Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

oho!!!zemai lenkiu galva priesh visas mandalu pieshejas.kiek cia maciau tai man jos visos naini naini. thumbup.gif
ash tai tik spalvoju mandalas.prisikopinus belekiek ish interneto vadinamu trafaretu. nelabai tikiu kad pradesiu pieshti...manau shitoje vietoje gabumu nerasta..bet va spalvojimas tai net truksta zodziu.... nu toks malonumas! ir relaxas! ir savotishkas ishsivalymas inuo nereiklingu minciu ir t.t..man tai su mandalomis kaip toje reklamoje...karta paragaves negali sustoti...NIEKAIP smile.gif
Atsakyti
Kaip įdomu. Ačiū toms, kurios dalinasi - jau senokai norejau išbandyt, tik niekaip neprisiruošiau blush2.gif Norisi teisingai, o ne bet kaip rolleyes.gif
Atsakyti
Sarafea, ten turejau Tavo mandala galvoj, man ten lasai smile.gif

O pati kazkodel visail isivaizdavau,kad mandala piesiama nuo isores i vidu doh.gif
Darbe kai sedziu pastoviai prie kompo, tai man labai patinka pasiilsint tokia programele online piesiant mandalas, ten su spalvom, ivairiom formom, labai grazu smile.gif
Gal ir naturaliai kada sumastysiu papiesialiot ? ax.gif Jei taip atsitiks, duosiu zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 07 01, 21:39)
Sarafea, mandala idomi, geltona, melyna, lasai.. Kaip Tu ja pavadinai?

QUOTE(Anielė @ 2011 07 14, 11:30)
Sarafea, ten turejau Tavo mandala galvoj, man ten lasai  smile.gif 

supratau dabar blush2.gif nevadinu as mandalu niekaip...

papieskit naturaliai,labai geras relaksas smegenim,malonus uzsiemimas. thumbup.gif
Siaip as vis galvojau,kad mandala is vidaus i isore piesiama,o pasirodo galima visaip,mazdaug is savo vidaus jei kas nori ka nors suzinot ar islaisvint,tinka piest nuo vidurio,o paieskose savo viduje konors reiketu piest is isores i vidu.Cia tokia info kazkur nuskaiciau ir pasiliko galvoje. ax.gif

Jau senai nepiesiau,reiks ir man kokia dar nupiest.
Atsakyti
paskambinau vyrui, sakau, buk geras nupirk man akvarele smile.gif Aisku, jam tai "vandeniniai dazai" biggrin.gif ir reakcija patiko, nesuprates liko biggrin.gif ax.gif 4u.gif Piesiu si savaitgali

Visoms Kurybiskumo ir netingejimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kur prapuole vel piesejeles?
as va uzbaigiau vakar viena

user posted image
Atsakyti
Sarafea, as dar niekaip nuspalvint pabaigt negaliu, vis laiko pritruksta. O Taviske sita 4u.gif labai simpatiska, silta tokia..
Atrodo lengva ranka piesta, mano kazkodel visos tokios grieztos, kampai, linijos.. nzn nzn g.gif Velaiu parodysiu 4u.gif

Piesk ir Tu, nesustok
Atsakyti
QUOTE(Anielė @ 2011 07 21, 10:29)
Sarafea, as dar niekaip nuspalvint pabaigt negaliu, vis laiko pritruksta. O Taviske sita  4u.gif labai simpatiska, silta tokia..
Atrodo lengva ranka piesta, mano kazkodel visos tokios grieztos, kampai, linijos.. nzn nzn  g.gif  Velaiu parodysiu  4u.gif

Piesk ir Tu, nesustok

man tik remas ilgai piesias,o nuspalvinu per 15 minuciu.Rema kelias dienas kankinau,nes noris visokiu detaliu.LAbai pamegau finelineri,kazkaip man efektyviau atrodo.

Nekritikuok per labai saves,juk tik pradedi mandalas gyvai piesti,isivaziuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 07 21, 11:32)

Nekritikuok per labai saves,juk tik pradedi mandalas gyvai piesti,isivaziuosi  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu, kaip čia tau išeina taip gražiai, su daug detalių piešt. Iš vis tavo mandalos man tokios minkštos, švelnios, nu labai labai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2011 07 21, 10:37)
Nu niekaip nesuprantu, kaip čia tau išeina taip gražiai, su daug detalių piešt. Iš vis tavo mandalos man tokios minkštos, švelnios, nu labai labai biggrin.gif  thumbup.gif

aciu blush2.gif 4u.gif
o ko pati nepiesi?taip laukiu ir kitu apsirodant,baisiai smalsu pamatyt kitokiu variantu nei savo biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif Sarafea, tavo mandalos - nerealios ! Jau tokios siltos, tokios sviesios!!! wub.gif

Reikes ir man isbandyti : )
Atsakyti