Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

QUOTE(*Mirabella* @ 2011 07 21, 11:33)
blink.gif  Sarafea, tavo mandalos - nerealios ! Jau tokios siltos, tokios sviesios!!!  wub.gif

Reikes ir man isbandyti : )

aciu blush2.gif 4u.gif malonu,kad jums patinka...as irgi noriu pasigeret kitais darbais,visos mars piesti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 07 21, 12:40)

o ko pati nepiesi?

Ai, kad jau labai tyngiu biggrin.gif Nors reikės pamėgint šiandien.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 07 21, 11:48)
aciu  blush2.gif  4u.gif malonu,kad jums patinka...as irgi noriu pasigeret kitais darbais,visos mars piesti  tongue.gif  biggrin.gif

Ne jums, o tau biggrin.gif As tai pati vis dar nesuvokiu pagal ka atsirenku ivardzius, vieniem jus rasau, kitus patujinu, po to susivokiu, kad gal epr daug familiariai blush2.gif Bet matyt taip intuityviai iseina, kai zmogaus mintys man artimos smile.gif

As dabar tapau kolibri, kai sita pabaigsiu, isbandysiu mandalu piesima.

Dumb irgi labai idomios ir grazios mandalos, tokios netradicines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 07 21, 13:03)
Ne jums, o tau biggrin.gif As tai pati vis dar nesuvokiu pagal ka atsirenku ivardzius, vieniem jus rasau, kitus patujinu, po to susivokiu, kad gal epr daug familiariai  blush2.gif Bet matyt taip intuityviai iseina, kai zmogaus mintys man artimos  smile.gif

As dabar tapau kolibri, kai sita pabaigsiu, isbandysiu mandalu piesima.

as jums rasiau visas paemus,zinoma,kad kreipiuos i tave tu biggrin.gif

kaip nuostabu kolibris bigsmile.gif kaip noreciau pamatyt.
as nesiryztu tapyti,praejo geri 10 metu po teptuku,bijau suklysti.MAn grafiniai piesiniai daugiau prie sirdies.
Atsakyti
va dar nupiesiau ikvepta,tik nekreipkit demesio i zalia bruksni,mazius padejo man piest biggrin.gif stengiaus neperkraut detalem ir imantrumu,norejau paziuret kas gausis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 07 21, 13:43)
as jums rasiau visas paemus,zinoma,kad kreipiuos i tave  tu  biggrin.gif

kaip nuostabu kolibris  bigsmile.gif kaip noreciau pamatyt.
as nesiryztu tapyti,praejo geri 10 metu po teptuku,bijau suklysti.MAn grafiniai piesiniai daugiau prie sirdies.

biggrin.gif

Galesiu parodyt, kai pabaigsiu - dar labai daug darbo smile.gif O tu kanors gal baigus kas susije su daile?

Kad tapyba- ne banko saskaitos pin kodas biggrin.gif galima klysti kiek tik nori. Kartais per tas klaidas gimsta sedevrai .
As tikrosios tapybos meno mazai mokiaus, daugiau intuityviai tapau , kopijuoju is graziu foto, rastu internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 07 21, 15:37)
biggrin.gif
Galesiu parodyt, kai pabaigsiu - dar labai daug darbo smile.gif O tu kanors gal baigus kas susije su daile?

Kad tapyba- ne banko saskaitos pin kodas biggrin.gif galima klysti kiek tik nori. Kartais per tas klaidas gimsta sedevrai .
As tikrosios tapybos meno mazai mokiaus, daugiau intuityviai tapau , kopijuoju is graziu foto, rastu internete smile.gif

a nieko nesimokiau,savamoksliu tapydavau kazkada,supykau ant saves,kad neistojau i vizualuji dizaina ir susipykau su teptukais,pasakiau,kad daugiau gyvenime nepiesiu....klaida,atejo vel noras,o nebegaliu.
Todel siuo metu ir darbuojuos su ta baime piesiant suklysti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 07 21, 17:19)
a nieko nesimokiau,savamoksliu tapydavau kazkada,supykau ant saves,kad neistojau i vizualuji dizaina ir susipykau su teptukais,pasakiau,kad daugiau gyvenime nepiesiu....klaida,atejo vel noras,o nebegaliu.
Todel siuo metu ir darbuojuos su ta baime piesiant suklysti doh.gif

