Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

Vakar vel piesiau, man ypatingo ikvepimo nereikia, svarbu galvos neskaudetu.. ax.gif
Bandziau piest isvis be jokiu "papildomu" priemoniu, liniuotes ir pan. Su savo, kaip megstu sakyti, drebancia ranka smile.gif Ir pieciau ant A4 lapo, taip kur kas maziau spalvinimo ir toks kasdienai priimtinas variantas, o ant to savo didziojo lapo tai nebent savaitgaliais, kai laiko daugiau yra thumbup.gif

Ar galiu paklaust pieseju ir prijacianciuju tokiai terpijos formai, kaip mandalu piesimas biggrin.gif kaip jus pradejot piest? Kodel? Ta prasme, kas jus paskatino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 08 02, 08:44)
Vakar vel piesiau, man ypatingo ikvepimo nereikia, svarbu galvos neskaudetu.. ax.gif 
Bandziau piest isvis be jokiu "papildomu" priemoniu, liniuotes ir pan. Su savo, kaip megstu sakyti, drebancia ranka  smile.gif  Ir pieciau ant A4 lapo, taip kur kas maziau spalvinimo ir toks kasdienai priimtinas variantas, o ant to savo didziojo lapo tai nebent savaitgaliais, kai laiko daugiau yra  thumbup.gif

Ar galiu paklaust pieseju ir prijacianciuju tokiai terpijos formai, kaip mandalu piesimas  biggrin.gif kaip jus pradejot piest? Kodel? Ta prasme, kas jus paskatino?  4u.gif

Pasirodykit kas gavosi, nes jas labai malonu ne tik piesti bet ir ziureti.

As tai ne tiek pieseja, kiek prijaucianti. Kazkada uztikau cia tema man atrodo ir susidomejau. Dar internete maciau yra tokia lietuve moteris, kuri piesia nerealaus grozio mandalas... na neispasakytai nuostabias ir dideles... man atrodo net nusipirkti galima. Siandien jeigu rasiu, ikelsiu paziureti... O terapija sita lygi meditacijai. Man piesimas kartais leidzia pasiekt beminte busena... nebutinai mandalu... arba toki lengva minciu plaukima, viskas pasimirsta.
Atsakyti
pasirodysiu greitu metu ax.gif bet jau ne siandien, nes darbu aplink

O as paskaicius temos pradzia nepamaniau kad cia labai miela tema, bet sutinku su tavim, mirabella, tai visai grazi ir nekenksminga terapija, dziaugius, uz tavo beminte busena 4u.gif
Atsakyti
Ar piesiat? mirksiukas.gif

Cia mano paskutine. foto truputi issiliejus, bet faktas matosi..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 08 03, 17:56)
Ar piesiat?  mirksiukas.gif

Cia mano paskutine. foto truputi issiliejus, bet faktas matosi..

user posted image

Šaunuolė, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 03, 20:24)
Šaunuolė, labai gražu  thumbup.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
tavo man visos mandalos tokios mielos ,fainos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 08 04, 11:36)
tavo man visos mandalos tokios mielos ,fainos  wub.gif

Tavo irgi 4u.gif Jau pasiilgau nauju, kada ikelsi?
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 08 04, 10:44)
Tavo irgi  4u.gif  Jau pasiilgau nauju, kada ikelsi?

paskutiniu metu nebuvo kada nupiest,o ir nupveiksluot nebus kaip,kamera isnesta dviem savaitem i taisykla. verysad.gif na ,bet kai jua pripiesiu ,tai sudesiu visas. smile.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas na as nesenai pardejau irgi dometis mandalomis kazkaip neradau savyje ramybes tai pameginau atsispausdinus paspalivinti smile.gif tikrai siek tiek nueme stresa baime bet tam momentuij smile.gif o ar mandalu spalvinimas kazka pasako apie zmogaus busena smile.gif man patinka tos mandalos kuriose yra pavaizduotos geles kur kampai yra smailus tik nezinau del ko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarele85: 08 rugpjūčio 2011 - 15:06
QUOTE(vasarele85 @ 2011 08 08, 16:04)
labukas na as nesenai pardejau irgi dometis mandalomis kazkaip neradau savyje ramybes tai pameginau atsispausdinus paspalivinti  smile.gif tikrai siek tiek nueme stresa baime bet tam momentuij  smile.gif  o ar mandalu spalvinimas kazka pasako apie zmogaus busena  smile.gif  man patinka tos mandalos kuriose yra pavaizduotos geles kur kampai yra smailus  tik nezinau del ko  rolleyes.gif

4u.gif Rodykis, girsim smile.gif
Atsakyti