Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

o kur piesejos pradingo?Gal ka nors naujo piesiat? 4u.gif
Kur Aniele su nauja akvarele pasislepe g.gif
Atsakyti
labai grazios mandalos 4u.gif man labai grazu tokios laisva ranka piestos...reiks ir man taip pabandyt...
as pati forma su skrestuvu ir liniuotem darau, o po to spalvinu..
Atsakyti
QUOTE(gvardeola @ 2011 07 28, 18:59)
labai grazios mandalos  4u.gif man labai grazu tokios laisva ranka piestos...reiks ir man taip pabandyt...
as pati forma su skrestuvu ir liniuotem darau, o po to spalvinu..

ir as su liniuote ir skrestuvu mazdaug rema pasidarau,o poto ranka privedzioju papildomu liniju kaip man tuo metu susviecia biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos, as vis dar be interneto, tai turejau laiko piesybai-kurybai, taip sakant ax.gif Dedu pirmaji bandyma, kiti liko nepabaigti spalvinti, tai bus matyt kaip ten su jais, ar gims is ju kas, ar nauji vietoj ju bus piesiami smile.gif Kolkas tiek

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anielė: 01 rugpjūčio 2011 - 09:04
Aniele,tu dabar butum mano veida pamacius kaip apatinis zandikaulis atvipo lotuliukas.gif nu fantastiskai grazu,taip silta silta,grazios spalvos ir formos wub.gif wub.gif saunuole,ir toliau taip.
Atsakyti
Kodel jos savo forma tokios vienodos? Cia ranka piestos ar atspausdintos kopijos ?
Koloritas tai labai grazus. Abi mielos ir jaukios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 rugpjūčio 2011 - 10:21
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 08 01, 10:20)
Kodel jos savo forma tokios vienodos? Cia ranka piestos ar atspausdintos kopijos ?
Koloritas tai labai grazus. Abi mielos ir jaukios.

cia ta pati mandala,tik du kart fotkinta smile.gif o formos tai nevienodos,paziurek atidziau,as matau kiekviename kampe skirtingiau nupiesta.,tik optiskai gal atrodo vienodai.
Atsakyti
Oho, tikrai graži. Detalių daug, spalvų daug, viskas mirgu margu, fainai thumbup.gif
Atsakyti
Bet toks jausmas ,kad su flomasteriu piesta,nors sake lyg akvarele megino g.gif
Atsakyti
Aciu, Sarafea 4u.gif

Taip, cia ta pati mandala, tik pirmoje su blykste, antroje tamsiau.. Del spalvu kolorito idejau abejas, o naturaliai dar kitaip atrodo mirksiukas.gif Sita spalvinta flomasteriais, piesta buvo ant A5 lapo formato, pagrindines tieses (4lyg) darytos su liniuote, visa kita bandziau raizgyt savo drebancia ranka.. Dydziai ir formos vis gi skiriasi, kas man paciai padidintam variante labai krenta i akis mirksiukas.gif O tokiam mazam taip nesimato
Mirabela ikelk ir savo 4u.gif
dumb mirgu margu, dziaugiuos kad patiko mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 08 01, 10:26)
cia ta pati mandala,tik du kart fotkinta  smile.gif o formos tai nevienodos,paziurek atidziau,as matau kiekviename kampe skirtingiau nupiesta.,tik optiskai gal atrodo vienodai.

aaa, kaip idomiai, nes vienur spalva zalia, kitur melyna, tai galvojau, kad dvi skirtingos, tik nesupratau kodel forma ta pati : ) pamaniau kad viena nusipaise, o kita nusikopijavo splavinimui lotuliukas.gif
Bet ji tikrai meditacine, i ja gali ilgai ziureti...

Mano dar nenuspalvinta : ))) Nusipaisiau jau seniai, sekmadieni dar patobulinau, o vat spalvinti dar nera ikvepimo : ) visokiu darbeliu pilna, bet va kiurksau ir viskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 01 rugpjūčio 2011 - 13:39
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 08 01, 13:36)
Mano dar nenuspalvinta : ))) Nusipaisiau jau seniai, sekmadieni dar patobulinau, o vat spalvinti dar nera ikvepimo : ) visokiu darbeliu pilna, bet va kiurksau ir viskas  doh.gif

man kaip tik greitai nusispalvina,bet va nupiesti pacia mandala dar ir ikvepimo reikia,ne taip paprasta biggrin.gif

Tikiuos aplankys tave ikvepimas 4u.gif
Atsakyti