As nesuprantu is kur ta baime, jeigu tavo mandalos- mazi sedevriukai. Isivaizduoju ka nutapytum pagavus ikvepimui. ax.gif

As tai pati kazkiek gailiuosi, kad neuzteko ryzto baigt dailes mokyklos, o paskui stot i menu fakulteta. Na bet matyt taip turejo but. Uztat dabar jauciu, kaip man neapsakomai reikia tapybos, kaip kazka grazaus noriu isreikst ax.gif Cia dalykas, kuri ir noriu veikt gyvenime, bet kaip suderint su normaliu darbu, kuri vistiek reikes rasti g.gif
Atsakyti
http://images110.fot...scan0132-vi.jpg
Nu va, visai smagiai šiandien piešės, nes naujus teptukus išbandžiau biggrin.gif
Atsidariusios, paeikit toliau nuo kompų, gal geriau žiūrėsis, nes iš arti tai siaubelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 07 21, 20:25)
Nu va, visai smagiai šiandien piešės, nes naujus teptukus išbandžiau  biggrin.gif 
Atsidariusios, paeikit toliau nuo kompų, gal geriau žiūrėsis, nes iš arti tai siaubelis  lotuliukas.gif

O jūsų piešinius tai ir nusipirkt galėčiau biggrin.gif smile.gif tikrai labai gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 07 21, 17:54)
As nesuprantu is kur ta baime, jeigu tavo mandalos- mazi sedevriukai. Isivaizduoju ka nutapytum pagavus ikvepimui.  ax.gif

As tai pati kazkiek gailiuosi, kad neuzteko ryzto baigt dailes mokyklos, o paskui stot i menu fakulteta. Na bet matyt taip turejo but. Uztat dabar jauciu, kaip man neapsakomai reikia tapybos, kaip kazka grazaus noriu isreikst  ax.gif Cia dalykas, kuri ir noriu veikt gyvenime, bet kaip suderint su normaliu darbu, kuri vistiek reikes rasti  g.gif

vat yra ta bjauri baime,tai darbuojuos su ja.Rezultatas to darbo toks,kad pradejau jau nebijot piest fraktalus,poto isidrasinau mandalas ir labai tikiuos ,kad greit paimsiu vel teptuka.As rasau ne del to ,akd kokia profesionale buvau ar buciau,tiesiog man tapyba piesimas ,kurimas teikia begalini dziaugsma wub.gif
Ir as metams begant jau suvokiu,kad turejo taip but ir neistot i ta vieta,man buvo skirta isvaziuot is Lietuvos ieskoti laimes kitur.
Labai mielai dirbciau darba su menu.

QUOTE(dumb @ 2011 07 21, 20:25)
Nu va, visai smagiai šiandien piešės, nes naujus teptukus išbandžiau  biggrin.gif 
Atsidariusios, paeikit toliau nuo kompų, gal geriau žiūrėsis, nes iš arti tai siaubelis  lotuliukas.gif

ne joks ne siaubelis,nuostabu,man pirma mintis(atleiskit man uz kvailas mintis tongue.gif )kaip noreciau is tokios lekstes valgyti,spalvos taip dera mielai viena su kita,svlenu,miela thumbup.gif
Netingek,matai jau i eile stojas zmones pirkti tavo mandalas,tu tik piesk. 4u.gif
Atsakyti
Et, glostot man savimeilę lotuliukas.gif
Ooo, jau matau tą mandalą kaip lėkštę thumbup.gif Gera mintis.
Seniau labiau mėgau fraktalus, o mandalos mane taip ribojo, o dabar atvirkščiai laisvė mandaloms! laugh.gif
Atsakyti