Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

beveik nereiskia visiskai toks pat, o ir zmogus nera kosmoso dalele tik zemes "is dulkes i dulke". lotuliukas.gif
Nepyk bet as turiu kitoki visko supratima, todel musu dialogas siuo klausymu neimanomas 4u.gif
Atsakyti
Matyt, nesi skaitęs Drunvalo Melchizedeko knygų... smile.gif Jos- kietas riešutėlis smile.gif
Aš eolai pritariu 100 proc.
Atsakyti
Kai pirmą kartą pamačiau tibeto vienuolius darančius iš smėlio mandalą, kurį laiką negalėjau nei judėti, nei kvėpuoti. Mano požiūris irgi sutampa su Eolos thumbup.gif

Sąmoninga harmonija, aš tau parašysiu į email, tik truputį vėliau, bet tu parašyk ir čia tai, ką žinai. Manau, daug kam būtų labai įdomu. Tiesiog parašyk ką nors iš teorijos ax.gif Kam bus neįdomu, taigi nebūtina skaityti smile.gif
Atsakyti
Mielosios, kurios mastote placiau ir tikite - gyvenime svarbiausia ne tai,kas matoma akimis, o kas jauciama sirdimi... D. Sent Egziuperi

kad kunas nesibaigia tuom, kas matosi ir tuom neprasideda...

musu aplinka esame mes patys, neatskirkime save sir musu aplinkos. Musu aplinka - tai musu atspindys... tokio mastymo ir kaip tai realiai pritaikyti ir suvokti gyvenime placiau taip pat galiu pamokyti, kaip ir mandalu..

kaip manote, ar noretume i tokius seminarus, susikurtu tam tikra bendruomene, zmones, kurie nori mokytis kazko daugiau, to,ko neimanoma ismokti nei mokykloj, nei didingajame arogantiskame VU ar VGTU smile.gif

gal rasykite ir cia ir man i AZ

gyvenime labai vertinu asmenini santyki, ne absoliutinima, siekima susireiksminti ar nora kita pazeminti.. kam visa tai... tai labai laikina, kaip ir politika, ziniasklaida ir pan.

Mandalos - kelias laisveti is stereotipu,kiuriu visi esame samoningai ir nesamoningai kupini, tai galimybe pamatyti savo mastyma - ne tik ji tureti, bet ir matyti.... stereotipai veikia mus veikia kaip ilgalaike programa... todel yra didele galimybe nuolat patekti i vis tas pacias situacijas ir nezinome kodel... uzburtas ratas, is kurio istrukti labia sunku...

samoninga harmonija
Papildyta:
paprastumas ir drasa buti naturaliam

QUOTE(samoninga harmonija @ 2006 06 08, 14:43)
Mielosios, kurios mastote placiau ir tikite - gyvenime svarbiausia ne tai,kas matoma akimis, o kas jauciama sirdimi... D. Sent Egziuperi
kad kunas nesibaigia tuom, kas matosi ir tuom neprasideda...

musu aplinka esame mes patys, neatskirkime save sir musu aplinkos. Musu aplinka - tai musu atspindys... tokio mastymo ir kaip tai realiai pritaikyti ir suvokti gyvenime placiau taip pat galiu pamokyti, kaip ir mandalu..
kaip manote, ar noretume i tokius seminarus, susikurtu tam tikra bendruomene, zmones, kurie nori mokytis kazko daugiau, to,ko neimanoma ismokti nei mokykloj, nei didingajame arogantiskame VU ar VGTU smile.gif

gal rasykite ir cia ir man i AZ
gyvenime labai vertinu asmenini santyki, ne absoliutinima, siekima susireiksminti ar nora kita pazeminti.. kam visa tai... tai labai laikina, kaip ir politika, ziniasklaida ir pan.

Mandalos - kelias laisveti is stereotipu,kiuriu visi esame samoningai ir nesamoningai kupini, tai galimybe pamatyti savo mastyma - ne tik ji tureti, bet ir matyti.... stereotipai veikia mus veikia kaip ilgalaike programa... todel yra didele galimybe nuolat patekti i vis tas pacias situacijas  ir nezinome kodel... uzburtas ratas, is kurio istrukti labia sunku...

samoninga harmonija

Atsakyti
Mandalos yra kuriamos samoningai kvepuojant ir tai vienas budu pradeti samoningiau gyventi, reaguoti, kvepuoti, maitintis, sportuoti, dziaugtis, myletis, myleti, rupintis, rinktis, priimti ir duoti, dovanoti ir t.t.
Atsakyti
aš paišau mandalas ir jantras. paišau, nes nemoku medituoti. o kai pradedi paišyti, tai laikas taaip greitai prabėga.
turiu dabar neužbaigtą mandalą skirtą dukrytei
Atsakyti
Apie meditacija siek tiek, tai galioja ir medituojant su mandala

meditacija - tai buvimas harmoningoje ramybeje su savimi ir kurimas to viduje ir isoreje.... t.y. jusu meditavimas turi itakos jums ir jusu aplinkiniams...

igudus medituoti nebutina uzsimerkti ir tai galite daryti netgi kalbedamas su kitu zmogumi...

del fraziu medituojant - tai vadinama postulatais arba postulavimu...

jas galima pasirinkti tuo metu aktualiausias, ne tiek pasirinkti, kiek sukurti jam pacias..

tai,ko tuo gyvenimo periodu siekiate, tikites,stokojate, trokstate..

svarbus krypti i , o ne nuo...

tai sujungus su kvepavimu yRA STIPRIAU

pavyzdziui

trokstate meiles

ikvepiu meile, iskvepdamas - spinduliuoju meile....

arba

trokstate sveikatos kudikiui

apgaubiu meile ir sveikata kudikeli, iskvpedamas - spinduliuoju meile ir sveikata kudikeli

samoninga harmonija
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 06 08, 16:55)
aš paišau mandalas ir jantras. paišau, nes nemoku medituoti. o kai pradedi paišyti, tai laikas taaip greitai prabėga.
turiu dabar neužbaigtą mandalą skirtą dukrytei

gal galima pamatyti? kaip tai atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 08 birželio 2006 - 18:12
viena mandalu mano av... paveikslelyje salia mano vardo forume ... tai meditacine mandala

dar turiu daug mandalu tik nesu tikra ar jos nusikopijuos cia

bandau

MANDALA

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievalota: 08 birželio 2006 - 20:56
Aš kažkuriame žurnale seniau perskaičiau apie mandalas ir pati pabandžiau - patiko ir išėjo visai gražiai. Bet kažkokių mistikų aš ten tikrai neįžvelgiu, jos tiesiog padeda atsipalaiduoti, kaip ir bet kokia kita meno forma - ar tai būtų tapyba, ar muzika, ar šokis.

O tai kad DNR pjūvis panašus į mandalą, tai visai nesupratau - juk kiekviena mandala kitokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2006 06 10, 09:18)

O tai kad DNR pjūvis panašus į mandalą, tai visai nesupratau - juk kiekviena mandala kitokia  g.gif

Gyvenimo gėlelė yra panaši į DNR...
Atsakyti