Įkraunama...
Įkraunama...

Mandalos

sveikutes isiliesiu ir as i jusu temike:) 4u.gif
megstu tapyti mandalas, paskutines:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 02 gegužės 2011 - 13:50
Valenthe,grazu,tik va pirmoji man asmeniskai per sunkiu spalvu...cia tik mano nuomone,as nesu eksperte,sakau is pilvo jausmo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 05 02, 14:51)
Valenthe,grazu,tik va pirmoji man asmeniskai per sunkiu spalvu...cia tik mano nuomone,as nesu eksperte,sakau is pilvo jausmo  blush2.gif

aciu:) is manes fotografe nekokia, spalvos lengvesnes realybej:D
Atsakyti
Kaip smagu, kad yra pasirodančių biggrin.gif

Dar kartą pastebėsiu, kokios mūsų visos skirtingos mandalos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 03, 12:36)
Kaip smagu, kad yra pasirodančių  biggrin.gif

Dar kartą pastebėsiu, kokios mūsų visos skirtingos mandalos bigsmile.gif

skirtingi ir musu budai ,charakteriai,todel ir skiriasi matyt.O as nupiesiau vakar mandala su skrestuvu,taip gera buvo,nuotaika is kart pasitaise.
Uzmigdziau vaikus ir sedau piest su akvarele,nu jausmas neapsakomas,daug smagiau is tiesu piest nei su piestukais. thumbup.gif
Papildyta:
va mano antra mandala smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 05 03, 13:39)

Uzmigdziau vaikus ir sedau piest su akvarele,nu jausmas neapsakomas,daug smagiau is tiesu piest nei su piestukais. thumbup.gif

Va man irgi. Nors šiaip esu pieštukų mėgėja ir akvarelę išsitraukiau po 10 metų blush2.gif Bet visai kitas malonumas
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 03, 12:50)
Va man irgi. Nors šiaip esu pieštukų mėgėja ir akvarelę išsitraukiau po 10 metų  blush2.gif  Bet visai kitas malonumas

as nesitikejau tokio efekto akvareles,nes jos nelabai megstu smile.gif o ir teptukus istraukiau savo gerus,tai vienas malonumas buvo piest.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 05 03, 13:50)

Šita šilta, vasarinė, geros nuotaikos.
Akvarelės pliusas- spalvų įvairovė, ir pats procesas malonesnis ir greitesnis, mažiau mechaninio darbo
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 05 03, 12:53)
Šita šilta, vasarinė, geros nuotaikos.
Akvarelės pliusas-  spalvų įvairovė, ir pats procesas malonesnis ir greitesnis, mažiau mechaninio darbo

greiciau ir tolygiau uzsispalvina plotai,bet tik vienas minusas,kad nebemoku piest,tai vandens per daug uzsitasko tai vel kas,dar nesigauna taip kruopsciai.Na bet nieko,atsigamins zinios kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
as su akriniais dazais dazau:) turiu tokius akvarelinius piestukus, jur suslapinus kaip akavarele atrodo:) o klausote kokios muzikos kai piesiate ar seip megaujates tyla:>?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 03 gegužės 2011 - 13:11
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 14:10)
as su akriniais dazais dazau:) turiu tokius akvarelinius piestukus, jur suslapinus kaip akavarele atrodo:) o klausote kokios muzikos kai piesiate ar seip megaujates tyla:>?

Aš dažnai muzikos klausau, belen kokios.

Akvareliniai pieštukai labai geras dalykas. Reiks ir man įsigyt
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 05 03, 13:10)

automatiskai isijungiu kokia nors relaksine muzika,be jos man nesipiesia smile.gif

as irgi gero esu girdejus apie tuos akrilinius piestukus g.gif reiks pasidomet apie juos.
Atsakyti