Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

O kaip paciai pradet piest mandalas? Kai buvau pasimokint tai man dave jau nupiesta spalvint,bet labai patiko.Dabar kartais namie uzeina toks noras papiest bet nezinau kaip pradet.
Atsakyti
Taig paskaityk šią temą, turėtum rasti minčių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 27, 21:04)
Taig paskaityk šią temą, turėtum rasti minčių  bigsmile.gif

g.gif Perskaiciau. Niekada neturejau meniniu gabumu piesimui.Save isreiksdavau per kitus darbus- geliu puokstes, mezgima.Eisiu vel spalvint pas mokytoja,nes teorijos as uztektinai prisirinkau,bet va praktikoje to igyvendinti neseina,Tad apsistosiu ties spalvinimu
Atsakyti
esu negabus piesti - tolygu kaip - daug kartu bandziau ir man tai sekesi maziau nei kiti uzsiemimai..... o jeigu neivardintume, kad esu negaabus tam ar kitam dalykui - tai butu tiesiog kaskart nauja laisva patirtis ir tiek....

galimybe atrasti nauja patirti...
Atsakyti
kuo toliau drasesni zmones ir leidzia sau daugiau dalyku atrasti nei anksciau
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2007 01 26, 16:39)
O kaip paciai pradet piest mandalas? Kai buvau pasimokint tai man dave jau nupiesta spalvint,bet labai patiko.Dabar kartais namie uzeina toks noras papiest bet nezinau kaip pradet.

as buvau nuostabiame seminare. Pradzioje buna meditacija, tada piesiama mandala.
Visi piesia ir visi moka, jeigu moki rasyti ir laikyti piestuka - to pilnai pakanka.

Pradedi nuo centro arba nuo isores (pagalvok, ka tai pasako)
tada kuri, isitrauki, uzsimirsti, renki formas, spalvas. Ir pabaigusi suvoki, kad nupiesei ... save. issiziuri ir tiek joje randi informacijos.
Mums po to reikejo pasiusti savo mandala tolyn. Ir isiziureti. Perskaityti... ir vel pasiusti toliau. Trecios buciau nepajegusi - toks stiprus, galingas ir transformuojantis procesas. tada apbudinom ta mandala kuria turejom rankose.
Be galo idomu, kad visi moka ir piesti ir skaityti... aisku, veliau viskas uzsimirsta ir dabar noriu nueiti, bet bijau, kad nemokesiu, nieko gero nenupiesiu, nusisnekesiu ir daugiau nenoresiu piesti mandalu.
Penktadieni vel seminaras po pusmecio pertraukos, bet pas kita mokytoja, tai dar nezinau ar isidrasinsiu. smile.gif
Atsakyti
Turiu ir aš šią mandalų ,,ligą". Pradedančiosioms patarčiau tiesiog imti ir piešti. Vienintelė sąlyga-simetrija. Dėl perskaitymo jau sunkiau. Kai sudėlioji gal 10 turimų, jau gali atsekti, kokie pokyčiai vyko tavyje, kaip keitėsi figūros, spalvos, bet iš vienintelės-kažin, turi būti jau profesionalus ,,skaitytojas". Tuo pačiu pildau ir dienoraštį, tuomet lengviau perskaityti tą laišką apie save smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ritutele @ 2007 01 26, 15:39)

Aš taip pat nuo spalvinimo pradėjau...drąsiau... Imi skriestuvą, liniuotę ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 24 vasario 2009 - 21:50
QUOTE(mikito @ 2009 02 24, 21:58)
as buvau nuostabiame seminare.

kokiame seminare tu buvai, mikito? šį penktadienį aš einu į seminarą, kurį ves a. keraitienė. pirmą kartą keliausiu į tokio pobūdžio užsiėmimą, tad nežinau ko ir tikėtis. kažkada esu nupiešusi porą mandalų, bet man įdomu giliau suvokti patį procesą bei jo rezultatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkės pėda: 24 vasario 2009 - 22:28
QUOTE(Vilkės pėda @ 2009 02 24, 23:27)
kokiame seminare tu buvai, mikito? šį penktadienį aš einu į seminarą, kurį ves a. keraitienė. pirmą kartą keliausiu į tokio pobūdžio užsiėmimą, tad nežinau ko ir tikėtis. kažkada esu nupiešusi porą mandalų, bet man įdomu giliau suvokti patį procesą bei jo rezultatą.

taip, pas keraitiene si savaitgali as nieko nezinau apie sia mokytoja, pirma ir vieninteli karta buvau mandalu piesimo popieteje pas Nerija Solaite (?) atrodo toks jos vardas ir pavarde.

teko girdeti, kad kazkas veda visai kitokius seminarus - ten tau pasako, kad A figura tai problemos, X figura tai dar kazkas ir jas turi isdelioti mandalos forma. Pvz. vienas zmogus problemas stumia nuo saves ir "vynioja i vata", kitas gi arciau saves - jam labai ju reikia... ar pan. Turetu buti idomu, bet nezinau kur tokie seminarai vyksta. O gal jie daugiau terapinio pobudzio - as neturiu kazkokios problemos, tiesiog smagu piesti ir per tai tobuleti, pazinti save. smile.gif
gal susitiksim penktadieni, jeigu isidrasinsiu, bet bijau, kad reklamos paduosim ir vietu neliks. Kaip dabar atkalbet tuos potencialius...? Eikit i paroda vivatur penktadieni visi, ten bus idomiau
assa.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 02 25, 00:00)
taip, pas keraitiene si savaitgali as nieko nezinau apie sia mokytoja, pirma ir vieninteli karta buvau mandalu piesimo popieteje pas Nerija Solaite (?) atrodo toks jos vardas ir pavarde.

Taip, Solaitė veda mandalų piešimo seminarus, tik ji, kaip supratau, dirba Kaune ir tik retkarčiais savo seminarus veda Vilniuje.
O ko gi tau nedrįsti atkeliauti....? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi mėgstu medituot su mandalom. Ir jas piešti tongue.gif
Atsakyti
aš taip pat kažką savo atrandu mandalose g.gif tie raštai, tas spalvinimas-kažkaip keistai ramina g.gif bet man visai patinka smile.gif
Atsakyti