobucket.com, bet tinka ir kiti puslapiai, kuriuose galima talpinti savo nuotraukas). Na reiktų tokio tipo puslapyje užsiregistruoti, susikurti naują albumą, į kurį tiesiogiai sukeliat nuotraukas iš savo kompo, o tada tiesiog kopijuoji nuotraukos nuorodą , skirtą forumams (laukelis , prasidedantis raidėmis IMG) ir talpini prie norimo teksto SM forumo rašomoj žinutėj smile.gif

Daugiau atsakymų visada rasit pačioje SM forumo pradžioje , bendroje temoje "dažniausiai užduodami klausimai". Mano pradžia irgi buvo tokia. Iš pradžių įkeltas nuotraukas matydavau labai mažas, po to labai dideles. Pamažu išmokau naudotis tais internetiniais albumais ir gimdyti savo fotoreportažus smile.gif
To paties linkiu ir Jums mirksiukas.gif

Užeikit į šitą temą ir truputį pastudijuokit ją :

Nuotraukų įkėlimas į žinutę

O po to tiesiog pasibandykit ir rodykit visierms mums savo akimis pamatytus vaizdus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2013 07 03, 17:00)
Smeraldo,visų pirma norimas nuotraukas reikia sutalpinti į kokį nors internetinį albumą (aš naudojuosi photobucket.com, bet tinka ir kiti puslapiai, kuriuose galima talpinti savo nuotraukas). Na reiktų tokio tipo puslapyje užsiregistruoti, susikurti naują albumą, į kurį tiesiogiai sukeliat nuotraukas iš savo kompo, o  tada tiesiog kopijuoji nuotraukos nuorodą , skirtą forumams (laukelis , prasidedantis raidėmis IMG) ir talpini prie norimo teksto SM forumo rašomoj žinutėj  smile.gif 

Daugiau atsakymų visada rasit pačioje SM forumo pradžioje , bendroje temoje "dažniausiai užduodami klausimai". Mano pradžia irgi buvo tokia. Iš pradžių įkeltas nuotraukas matydavau labai mažas, po to labai dideles. Pamažu išmokau naudotis tais internetiniais albumais ir gimdyti savo fotoreportažus  smile.gif
To paties linkiu ir Jums  mirksiukas.gif

Užeikit į šitą temą ir truputį pastudijuokit ją :

Nuotraukų įkėlimas į žinutę

O po to tiesiog pasibandykit ir rodykit visierms mums savo akimis pamatytus vaizdus  mirksiukas.gif

Aš anksčiau irgi susikeldavau į fotki.com. O dabar atradau, kad daug paprasčiau iš FB kopijuoti - ten vis tiek dedu nuotraukas, tai nebereikia dvigubo darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 07 03, 17:45)
Aš anksčiau irgi susikeldavau į fotki.com. O dabar atradau, kad daug paprasčiau iš FB kopijuoti - ten vis tiek dedu nuotraukas, tai nebereikia dvigubo darbo  thumbup.gif

Vasariuk-irgi nebloga idėja thumbup.gif Imk už tai 4u.gif
Atsakyti
ačiū visiems už nuorodas. Tikiuosi, viskas pavyks. Pasistengsiu greiciau pasidalinti ispudziais. Pati planuodama kelione, susiduriau su daugybe klausimu, i kuriuos atsakymo neradau internete. Musu keliavimo budas buvo siek tiek kitoks, nei kad aprasyta auksciau. Mes beveik kiekviena nakti praleisdavom vis kitoje vietoje. Reikejo numatyti iveikiama atstuma, kad jaustume atostogas, o ne vien vaziavima, juk kartu keliavo ir du vaikai (7 ir 16 metu), kurie norejo tik prie juros. Be to, mes atskridom i Alghera. Tad Cagliari bus kitos keliones tikslas smile.gif
Atsakyti