oho!!!zemai lenkiu galva priesh visas mandalu pieshejas.kiek cia maciau tai man jos visos naini naini.
ash tai tik spalvoju mandalas.prisikopinus belekiek ish interneto vadinamu trafaretu. nelabai tikiu kad pradesiu pieshti...manau shitoje vietoje gabumu nerasta..bet va spalvojimas tai net truksta zodziu.... nu toks malonumas! ir relaxas! ir savotishkas ishsivalymas inuo nereiklingu minciu ir t.t..man tai su mandalomis kaip toje reklamoje...karta paragaves negali sustoti...NIEKAIP
Kaip įdomu. Ačiū toms, kurios dalinasi - jau senokai norejau išbandyt, tik niekaip neprisiruošiau Norisi teisingai, o ne bet kaip
Sarafea, ten turejau Tavo mandala galvoj, man ten lasai
O pati kazkodel visail isivaizdavau,kad mandala piesiama nuo isores i vidu
Darbe kai sedziu pastoviai prie kompo, tai man labai patinka pasiilsint tokia programele online piesiant mandalas, ten su spalvom, ivairiom formom, labai grazu
Gal ir naturaliai kada sumastysiu papiesialiot ? Jei taip atsitiks, duosiu zinia
O pati kazkodel visail isivaizdavau,kad mandala piesiama nuo isores i vidu
Darbe kai sedziu pastoviai prie kompo, tai man labai patinka pasiilsint tokia programele online piesiant mandalas, ten su spalvom, ivairiom formom, labai grazu
Gal ir naturaliai kada sumastysiu papiesialiot ? Jei taip atsitiks, duosiu zinia
QUOTE(Anielė @ 2011 07 01, 21:39)
Sarafea, mandala idomi, geltona, melyna, lasai.. Kaip Tu ja pavadinai?
QUOTE(Anielė @ 2011 07 14, 11:30)
Sarafea, ten turejau Tavo mandala galvoj, man ten lasai
supratau dabar nevadinu as mandalu niekaip...
papieskit naturaliai,labai geras relaksas smegenim,malonus uzsiemimas.
Siaip as vis galvojau,kad mandala is vidaus i isore piesiama,o pasirodo galima visaip,mazdaug is savo vidaus jei kas nori ka nors suzinot ar islaisvint,tinka piest nuo vidurio,o paieskose savo viduje konors reiketu piest is isores i vidu.Cia tokia info kazkur nuskaiciau ir pasiliko galvoje.
Jau senai nepiesiau,reiks ir man kokia dar nupiest.
paskambinau vyrui, sakau, buk geras nupirk man akvarele Aisku, jam tai "vandeniniai dazai" ir reakcija patiko, nesuprates liko Piesiu si savaitgali
Visoms Kurybiskumo ir netingejimo
Visoms Kurybiskumo ir netingejimo
Tai kur prapuole vel piesejeles?
as va uzbaigiau vakar viena
as va uzbaigiau vakar viena
Sarafea, as dar niekaip nuspalvint pabaigt negaliu, vis laiko pritruksta. O Taviske sita labai simpatiska, silta tokia..
Atrodo lengva ranka piesta, mano kazkodel visos tokios grieztos, kampai, linijos.. nzn nzn Velaiu parodysiu
Piesk ir Tu, nesustok
Atrodo lengva ranka piesta, mano kazkodel visos tokios grieztos, kampai, linijos.. nzn nzn Velaiu parodysiu
Piesk ir Tu, nesustok
QUOTE(Anielė @ 2011 07 21, 10:29)
Sarafea, as dar niekaip nuspalvint pabaigt negaliu, vis laiko pritruksta. O Taviske sita labai simpatiska, silta tokia..
Piesk ir Tu, nesustok
Piesk ir Tu, nesustok
man tik remas ilgai piesias,o nuspalvinu per 15 minuciu.Rema kelias dienas kankinau,nes noris visokiu detaliu.LAbai pamegau finelineri,kazkaip man efektyviau atrodo.
Nekritikuok per labai saves,juk tik pradedi mandalas gyvai piesti,isivaziuosi
QUOTE(sarafea @ 2011 07 21, 11:32)
Nu niekaip nesuprantu, kaip čia tau išeina taip gražiai, su daug detalių piešt. Iš vis tavo mandalos man tokios minkštos, švelnios, nu labai labai
QUOTE(dumb @ 2011 07 21, 10:37)
Nu niekaip nesuprantu, kaip čia tau išeina taip gražiai, su daug detalių piešt. Iš vis tavo mandalos man tokios minkštos, švelnios, nu labai labai
aciu
o ko pati nepiesi?taip laukiu ir kitu apsirodant,baisiai smalsu pamatyt kitokiu variantu nei savo
Sarafea, tavo mandalos - nerealios ! Jau tokios siltos, tokios sviesios!!!
Reikes ir man isbandyti : )
Reikes ir man isbandyti : )