QUOTE(*Mirabella* @ 2011 07 21, 17:54)
As nesuprantu is kur ta baime, jeigu tavo mandalos- mazi sedevriukai. Isivaizduoju ka nutapytum pagavus ikvepimui.
As tai pati kazkiek gailiuosi, kad neuzteko ryzto baigt dailes mokyklos, o paskui stot i menu fakulteta. Na bet matyt taip turejo but. Uztat dabar jauciu, kaip man neapsakomai reikia tapybos, kaip kazka grazaus noriu isreikst
Cia dalykas, kuri ir noriu veikt gyvenime, bet kaip suderint su normaliu darbu, kuri vistiek reikes rasti
vat yra ta bjauri baime,tai darbuojuos su ja.Rezultatas to darbo toks,kad pradejau jau nebijot piest fraktalus,poto isidrasinau mandalas ir labai tikiuos ,kad greit paimsiu vel teptuka.As rasau ne del to ,akd kokia profesionale buvau ar buciau,tiesiog man tapyba piesimas ,kurimas teikia begalini dziaugsma
Ir as metams begant jau suvokiu,kad turejo taip but ir neistot i ta vieta,man buvo skirta isvaziuot is Lietuvos ieskoti laimes kitur.
Labai mielai dirbciau darba su menu.
QUOTE(dumb @ 2011 07 21, 20:25)
http://images110.fot...scan0132-vi.jpg
Nu va, visai smagiai šiandien piešės, nes naujus teptukus išbandžiau
Atsidariusios, paeikit toliau nuo kompų, gal geriau žiūrėsis, nes iš arti tai siaubelis
ne joks ne siaubelis,nuostabu,man pirma mintis(atleiskit man uz kvailas mintis
)kaip noreciau is tokios lekstes valgyti,spalvos taip dera mielai viena su kita,svlenu,miela
Netingek,matai jau i eile stojas zmones pirkti tavo mandalas,tu tik piesk.