Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

Auksaranke7, sarafea, ačiū biggrin.gif Mama pirmą kartą piešė, net nesuprato iš pradžių ką reikia daryt.
Man dabar vėl mokslai, tai nebegalėsiu piešt kada noriu, nes laiko tai daug užima man mandalą nupiešt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 09 03, 09:20)
Auksaranke7, sarafea, ačiū  biggrin.gif Mama pirmą kartą piešė, net nesuprato iš pradžių ką reikia daryt.
Man dabar vėl mokslai, tai nebegalėsiu piešt kada noriu, nes laiko tai daug užima man mandalą nupiešt  doh.gif

Gal kada vel istaikysi nupiest 4u.gif geru mokslu. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Man dumb mandalos patinka tuo, kad nera perkrautos. Toks sielos pasirodymas kuria gera nuotaika. ax.gif
Atsakyti
aha, man irgi jos patinka... 4u.gif
Atsakyti
Kiek pas jus čia daug visokiausių gražumų.. 4u.gif
Atsakyti
Mano šiandienė, visa šleiva kreiva biggrin.gif
http://images110.fot...scan0175-vi.jpg
Atsakyti
kur mandalu piesejos dingot? smile.gif jau visai visai nebeliko piesianciu? unsure.gif
Atsakyti
laba diena piesejos biggrin.gif o gal zinote, kur galima pirkti nutapytu mandalu?ar buna ju kaip paveikslu remeliuose?man jos laaabai patinka, noreciau isigyti.bet pati nusipiest nemoku.ta prasme nesu megeja piesti, bet mena megstu, tik kad kurti jo nemoku blush2.gif
Atsakyti
Išleista knyga apie mandalas.
http://www.fija.lt/?lang=1&nav=17

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
pabandžiau ir aš, pirmieji blynai 4u.gif
tiesą pasakius net nežinau ar yra kažkokia speciali metodika kaip piešti, youtube pažiūrėjau kelis vaizdelius ir pabandžiau pati smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owlet: 13 sausio 2012 - 16:10
QUOTE(sarafea @ 2011 05 03, 13:50)
skirtingi ir musu budai ,charakteriai,todel ir skiriasi matyt.O as nupiesiau vakar mandala su skrestuvu,taip gera buvo,nuotaika is kart pasitaise.
Uzmigdziau vaikus ir sedau piest su akvarele,nu jausmas neapsakomas,daug smagiau is tiesu piest nei su piestukais. thumbup.gif
Papildyta:
va mano antra mandala  smile.gif

user posted image

LABAI NUOTAIKINGA ir GRAZI MANDALA smile.gif
Atsakyti