Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

QUOTE(Forget @ 2011 04 24, 18:45)
aš pacituosiu:
"Pagal tradiciją mandala yra auginama iš centro, Centras - tai mes patys, mūsų vidinis Aš. Tačiau jūs galite nebūtinai iš karto užpildyti visą centrą detalėmis. Galite išeiti už jo ribų ir vėl grįžti atgal, jei jums taip geriau. Svarbu, kad kiekvieną elementą, nupieštą viename segmente, atkartotumėte kituose."

Kiek esu skaičiusi, tai kaip tik mandala piešiama iš centro, auginant ją į kraštus. Tai vat kur tikroji tiesa nzn  g.gif  kai kažkada senai tibeto vienuoliai pylė mandalą iš smėlio ir ją paskui sunaikino, ji irgi piešiama iš centro buvo.

Dar skaičiau nuomonę, kad mandaos esmė yra tai, jog žvilgsnis turi būtinai grįžtio į centrą, nes ten yra žmogaus tikrasis aš ir visa esmė.
Bet mano žinios tikrai siauros  biggrin.gif

na tai ir pabandysiu ivairiom kryptim ax.gif

QUOTE(dumb @ 2011 04 24, 19:09)
Nupiešiau ir aš  ax.gif  Bet gavos kažkokia visai nefaina, tai vargu ar dar piešiu tokią biggrin.gif Kažkaip man labiau fraktalai prie širdies, kur laiiiiisvė  biggrin.gif
http://images53.fotk...scan0030-vi.jpg

labai silta ir daili mandala thumbup.gif man kaip tik daug daugiau fantazijos galima idet mandaloje,nei fraktale.Fraktala bile piest,atplaiadduoja smegenine,o cia ir mastyt reikia.Mano galvai jau laikas mastyt biggrin.gif
Atsakyti
Dumb, geras bandymas. Smagu, kad atsiradp besirodančių bigsmile.gif

Man irgi mandala užima protą, skirtingai nuo fraktalo, nes ten tik spalvini, o mintys klaidžioja biggrin.gif

Šiaip siūlyčiau pabandyti akvarele, aš pirmąja piešiau su pieštukais, bet kai pabandžiau su akverele, daugiau nenoriu grįžti prie pieštukų schmoll.gif Mažiau mechaninio darbo, daugiau kūrybos, spalvų primaišyti galima kokių nori.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 25, 09:13)
Dumb, geras bandymas. Smagu, kad atsiradp besirodančių  bigsmile.gif

Man irgi mandala užima protą, skirtingai nuo fraktalo, nes ten tik spalvini, o mintys klaidžioja biggrin.gif
Šiaip siūlyčiau pabandyti akvarele, aš pirmąja piešiau su pieštukais, bet kai pabandžiau su akverele, daugiau nenoriu grįžti prie pieštukų  schmoll.gif  Mažiau mechaninio darbo, daugiau kūrybos, spalvų primaišyti galima kokių nori.

tikiu,kad akvarele smagiau,bet man dabar netinka sis variantas su mano vaikuciais pasiutusiais biggrin.gif geriau dar sausu variantu piest.Kada nors ismeginsiu,kai namie ramiau bus.
Atsakyti
badziau piesti antra mandala,bet be skrestuvo tik susinervinu,nes viskas taip nelygiai gaunas,teks isigyt skrestuva,nieko nebus biggrin.gif

ar yra piesianciu be skrestuvu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 05 01, 18:15)

ar yra piesianciu be skrestuvu? g.gif

Aš piešiu skirestuvu, bet yr atok smetodas, kaip lygiai nubrėžti skritulį be jo. Pabandysiu paaiškinti.

Paimate pieštuką į ranką ir lapą pasidedat ant stalo, kad niekas netrukdytų ir nekliūtų aplink. Tada į lapo centra, patogiai pasidedat mašojo pirštelio sulekntą vidurinį sąnarį. Pieštukas rankoje, maždaug tokiu atstumu koks turi būti apskritimas. Tada kaire ranka sukat ratą lapu, stengiantis, kad dešinė, laikantį pieštuką nejudėtų.

Sunku paaiškinti, be vaisdinės medžiagos biggrin.gif Esmė yra tvirtai pasidėti ranką r judinti ne pieštuką, o lapą po juo mirksiukas.gif

Radau video!!!
http://video.balsas....A-BE-SKRIESTUVO

Čia dar paprasčiau nei darau aš biggrin.gif
Papildyta:
user posted image

Va kokią vakar išgimdžiau, pačią labai nustebino biggrin.gif Labai jau ryški.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 01, 17:24)
Aš piešiu skirestuvu, bet yr atok smetodas, kaip lygiai nubrėžti skritulį be jo. Pabandysiu paaiškinti.

Paimate pieštuką į ranką ir lapą pasidedat ant stalo, kad niekas netrukdytų ir nekliūtų aplink. Tada į lapo centra, patogiai pasidedat mašojo pirštelio sulekntą vidurinį sąnarį. Pieštukas rankoje, maždaug tokiu atstumu koks turi būti apskritimas. Tada kaire ranka sukat ratą lapu, stengiantis, kad dešinė, laikantį pieštuką nejudėtų.

Sunku paaiškinti, be vaisdinės medžiagos  biggrin.gif  Esmė yra tvirtai pasidėti ranką r judinti ne pieštuką, o lapą po juo  mirksiukas.gif

Radau video!!!
http://video.balsas....A-BE-SKRIESTUVO

Čia dar paprasčiau nei darau aš  biggrin.gif

oi geras,tikrai kaip paprasta thumbup.gif
bet vistiek skrestuvu tiksliau man rodos g.gif isigysiu,ba net lekstes uzsidejus nebemoku tiksliai apvedziot doh.gif

tikrai labai ryski ir faina mandala thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarafea: 01 gegužės 2011 - 17:35
QUOTE(sarafea @ 2011 05 01, 18:34)
tikrai labai ryski ir faina mandala thumbup.gif

Mano gyvenime nusimato labai dideli pasikeitimai po savaitės, tai gal sieju su tuo g.gif negali būti rami ir harmoninga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 01, 17:42)
Mano gyvenime nusimato labai dideli pasikeitimai po savaitės, tai gal sieju su tuo  g.gif  negali būti rami ir harmoninga  biggrin.gif

turbut piesei su akvarele,nes labai kruopsciai gavos be jokiu strichu.Man panasu i medziu augancius i visas puses ir dar su gelem.Jau reiksmes tai tikrai nepakomentuosiu,nezinau nieko ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha su akvarele, maloniau kažkaip nei pieštukais.

Medžiai gavosi pusiau sąmoningai biggrin.gif
Atsakyti
Forget, graži mandala, centras toks pritraukiantis dėmėsį.
Aš tai su lėkšte piešiu biggrin.gif Man su akvarele kažkaip gražiai nesigauna nupiešt, tai pasilieku prie flomasterių ir spalvotų tušinukų.
Atsakyti
My Webpage

Čia labai gera pamokėlė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2011 05 02, 12:56)
My Webpage

Čia labai gera pamokėlė  bigsmile.gif

aha ,tikrai labai gera thumbup.gif bigsmile.gif
Nusipirkau skrestuva,jau siandien sesiu bigsmile.gif
Dumb,man lekste nervuoja,nes net apvest lygiai nebemoku lotuliukas.gif
Atsakyti