Vakar vel piesiau, man ypatingo ikvepimo nereikia, svarbu galvos neskaudetu..
Bandziau piest isvis be jokiu "papildomu" priemoniu, liniuotes ir pan. Su savo, kaip megstu sakyti, drebancia ranka Ir pieciau ant A4 lapo, taip kur kas maziau spalvinimo ir toks kasdienai priimtinas variantas, o ant to savo didziojo lapo tai nebent savaitgaliais, kai laiko daugiau yra
Ar galiu paklaust pieseju ir prijacianciuju tokiai terpijos formai, kaip mandalu piesimas kaip jus pradejot piest? Kodel? Ta prasme, kas jus paskatino?
QUOTE(Anielė @ 2011 08 02, 08:44)
Vakar vel piesiau, man ypatingo ikvepimo nereikia, svarbu galvos neskaudetu..
Bandziau piest isvis be jokiu "papildomu" priemoniu, liniuotes ir pan. Su savo, kaip megstu sakyti, drebancia ranka Ir pieciau ant A4 lapo, taip kur kas maziau spalvinimo ir toks kasdienai priimtinas variantas, o ant to savo didziojo lapo tai nebent savaitgaliais, kai laiko daugiau yra
Ar galiu paklaust pieseju ir prijacianciuju tokiai terpijos formai, kaip mandalu piesimas kaip jus pradejot piest? Kodel? Ta prasme, kas jus paskatino?
Pasirodykit kas gavosi, nes jas labai malonu ne tik piesti bet ir ziureti.
As tai ne tiek pieseja, kiek prijaucianti. Kazkada uztikau cia tema man atrodo ir susidomejau. Dar internete maciau yra tokia lietuve moteris, kuri piesia nerealaus grozio mandalas... na neispasakytai nuostabias ir dideles... man atrodo net nusipirkti galima. Siandien jeigu rasiu, ikelsiu paziureti... O terapija sita lygi meditacijai. Man piesimas kartais leidzia pasiekt beminte busena... nebutinai mandalu... arba toki lengva minciu plaukima, viskas pasimirsta.
pasirodysiu greitu metu bet jau ne siandien, nes darbu aplink
O as paskaicius temos pradzia nepamaniau kad cia labai miela tema, bet sutinku su tavim, mirabella, tai visai grazi ir nekenksminga terapija, dziaugius, uz tavo beminte busena
O as paskaicius temos pradzia nepamaniau kad cia labai miela tema, bet sutinku su tavim, mirabella, tai visai grazi ir nekenksminga terapija, dziaugius, uz tavo beminte busena
Ar piesiat?
Cia mano paskutine. foto truputi issiliejus, bet faktas matosi..
Cia mano paskutine. foto truputi issiliejus, bet faktas matosi..
QUOTE(Anielė @ 2011 08 03, 17:56)
Šaunuolė, labai gražu
tavo man visos mandalos tokios mielos ,fainos
QUOTE(sarafea @ 2011 08 04, 11:36)
tavo man visos mandalos tokios mielos ,fainos
Tavo irgi Jau pasiilgau nauju, kada ikelsi?
QUOTE(Anielė @ 2011 08 04, 10:44)
Tavo irgi Jau pasiilgau nauju, kada ikelsi?
paskutiniu metu nebuvo kada nupiest,o ir nupveiksluot nebus kaip,kamera isnesta dviem savaitem i taisykla. na ,bet kai jua pripiesiu ,tai sudesiu visas.
Laukiam laukiam
labukas na as nesenai pardejau irgi dometis mandalomis kazkaip neradau savyje ramybes tai pameginau atsispausdinus paspalivinti tikrai siek tiek nueme stresa baime bet tam momentuij o ar mandalu spalvinimas kazka pasako apie zmogaus busena man patinka tos mandalos kuriose yra pavaizduotos geles kur kampai yra smailus tik nezinau del ko
QUOTE(vasarele85 @ 2011 08 08, 16:04)
labukas na as nesenai pardejau irgi dometis mandalomis kazkaip neradau savyje ramybes tai pameginau atsispausdinus paspalivinti tikrai siek tiek nueme stresa baime bet tam momentuij o ar mandalu spalvinimas kazka pasako apie zmogaus busena man patinka tos mandalos kuriose yra pavaizduotos geles kur kampai yra smailus tik nezinau del ko
Rodykis, girsim